מסתמנת אפשרות שרנין לא תועמד להדחה

העניין הוא :

שזה לא סרט מהוקצע . אלא בן אדם שמתפתח לך מול העיניים ועובר את כל השינויים הללו בלייב . ולא משהו מעובד שיודע ללחוץ לך על כל הכפתורים בסדר הנכון . לפי דעתי ותפיסתי זה ריאליטי . כל השאר התככים והמריבות וכל העניינים הקטנים והשוליים ( בעיניי ) הם חסרי משמעות .

יניבל1

New member
אבל אצל רנין הכל מלווה בקיטש

וזה מה שאתה רוצה 3 חודשים? שיחות נפש מזדמנות של רנין שבהם היא מספרת "כמה היא השתנתה השבוע" ו"כמה היא מרגישה חזקה יותר נפשית"? כי אני מקווה שאתה מודע לזה שאתה בין הבודדים,ובין הבודדים זה אומר שאין סיכוי שזה יקרה ,כי זו תוכנית שמונעת על ידי רייטינג

אשכרה סרט ערבי של יום שישי

כולל דמעות , עינטוזים, איומים , ארוס עם גבות מצויירות ושירים : "חביבי יא עיני" + עובדת זרה רוסיה העונה לשם ג'ני.

חחחחח...

הצדק איתך כמובן . עם עובדות אי אפשר להתווכח . אבל אני מייחס את זה לנאיביות הגדולה שהיא ניחנה בה . כך גם ההתייחסות לאהוב ליבה . כל הגינונים שלה כלפיי תאייסיר כאילו שנלקחו מהרומן הרומנטי . אבל אני מתייחס לכל זה כאל נקודת התחלה ואני מצפה לשינויים שברור לי שיתרחשו אם היא תישאר במסגרת של התכנית . ואם היא תישאר בתכנית ייפתחו לה העיניים . עכשיו ניתן גם לנהל דיון האם זה טוב שייפתחו לה העיניים והיא תצא מעולם האגדות שהיא חיה בו . או שמא בעולם כזה אולי עדיף לחיות בסוג של בועה " מושלמת " . אני חושב שהסיבה שהביאה אותה לתכנית וגורמת לה גם להישאר למרות המסר שהיא קיבלה מתאייסיר ולמרות הקשיים היא : שהיא מעוניינת לפקוח את העיניים . היא הראשונה שמעידה על עצמה שהיא פתיה ואהבלה . וניכר בה שזה הדבר שהכי מפריע לה . עכשיו לפי מיטב הבנתי לא מדובר בבחורה טיפשה . ואם קיים בה הרצון לפקוח את העיניים אז למרות ואולי בגלל המשברים היא צריכה להיות בוילה . היכולת להסתכל על העולם מנקודת ההשקפה של רנין ובאותו הזמן לצפות בשינויים שיתחוללו בה יכול להפוך את התכנית ליותר מרתקת בעיניי . אם אני צודק בדרך ההסתכלות שלי את הדברים אז רנין תתחיל ( או שמא כבר התחילה ) ללמוד את המשחק ( והחיים ) תוך כדי ניסוי ותיהיה ( ואני מקווה שלא ניסוי וטעיה ) . אז צפו לראות אותה מתנהגת לא בקו אחיד . פעם היא תהיה חברותית וצוהלת ופעם ביצ'ית ורכלנית . וכל זה כי היא לומדת תוך כדי תנועה ובעיקר תוך כדי צפיה שלנו בה .

לא ...

לא התכוונתי שהתוכנית תהפוך לסוג של קבוצת תמיכה עבור ההתבגרות של רנין . וכן , הכל אצלה מלווה עכשיו בקיטש . הכל " גדול מהחיים " . הכל קיצוני . וזה בגלל שהיא ממש נמצאת בנקודת ההתחלה . אני לא יודע אם אתה שירתת בצבא . אבל אם כן , אז אתה בטח זוכר איך אתה או אלה שסביבך התנהגו בתחילת הטירונות . אני משוכנע שלא בכית כמו ילדה . אבל היתה נאיבי ( הרבה יותר נאיבי מהיום ) . רנין נמצאת כיום בפעם הראשונה בחייה בסיר לחץ מאוד גדול . מצד אחד החבר והבלאגנים שהוא עושה . הגעגועים למשפחה , לחבר ולסביבה המוכרת . התרבות המאוד שונה שהיא נתקלת בה בפעם הראשונה ( קידוש כהילכתו בליל שבת ) . ועוד תרבות אחת שאנחנו כבר הפנמנו ממזמן והיא התככנות והאינטרסנטיות . עבורה רוב הדברים הללו הם חדשים וכל יום היא לומדת והרבה . העניין הוא שהיא באה מבית מפנק ששמר עליה מהעולם החיצוני ופתאום הכל בא לה בפנים בצורה הכי ברוטאלית . עכשיו , בעיניי ועבורי השינוי שרנין צפויה לעבור בתכנית אולי לא כלכך סקסי כמו המריבות או הנשיקה בין ערן לקרן . הוא גם לא צועק כמו הצווחות של הפינצ'רית הצרפתיה ונסה . אלא משהו יותר עמוק . אני לכשעצמי לא צופה בתכנית כמו שברומא צפו בקרבות הגלאדיאטורים בתקווה ליראות דם וכמה שיותר . אני מתעניין יותר בתהליכים שמתרחשים במהלך התכנית . זה הריי בעיקרו ניסוי סוציולוגי מורכב שבוחן את ההתנהגות האנושית מכל מיני זוויות . ואגב גם אנחנו הצופים המגיבים מהווים חלק בניסוי הזה . ניתן ללמוד הרבה על האנושות גם לפי התגובות כאן בפורום . ואני מקווה שתאמין לי כשאומר שאין לי כוונה להתפלצן . פשוט נראה לי שבקרוב כל ההתלהבות מהמריבות והתככים תישכח ואז נחפש משהו עמוק יותר להתעסק בו . ואולי אני טועה .

