מס משתמשי הליסינג.שאלה לחברי קדימה-

• פותח הנושא T281
  • פורסם בתאריך

T281

New member
אנשים כמוני.

.מה אתה בכלל יודע עלי. אלק זכויות חברתיות מדובר כאן במאבק בין חברות הליסינג ליבואני הרכב וברור שהאחרונים ירוויחו כאן בגדול. חברות הליסינג יעלמו (מעניין את הסבתא שלי) ויבואני הרכב יחזרו לשלוט.

השאלה היא למה אתה חושב שצריך אותנו

צרות של עשירים? נגמרו הבעיות במדינה שאנחנו צריכים עכשיו להתמקד בצרות של עשירים? ושלא תבין אותי לא נכון, גם אני חושב שזה ממש נורא ואיום מה שעשו לכם. רק שכשאני שוקל את הבעיות שלכם מול בעיות אחרות במדינה, אני לא יכול שלא להכניס דברים לפרופורציות...

T281

New member
עכשיו גיליתי לאישתי שאנחנו עשירים..

הבעייה שזה לא נכון אנחנו בהחלט אנשים ממוצעים שלמדו ולמדו ועשו צבא ולמרות שמצאו משרות מכניסות ומחליפים טיטולים והולכים למילואים אתה יודע אנחנו עוד לומדים לתארים מתקדמים יותר כי זאת פשוט השקעה מעולה. אנחנו לא רוצים לשלם עוד מיסים .אני לא מוכן להמתין 45 דקות לרופא אוזנים לבת שלי שעה שבמס הבריאות שאני משלם בסכום הזה הרופא היה צריך לבוא אלי הביתה. רק מה אני משלם עבור 2 הילדים שלי ועוד 60 ילדים של אנשים שלא עובדים וזה מספיק .

סליחה, עני + רכב צמוד וביטוח מנהלים

וכבר אמרתי לך, גם לדעתי נעשה לכם עוול. רק שהעוול הזה פשוט מחוויר לעומת העוול שנעשה לאנשים אחרים במדינה הזאת, וצריך לקחת כל דבר בפרופורציות...

תתפלא אך לא כל ה14 מנדטים שלכם הלכו

לקדימה. הנה בשבילך התפלגות הקולות המלאה בבחירות האחרונות: * רק כ18% ממצביעי הליכוד ב2003 הצביעו לליכוד שוב ב2006 * מעל ל90% ממצביעי שינוי הצביעו למפלגות אחרות ב2006 * פחות ממחצית ממצביעי העבודה ב2003 הצביעו לעבודה ב2006 (רובם אשכנזים) * מצביעי שרנסקי ב2003 הצביעו באחוזים גבוהים ביותר ל"ישראל ביתנו" והאחרים ל"קדימה" ב2006 * כשליש ממצביעי העבודה ב2003 עברו ל"קדימה" ב2006 * כ31% ממצביעי הליכוד ב2003 עברו ל"קדימה" ב2006, ויחד איתם 4% ממצביעי מרצ, 46% ממצביעי שינוי וכ8% ממצביעי המפד"ל"

אשרת

New member
46% אחוז משינוי -14 מנדטים? ../images/Emo6.gif

ממתיק, אתה פשוט גאון!

ריבונו של עולם אשרת, תלמדי לקרוא../images/Emo5.gif

"לא כל ה14 מנדטים שלכם הלכו לקדימה" הוא כתב "איך מפלגה שקמה על חשבון 13,14 מנדטים שירדו משינוי", ואני הוכחתי לו שלא כך הדבר. כך שמה לא מובן לך בדיוק?

gershon17

New member
מאיפה הגיע העניין הזה של מס החברות?

ומה זה משנה, בעצם? השינוי בשווי הרכב לצרכי מס פוגע ביחידים, מס החברות רלוונטי לחברות, ואין באמת קשר בין השניים. גם המע"מ ירד - זה לא רלוונטי. אם כבר, דבר על מס ההכנסה מעבודה שירד בצורה יפה בשנים האחרונות.

gershon17

New member
והבהרה חשובה למי שלא עקב!

אני חלילה ולרגע אחד לא תומך בהעלאת המס על הכנסה מעבודה! חס וחלילה וחס! להיפך, לדעתי צריך להמשיך ולהוריד אותו, כי למרות שהמס השולי המקסימלי בישראל כבר הגיע לרמות מקובלות בעולם המערבי, עדיין מדרגות המס מצופפות ככה שמהר מאד מגיעים למדרגה המקסימלית.

gershon17

New member
כמובן, כי זו החברה שלי

הקלות במס החברות - במידה ובעלי החברה יעדיפו להפנות אותן לטובת העובדים - הגיוני שיגיעו לכל העובדים, לא רק לאלה שמקבלים רכב צמוד (בכל מקום עבודה יש לך את האנשים שמעדיפים לא לקבל רכב מהעבודה).

טשאפק

New member
צפוי

בכל אופן, זה נכון גם לאלה שאינם הבוס של עצמם. בדיוק כמו הורדת המס על עבודה, זה טוב גם לאלו שאין להם רכב חברה.

gershon17

New member
עכשיו הצלחת לבלבל אותי

מה נכון למי שאינם הבוס של עצמם? שמס החברות נמוך יותר? ששווי רכב צמוד לצרכי מס עומד להיות גבוה יותר? לא הבנתי.

טשאפק

New member
גם למי שאינו עובד של עצמו

טוב, באופן כללי, שמס החברות ירד. ("מה שטוב לחברה שלך - טוב לך").

gershon17

New member
אני מסכים

אני לא מסכים שיש קשר בין זה לבין העלאת שווי רכב צמוד לצרכי מס.

gershon17

New member
וגם כדאי שאציין

ש"בודאי - כי זו החברה שלי" נכתב בבדיחות, לא התכוונתי רק לחברה הספציפית שלי...

למעלה