מעונית להכיר בן 30 פלוס

מעונית להכיר בן 30 פלוס

הגעתי למסקנה שילדים לא מפותחים זה לא בשבילי. אז אם אתה מתחת לגיל 30-מיותר לפנות. אני מחפשת מישהו שעונה על הקריטריונים הבאים: גבוה מעל 183 -לא מעונינת להסתובב עם מישהו שנראה כמו הבן המאומץ שלי. תואר ראשון-חובה, רצוי גם שני. עבודה מכניסה. אינטליגנט. איש שיחה. רק פניות מתאימות תענינה. גמר חתימה טובה(ניתן לפנות אליי גם ביום כיפור, משום שאני לא צמה).

שיהיה לך בהצלחה...

אני לפחות לא עונה על הקריטר יונים.

../images/Emo31.gif

צר לי , אבל תשובה כזו גובלת בחוסר רגישות מסויים, לא יותר פשוט להגיד " לא מתאים לי " ? במקום להעליב? כל טוב ובהצלחה.

היא

כבר סגרה אותו מזמן
בכל אופן, זה לא מתאים להתעסק בה, היא זו היא- ככה היא בחרה וזה מה שיש כנראה, לשנות את זה אי אפשר, להעיר על זה - אפשר גם אפשר ובזה זה מסתיים אני חושב.

D e c e m b e r

New member
דוקא לפי התמונה, לי אתה עונה...

הכל בעיני המתבונן....(יש המתבונן בחוץ ויש שבפנים)

צהרים טובים,

נתתת איזה רשימת דרישות שלך,על צגבול המפרט הטכני, אבל לא ציינת כמעט דבר על עצמך, כאילו שזה מובן מאילו שהם ירצו לפנות... במיוחד לאור רשימת הדרישות שלך, כדי לשכנע אותם לפנות ,עליך לציין פרטים עליך. למשל, את רוצה בחור עם תואר שני, אבל יתכן שיש בחור שגם מחפש בחורה עם תואר שני בלבד ,אז תצייני מהי ההשכלה שלך. ציינת שחשוב שתהיה לו עבודה מכניסה ,,יתכן שהבחור יהיה מעונין לדעת מהו כושר ההשתכרות שלך לפני שיחליט עם לפנות אליך. את מחפשת אינטיליגנט ואיש שיחה, לא ניתן מהמעט שמסרת על עצמך לדעת דבר על האינטיליגנציה וכישורי השיחה שלך... מעבר לזה חלק מהבחורים מעונים לקרוא שהבחורה מחפשת מישהו לאהוב ,שהיה כיף ביחד ,שתהיה חברות ורגש, ולחלקם לא נעים להרגיש שהם כאילו משתתפים במכרז עם רשימת דרישות טכניות ומפרט....

shin938

New member
הקריטריונים שלך לא בשמיים אבל

מי שעונה עליהם כנראה לא יילך עם ילדה לא מפותחת כמוך.

einat112

New member
וזה אומר שהוא באמת עונה על מה

שהיא ביקשה גם אם היא לא ממש חשבה על המציאות

arieshor

New member
לאירנה

אירנה את לא צריכה להגיד שאת לא צמה כאילו את עושה משהו גדול נושה השני נגיד הבן אחלה בן אדם בן אדם טוב מאוד ואין לא תואר אז כבר הוא לא מתאים לך יש דברים שאת צריכה לוותר היה לך יותר למצוא קשרים טובים עם גברים

נימשון

New member
אז את רוצה....

שיהיה לך בהצלחה בחיפוש מעניין אם גם תצליחי או שתמצאי את עצמך לבד עם השאיפות הבלתי אפשריות האלה...

למעלה