התייחסתי גם אליהם.
כאשר אתה רוצה לעסוק ברפואה במדינה מסוימת, אתה צריך לעבור את הבחינות שלה. מה לא ברור? אם אותם עולים לא רצו לעבור את הבחינות של המדינה - אין להם למי להלין אלא לעצמם, ממתיק. נכון, הילדים לא צריכים להענש, אבל למה אתה מעניש את הילדים של העשירים? למה הילדים שלהורים שלהם יש צריכים לשלם יותר על ארוחות? למה אתה רוצה לקחת מהם את מה שההורים שלהם מסוגלים לתת להם על ידי כך שאתה מעלה את המיסים? אתה יכול לעזור לילדים העיניים גם בדרך שהכסף לא יגיע ישירות לחשבון הבנק של ההורים שלהם. אתה צריך לחנך את ההורים שיחשבו טוב טוב לפני שהם מביאים ילדים. בסופו של דבר, אתה מכריח אותי לשלם על המעשים הלא אחראיים שלהם. זה נראה לך הוגן?! אדם שלא מצא עבודה בתחום שלו, יכול או לעשות הסבה מקצועית או ללכת לעבוד במקום אחר ולהמשיך לנסות לחפש עבודה בתחום שהוא רוצה. פשוט. אני עצמי אמרתי, שיש מגזרים שחובה לעזור להם- זקנים, חולים פיזית ומנטלית, נכים. לא הבנתי למה אני צריכה לשלם על זה שלמישהו , אשר יכול פיזית ומנטלית לכלכל את עצמו , לשלם על זה שהיה לו מזל רע?! אני אספר לך משהו --- אנחנו לא שווים. גם אם אני ואתה נקבל את אותן הזדמוניות, אחד מאיתנו ישאר מאוחר. מה לעשות? לגבי ההודעה השניה שלך: ברור שלא כולם פריזטים, אבל הרוב בהחלט כן. המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית בעיקר בגלל אנשים כמוך, שמתוך לב טוב וכוונות טובות, במקום להעלות את כולם למטה, אתה בקטע של להוריד את כולם למטה. לדפוק את החזקים , את אלו שמרווחים בצורה הכי חזקה, כך שגם להם לא יהיה.