גברת קרנוש היקרה
אני מציעה שתנסי לרדת מהעץ שטיפסת עליו.
לא פגעת באף אחד, את פשוט מעצבנת ואפילו מדברת שטויות.
בליחה מראש שאני יורדת לפסים האלה והלוואי שיכולתי להישאר רגועה שירלי, אבל אני לא.
לא מבינה מאיפה את חושבת שיש לך את הזכות לצאת בהגדרות על אנשים שאת לא מכירה. אז מה - כשגרת שלוש שנים בספרד הפכת לספרדייה ואז חזרת לישראל ושוב נהפכת לישראלית!??!?!?! מזה השטויות האלה?!?!
37 שנה חייתי בישראל, ילדי נולדו שם, וחיו שם, עד לפני שנה וחצי. אז מה - עכשיו אני אמריקאית!??! אין לי אזרחות, אפילו לא גרין כארד, ואיפול לא דרכון אמריקאי. על מה בדיוק את מדברת!??!?!? אני נולדתי בישראל, ולעולם אשאר ישראלית, גם עוד 20 שנה, אפילו אם אחיה כאן בארה"ב. וגם אם אני לא רוצה לחיות בארץ ולגדל את ילדי שם.
עצה אישית ממני - לפני שאת עולה על המטוס ללונדון, ל- שנה - מציעה לך למתן את ההצהרות שלך, כאן - בחו"ל - נהוג להיות ק צ ת יותר סבלניים לאחר, ולשונה ממך.
ועוד משהו קטן לסיום - אני אישיתי מכירה לא מעט כאלו שנסעו לשנה אחת. חלקם לפוסט, חלקם לפלושיפ ,ויצאו בהצהרות של - "אני רק נוסע לשנה" ... לא מעט חזרו ... א ב ל - מכירה גם כאלה שנשארו עוד שנה ...ואחכ עוד שנתיים שלוש ... ובסוף קיבלו הצעה שהיה מאוד קשה לסרב לה ו ....
ניחשת נכון - נשארו.
אז 'צת איפוק ודרך ארץ לא יזיקו לתרבות הדיון של כאן, בפורום בו את חדשה לגמרי ולא ממש מכירה את הנפשות הפועלות.