יניבל1

New member
תכלס גם אני יותר מתעניין במבחנים סוציולוגים

(לא מבין מה אנשים מוצאים ברומנים מאולצים ומזוייפים כמו בין קרן לערן) אבל כנראה שפשוט אין לי סבלנות לרנין . בשביל לרצות לראות שינוי אצל מישהו אתה צריך הלזדהות עם הדמות . ואני לא מוצא שום הזדהות איתה , אני באמת חושב שהיא פריחה . אתה לעומת זאת חושב שהיא אינטיליגנטית ומעניינת , אז אני מבין את הרצוון שלך שהיא תישאר ו"תתפתח".

Prime Time

New member
אבל למי אכפת מ"השינויים שהיא צפויה לעבור"?

לי סעיף 14 ממש עשה דה ז'ה וו לשיעורי ספרות. אותי זה ממש לא מעניין שהיא צפויה להשתנות או בכלל לראות את זה בלייב ועוד בסוף היא תזכה במיליון רק כי היא "התפתחה". בשבילי השינויים האלה הם ממש לא מהות התכנית ולא בשביל זה אני אצפה בה. ואם היא חיכתה לתכנית ריאליטי כדי להשתנות ולהבין מה מניע את העולם- תנחומיי.

אז בתכלס

מה כן מעניין אותך ליראות בתכנית ? היאבקות בוץ ? תככים ? מזימות ? לי באופן אישי זה מזכיר את "דאלאס" או " שושלת " . עכשיו תעשה חשבון מה עדיף לך שיעור ספרות או סבוניות משנות ה-80 ?

Prime Time

New member
זה משחק של אסטרטגיה

לא של שינויים נפשיים או התבגרות. אם זה מה שהיא מחפשת שתלך לכוכב נולד או משהו (באמת נמאס לי לשמוע אותה שרה) שם באמת מחפשים שינוי.

אז תרשה לי לעדכן אותך ...

ב: " היפה והחנון " מחפשים שינוי ליכאורה . בכוכב נולד מחפשים כוכבים . ולמען האמת אני גם לא רואה באח הגדול משחק של אסטרטגיה . הישרדות זה משחק של אסטרטגיה . איך אפשר באמת לפתח אסטרטגיה כשאחד מהחוקים הוא שאסור לנהל שיחות אסטרטגיות ? אסור ליצור קליקות ובריתות ? האח הגדול זה משחק פשוט שמבוסס על פופולאריות ופופוליזם סה טו . אבל אין זה סותר את העובדה שיכולים להתפתח בתוך המשחק גם דברים נוספים . ובעיניי ועבורי שינוי בבני אדם זה דבר מרתק . ואם ניתנה ההזדמנות הנדירה לצפות בתהליך כזה מתרחש בלייב . אז מה טוב . אני מבין בהחלט למה רנין לא באה לך טוב עם ההתנהלות שלה . ההבדל ביני לבינך לפי דעתי הוא בנקודת ההשקפה . אתה מסתכל על מה שקיים . ואני מסתכל על הפוטנציאל . וזה בעצם כל ההבדל ...

Saladin

New member
סקירה נחמדה אבל

אנ'לא מבין איך אתה אומר שונסה גברית. היא הכי סקסית בבית בהליכה. היא לא רק מתלהמת, היא יודעת גם לדבר בשקט ובלחש וגם לעשות קולות של גולום משר הטבעות והאמת, היא ממש מקסימה כשהיא עושה תנועות של קונג פו ומורחת את הדיירים האחרים בבוץ. יש בה משהו רגיש ומלא חן, ממש לא רק מתלהם. אשר לרנין, אם אתה חושב שבשלושה חודשים אפשר להתבגר ולהפנים אז אתה בהחלט יכול לעשות אותי אופטימי. אולי אני צריך ללכת לעונה הבאה של האח הגדול

תגובה לסלאדין .

יופי בעיניי המתבונן . ואני מודה לאל בכל יום על כך שלא לכולנו יש טעם זהה . אגב כפארפראזה על המשפט הקודם שכתבתי ניתן גם לומר : " יוסי ( בובליל ) בעיניי המתבונן "
לגבי ונסה וטענתי כי היא מתלהמת גם אתה מודה כאשר אתה טוען כי : " יש בה משהו רגיש ומלא חן, ממש לא רק מתלהם." אבל שלא נטעה , אני לא טוען שהיא אדם רע . פשוט לא הטעם שלי . לגבי הנושא של ההתבגרות בטווח זמן קצר . אז עניתי על כך מקודם כאשר איזכרתי את נושא הטירונות בצבא ( בתגובה שלי ליניב נדמה לי ) . אם תימדוד את הדברים תגלה שמדובר בסיטואציה מאוד דומה . ואני מכיר אנשים שהשתנו מאוד בפרק זמן של טירונות . בין השאר גם אני . אני מודה לך על המחמאות לסקירה .

מייליי

New member
ביקורת מוסיקה ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

סיכום מרתק מאד אהבתי כל משפט ! תודה על השיתוף

תודה לך !

ואולי זה הניצנים של הנרקסיסט שבי ( נדבקתי מערן ) אבל גם אני אהבתי מאוד כל משפט שאת כתבת בתגובה הזו
. ובירצינות , תודה .

למעלה