מס משתמשי הליסינג.שאלה לחברי קדימה-

• פותח הנושא T281
  • פורסם בתאריך

אשרת

New member
ומה זאת משכורת שלא מביישת את בעליה?

אתה בהחלט חי בבועה של שחור ולבן וורוד

מה זאת משכורת שלא מביישת את בעליה?

זה בטח לא קצבה של 1100 שקל לחודש שנותנים למשתתפי תוכנית ויסקונסין בעד עבודות השירות שמאלצים אותם לעשות כאילו היו עבריינים שנשפטו וקיבלו עונש מהמדינה בגלל שהם עניים. אפילו לעבריינים לא מתייחסים כך, אבל טוב, מהם לפחות פוחדים. כך שזה יכול להסביר למה אפילו אליהם לא מתייחסים כך.

אשרת

New member
ואגב..

תמיד יש יותר מסכנים, אבל גם אנחנו מסכנים. כי אנחנו צריכים לסחוב את כל הפרזיטים על הגב שלנו, גם כאשר זה פוגע במשפחה שלנו. ודבר נוסף, הליסינג הוא גם גורם לאנשים אשר גרים למשל באזור השרון לעבוד בירושלים. עוזר לאנשים למצוא עבודה גם באזורים שהם מרוחקים למדי מאזור מגוריהם, מבלי לעבור דירה. אבל למה שזה יעניין אותך, כאשר אתה בכלל לא משלם על מקום מגוריך, ממתיק.

לא כולם "פרזיטים" אשרת

ובכלל לעשות כאלה הכללות זה לא דבר בריא ולא מוביל אף פעם לתוצאות ראויות וטובות. עצם זה שאת רואה בכל מי שזקוק לעזרת המדינה "פרזיט", מצביע בעצם על הבעיה הכי גדולה שיש במדינה הזאת, שכל אחד כאן דואג רק לעצמו ולבעיות שלו, ולא מעניין אותו בכלל מהבעיות של אחרים, אבל מה שכן, הוא רוצה שאחרים ידאגו לבעיות שלו. וכבר אמרתי לך אשרת, זה לא עובד כך. רק בסולידריות אפשר לפתור בעיות אחד לשני. מי שלא נחלץ לעזרתם של אחרים שלא יצפה שאחרים ייחלצו לעזרתו. זו הסיבה שהמדינה שלנו נראית כפי שהיא נראית ורק הולכת ושוקעת יותר ויותר. ועד שלא נבין כולנו את עצם הבעיה, היא רק תלך ותשקע עוד, עד שתעלם במצולות.

Haemek

New member
אני דואג לעניים הרבה יותר ממך

כל שאתה עושה זה מזבל בפורום כמה הם מסכנים וסוגר לעצמך את ההרגשה כמה שאתה טוב לפשוטי העם. אתה לא כי אתה לא עושה כלום עבורם, כל שאתה עושה זה תורם להרגשה הטובה שלך. במס ההכנסה שאני משלם אני מחזיר 4 בטלנים שמעולם לא טרחו להשקיע בעצמם ולנסות לשפר את האטרקטיביות שלהם בעיני המעסיק, מתוך הנחה שיש כבר מי שיחזיק אותם (המס הכנסה שלי) והם לא צריכים להתאמץ מדי בבית הספר, כי הממשלה תעזור! זה לא הממשלה, זה אלה שאתה תוקף אותם בעובדה שהם מרויחים "יותר מדי". אז אתה, המתימר ליצג את העניים, לך ללמוד, תשקיע בעצמך, תגרום לדורלים לזרום לישראל, במקום לעמוד מנגד וללמד אנשים שעושים זאת את מוסר העולם המזויף שלך. של נעליך! זה אלה שמרויחים הרבה שמחזיקים אותך.

כן שמענו עליך ועל אנשים כמוך...../images/Emo3.gif

אתם ממש מנדבים את הכספים הללו מהכיס שלכם, המדינה לא מסכימה לקחת אותם מכם, אז אתם נותנים לה אותם בכוח. כי איזו חוצפה זאת שהמדינה תסרב לקחת מכם כספים שאתם מתנדבים לתת לה אותם...

JaboGirl

New member
אתה פשוט בולשביק..

אף אחד פה לא צריך להתנצל בפניך מכיוון שהוא מרוויח טוב.

T281

New member
זאת זכותם המלאה של חברי הממשל....

להטיל עלינו איזה מס שהם רוצים אני פשוט לא מבין מה הם מצפים שבבחירות הבאות פתאום נשכח או נסלח? מה אנחנו מטומטמים?? החידלון שבמציאת פתרון לקסמים הוא פסיבי אבל כאן באופן אקטיבי מפלגת השילטון מתנתקת מציבור שלם וזה מאוד מוזר.

טשאפק

New member
אתה מסתכל רק על חלק מהתמונה

שים לב שהורדות המסים של השנים האחרונות נמשכות. בפרט מס החברות שיירד כמדומני בעוד חמישה אחוזים. כל הוצאות המלחמה ייגרעו ממקבלי הקיצבאות (שהוקפאו) ומתקציבי פיתוח. רק מירידת מס החברות, כל החברות יכולות לממן את תוספת המס על רכב צמוד ועוד יישאר הרבה מאד עודף. במישור העקרוני: אדם צריך להצביע משיקול לאומי. לא רק מה שטוב לו בכיס עכשיו. אפילו אם אתה אנוכי מאד, תביא בסופו של דבר מחדלים בטחוניים או מחדלים אחרים ברמה הלאומית, יפגעו גם בך אישית הרבה יותר קשה משינוי שווי הרכב הצמוד.

אבל העיקר שהוא מקטר...

כי אנשים שטוב להם ולא יודעים להעריך כמה טוב להם, תמיד יקטרו...

אשרת

New member
זכותו לקטר...

בדיוק כמו שזכותך לקטר. מישהו חייב להצביע על פי מערכת הערכים שלכם?

נכון זכותו

רק שלא כל זכות חייבים גם לממש. בעיקר כשיש במדינה הזאת כל כך הרבה אנשים שבגלל אנשים כמוהו זכויותיהם נרמסות. וכשאני אומר "זכויותיהם", אני לא מתכוון לזכות הקיטור...

אשרת

New member
אה?!

צר לי לומר לך, זכותו הדמוקרטית היא לקטר ואף לנסות לפעול בדרכים חוקיות ודמוקרטיות להשיג את מטרותיו בדיוק כמו שלך. אלא אם כן אתה חשוב שצריך לשים אותנו בתוך מקום מסויים, לצבוע בכחול ולהעיף אותנו לים.

למה צר לך? גם אני אמרתי שזכותו...

רק שלא כל זכות צריך גם לממש. ואף אחד לא רוצה לזרוק אותכם לים, תפסיקי להיות פרנואידית אשרת. לא כל העולם סובב סביבכם.

אשרת

New member
סביבי אף אחד לא מסתובב.

זכותו לנסות לממש, כמו שזכותך לנסות לממש את שלך. מפריע לך? בעיה שלך.

אמרתי שזה מפריע לי?

אשרת נראה לי שבזמן האחרון את מתקשה בהבנת הנקרא, ובכלל את לא עצמך. הכל בסדר איתך?

T281

New member
אני לא מקטר אני פשוט לא מבין...

איך מפלגה שקמה על חשבון 13,14 מנדטים שירדו משינוי לוקחת חלק גדול מאותם מצביעים מטילה עליהם מס ספציפי שחל רק עליהם ומצפה שהם יצביעו עבורה בעתיד.

למעלה