מעבירה לפה שאלה עקרונית - גברים

neta2

New member
ואם אאסור זאת אז יפסיקו לנצל

בנות תמימות? זו תעשייה ענפה ועצומה, ולצערי, עושה שימוש נוראי בגופה של האישה. אבל יש בעולמנו דברים שאותי יותר מטרידים כרגע
.

sipi1

New member
פה אני יכולה להגיב בלי שיסקלו אותי

אצלנו המחשב חסום (ע"י תוכנה מיוחדת) לרוב האתרים האלה. לא בגלל בעלי (הוא בקושי יודע איפה המתג של המחשב
) אלא בגלל הנוער שבבית. אחרי כמה פעמים שראינו "עקבות" מגלישה לאתרי פורנו, החלטנו שלא זה החינוך המתאים להם בגילם וחסמנו את האפשרות הזו.

neta2

New member
למה שנסקול אותך? (תביאו אבנים../images/Emo3.gif)

לא יודעת מה אעשה כאשר בני יגיע לגיל שבו יתחשק לו לשוטט באתרי פורנו. אני בהחלט חושבת שיש גילאים צעירים מדילצפייה באתרי פורנו ולא הייתי רוצה שבני יעשה זאת בגיל הנעורים. אבל, אני גם יודעת שאם אחסום הוא עלול לחפש את זה במקום אחר.. דילמה.

עמית@

New member
עם ילדים זה באמת משהו אחר.

אני לא בטוחה שהייתי רוצה שילדותי יגלשו בגילאים צעירים לאתרים כאלו (אגב, אני רואה את אחותי הקטנה, בת 11, ו*לחלוטין* לא רוצה שזה יקרה גם אצלי, וזו בעייה אמיתית)

ענתש

New member
מסכימה. עם ילדים זה משהו אחר...

בשביל זה צריך מחשב בשביל הילדים שהוא חסום (יש תוכנות שחוסמות גלישה לאתרים כאלו).

ממש לא אכפת לי

וקרה לא פעם שגלשנו יחד בכל מיני אתרים מפוקפקים, ואפילו הורדנו סרטים של סילביה סיינט. היה מפריע לי הרבה יותר אם הוא היה מנהל צ'ט אירוטי עם איזה בחורה אמיתית.

סם2

New member
גם אצלי הבעל גולש לאתרי פילוסופיה

ועד כמה שאני יודעת הוא גם גולש לאתרי פורנו, כראיה מידי פעם אני מקבלת לינק עסיסי. נעלבת? ממש לא. משתתפת? גם לא - לרוב זה לא מדבר אלי. צוחקת? כשזה מצחיק. ולגבי מה שכתבו כאן על ההשפלה והניצול, אני בטוחה שיש גם מנוצלות, כמו שיש גם כאלו שנהנות מהבמה ובונות קריירה משגשגת ככוכבות נערצות.

ענתש

New member
מה זאת אומרת "מגלה ש..."

אני די מתפלאת לקרוא שיש מי שלא גולש. אני לא נכנסת לעניין של הניצול בתחום... גם לי לא טוב עם זה. אבל זה כמו שלא טוב לי עם איך שמתיחסים לבעלי חיים ואני בכל זאת אוכלת בשר. כך שקשה לי לענות... זה עניין גלוי ופתוח וברור. אין לי שום רצון או צורך או סיבה להעלב.

עמית@

New member
מסכימה, אמרתי שהניסוח דרמטי

גם אני בעד שקיפות ואני מאמינה שאם הוא היה מעוניין לגלוש או לצפות בפורנו מעבר למה שכבר נעשה, הייתי יודעת על כך (וממילא אנחנו כל הזמן יחד
והמחשב פתוח נון סטופ)

lulyK

New member
טוב, נו. אצלנו גם לא אוכלים בשר ../images/Emo3.gif

(אני כן - בשנים הקרובות עד תום ההריונות. אבל הצדיק שיחיה, צמחוני ולא קונה שום דבר שנוסה על בע"ח. זה רק קצה קצהו של הקרחון הניהיליסטי שהוא מפעיל על עצמו).

1שילגיה

New member
אני לא הייתי בודקת, אני לא רואה בזה

בגלישה לפורנו שום פסול! למה שאעלב בעצם?

lulyK

New member
אפשר לנסות להרחיב את השאלה

למקומות קצת אחרים? איך אתן מרגישות עם פערים מוסריים-פוליטיים לחיים בין בני הזוג? זה אפשרי בכלל? (זה עולה המון בנושא הברית מילה, למשל).

בנושא הברית

אני רק יכולה לומר שמזל שאין לנו בן- כי בטח היינו כבר מתגרשים.... אבל בפוליטיקה אנחנו באותו ראש- אז לפחות זה....

עמית@

New member
שאלה קשה.

לי אישית היה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לחיות עם מישהו שאמונותיו שונות, חלק מראיית העתיד וגידול וחינוך ילדים וכן, גם חלק מקשר זוגי היא אמונה או ראייה של דברים בצורה דומה, לא זהה, לא חופפת, אבל עם הקשרים.. לא הייתי יכולה לחיות עם מישהו שמאמין שברית חייבים לעשות בכל מחיר, לא הייתי יכולה לחיות עם גבר שמחנך את ילדיו באמצעות מכות (או את אשתו
) ויש לי לא מעט ריבים גם עם יוסי על דברים שונים, אבל בבסיס, יש לנו ראייה דומה, אחרת לא היינו יחד - אהבה היא לא הכל, היא בקושי חלק.

lulyK

New member
מסכימה ומזדהה.

עכשיו אנחנו באחת הפעמים הנדירות שאין בינינו הסכמה בעניין עקרוני (סוגיית דיקור מי שפיר).

למעלה