מעבירה לפה שאלה עקרונית - גברים

עמית@

New member
מעבירה לפה שאלה עקרונית - גברים

ופורנו.. אהבתי מאוד את מה שכתבה אמא של עפרי וטל, והשאלה היא - מה הייתן עושות אם הייתן מגלות שהבעל גולש באתרי פורנו? מוצא את סיפוקו במקום אחר (הוי, הדרמטיות..) ובמאמר מוסגר, רק אצלי הבעל גולש לאתרי פילוסופיה וביקורת תרבות? הדבר הכי נועז שמצאתי על המחשב בבוקר היה מאמר של איזה פסיכולוג רוסי מלפני שנים ארוכות (ויגוצקי, בשבילכם..) אין לי מושג איך הייתי מגיבה, הייתי נעלבת? הייתי צוחקת? סביר להניח שקצת משניהם. איך אצלכם?

lulyK

New member
יש לנו כזוג בעיה מוסרית

עם פורנו. בעבר דיברנו על זה ו"החלטנו" שסיפורים ארוטיים זה בסדר, תמונות וסרטים - לא. אני יודעת שאני נמנעת מלקחת חלק בעולם הזה, אין לי מושג מה הוא עושה עם ההחלטה הזו
(ממה שאני יודעת, אין לו זמן לזה. המחשב שלי הוא שלי ושלו הוא שלו, כך שהעולמות האלה לא נפגשים).

עמית@

New member
גם לי יש בעיה מוסרית, לא עם הפורנו

עצמו כמו עם העולם הזה, הניצול והמיסחור

מעיןבר

New member
לא מפריע לי.

לא מפריע לי שימצא את סיפוקו במקום אחר, כל עוד זה לא עם אישה אחרת "אמיתית". כשזה הזמן שלו עם עצמו, שיעשה משהו אחר. זה לא מנגש כהוא זה עם זה שיש לי בעיה עם מה שפורנו מייצג (ניצול נשים). כן, היתי מעדיפה שלא יצפה בפורנו, זה לא קשור לזה שאין לי בעיה שיגיע לסיפוק שאיננו קשור דווקא בי.

nubi

New member
שששששש../images/Emo98.gif

אל תגלו לאף אחד. אנחנו גולשים יחד, ונקרעים! זה באמת זמן איכות של צחוק. (ולפעמים הוא יוצא נשכר
).

nubi

New member
ועכשיו יותר ברצינות

אנחנו מסתכלים רק באינטרנט, ורק דברים ש"רצים" באתרים נורמליים. סרטים - לא.גם לא אתרים בתשלום. יש לנו בהחלט בעיה מוסרית עם כל הנושא הזה.

בימבילי

New member
זו שאלה תאורטית?

לא נראה לי שקיים הגבר שלא גולש באתרי פורנו. ולמה צריך "לגלות" את זה? זה לא שהוא עובר על החוק ואת מסגירה אותו למשטרה. למה שזה יהיה סוד מלכתחילה? ואם זה סוד - נראה לי שיש בין בני הזוג בעיה הרבה יותר עמוקה מאשר הצפיה בפורנו. אותי באופן אישי זה מגעיל ודוחה ואני לא מבינה איך אפשר להתגרות מבחורה שעוברת ניצול מיני, השפלה ודיכוי.

galiaS

New member
../images/Emo45.gif

אני לא בטוחה שכל הגברים גולשים באתרי פורנו, קטונתי מלהבין את עולמם, אבל מסכימה אתך לגמרי שזו לא "תגלית" מסעירה. גם אותי זה דוחה.

galiaS

New member
ואגב, גם אנשים חכמים (שקוראים

מאמרים על פילוסיפיה ותרבות) גולשים לאתרי פורנו. אין קשר בין הדברים.

עמית@

New member
תיארטית בעקבות השרשור ב"להיות

הורים" מעשית כאמור, לא נתקלתי בבעיה, פעם אחת נכנסנו יחד בזמן הטיפולים וחיפשנו חומר לקחת איתנו לשאיבה (כדי שהוא יביא זרע, זה הרי "לך, שפשף, תביא למעבדה" תוך 10 דקות..) ולא מצאנו שומדבר שווה, להפך.

מעיןבר

New member
זה עדיף מה"חוויות" של זיו ../images/Emo3.gif

בקופ"ח חשבו כנראה שבדיקות זרע עושים רק אנשים "קשישים" אז המגזין בחדר הבדיקה היה 40+ (רמז, הכוונה איננה למידות הבחורות) כשהוא חזר הוא הודיע לי לא לצפות לנצורות מהבדיקה, הוא אמר שהזרע בטח התאבד או ברח אחורה אחרי שהוא ראה את התמונות

עמית@

New member
ובאיכילוב פעם היו דפים שהובאו

על ידי הצוות (!) של פורנו עם ילדים
שערוריה, ובלי צחוק, התלוננו.

אני עברתי דבר דומה

(לא מצליחה לקשר את השרשור בנושא שהעלתי בזמנו) יום אחד גיליתי ב"היסטוריה" של המחשב שבעלי גולש לאתרי סקס, לא כל כך ידעתי איך להגיב לזה, מה שהכי הפריע לי זו החשאיות שבה זה נעשה וגם התחושה שאולי אני לא מספיק מספקת אותו. בבילוש נוסף גיליתי שהוא עושה את זה כשאני לא בבית (למשל כשהוא יצא מאוחר לעבודה) ובמידה מסוימת זה הרגיע אותי - כי כשאני בבית אני בהחלט הייתי מצפה להיות שותפה לעניין. לא דיברתי איתו על זה אבל במסגרת הריגושים שלנו יזמתי כמה פעמים צפיה משותפת (מה לעשות זה עושה לי את זה). וביננו גם לי יש את המצבים בהם אני מתגרה ממשהו שהוא לאו דווקא בעלי, וגם מגיעה לסיפוק לבדי כשבעלי לא בסביבה - אז לו אסור? היום אני מידי פעם בודקת אם הוא גלש באתרים כאלה ואני מודה שהידיעה הזו אפילו מגרה אותי.

לימור י

New member
בלינק שצורף אמא של עפרי וטל בעצם

מעלה שני נושאים הראשון הוא אמות המידה השונות שקיימות לגבי מיניות של גברים ונשים והשניה היא לגבי צפיה בפורנו. אותי אישית מאוד מכעיס שיש סטנדרטים שונים לגבי מיניות אצל גברים ונשים, אבל זה נושא עמוק ורחב שממש אין לי כח להכנס אליו עכשיו. לגבי צפיה בפורנו אישית אין לי שום בעיה שבעלי יצפה בפורנו אם זה בסרטים ואם זה ברשת, אני גם די בטוחה (למרות שמעולם לא בדקתי זאת) שהוא אכן גולש מדי פעם באתרי פורנו.

neta2

New member
לי, אין כל בעיה!!

זכותו המלאה לגלוש באיזה אתרים שבא לו, ואני גם לא אבדוק. אני יודעת מכך שהוא משתף אותי שמדי פעם הוא משוטט באתרי פורנו, ושיהיה לו לבריאות! לא נפגעת ולא רואה סיבה להפגע. לפחות אצלנו, הוא עדיין נמשך ורוצה בי ללא כל קשר אם שוטט באתר פורנו כזה או אחר. ראבאק, גם את זכות ההתבוננות אקח ממנו?

למעלה