AIRB&B יכולה להיות הכנסה נוספת טובה, מניסיון,
בתנאי שמדובר בבית במיקום מרכזי או תיירותי וביחידה מספיק גדולה, נוחה, מרוהטת ומאובזרת היטב עם שירותים ואמבטיה נפרדים, ורצוי גם מטבחון וכניסה נפרדת. אנחנו באופן קבוע מכניסים על חדר כזה היטב מעל 1,000$ בחודש, לפעמים אפילו נושק ל-1,500$.
אבל, וזה אבל גדול - קשה לי להאמין שיש בנמצא יחידה כזו בבית שעלה פחות מ-500K באזור בוסטון. כמו כן, יש הרבה עבודה והוצאות סביב חדר כזה. כל פעם כשתחלף דייר (והרבה פעמים זה יום אחרי יום) יש לנקות הכל ביסודיות, לכבס את המצעים והמגבות, ולהכין ולארגן הכל לדייר הבא, ונהוג לספק גם ציוד כמו בבית מלון, שחלקו מתכלה ויש לדאוג לאספקה ותחזוקה סדירה שלו. אנחנו מספקים, למשל, שמפו, סבון, קפה, תה, סוכר, מלח, פלפל, מים מינרליים, סבון כלים, ספוגים ומטליות, שקיות אשפה, מגבוני מטבח, נייר טואלט, הרבה כלי מטבח ובישול שעלולים להישבר, מכשירי חשמל כמו מקרר, קומקום חשמלי, כיריים, מיקרוגל משולב עם תנור וקולט אדים, מגהץ, מייבש שער ועוד. זה גם מייקר במידה כזו או אחרת חשבונות מים, חשמל וגז.
פרט לכך, אנחנו קודם כל השקענו המון כסף ותכנון ביחידה הזאת כדי לראות ממנה רווחים לטווח הארוך. למשל, בנינו מטבחון במקום שקודם היה מעין חדר ארונות (כולל העברת תשתיות כמו מים, חשמל וגז), ובנינו במקום זה ארון קיר במקום אחר. קנינו מיטה, מזרון, מצעים, מגבות, מכשירי חשמל וכלי מטבח רק כדי שישרתו את היחידה הזאת. תפוסת ה-AIRB&B מושפעת רבות מחוות דעת, וכל אורח בדרך כלל משאיר דירוג וחוות דעת, והאורחים אוהבים מיקום טוב, תנאים נוחים, תחושת פרטיות, שיהיה נקי ללא רבב, שלא ישמעו יותר מדי את בעלי הבית וכו'. יש מאבק בלתי פוסק לקבל אך ורק 5 כוכבים כל הזמן.
ככה שזה ממש לא פשוט כפי שזה נשמע וצריך בית גדול, השקעה ותנאים מתאימים כדי שזה באמת ישתלם.