מעונית להכיר בן 30 פלוס

ד נ י ת3

New member
אם את מוצאת אחד כזה,

תשלחי אלי בבקשה את אח שלו!!! פליזזזזז גמאני רוצה....(ואם אפשר שיהיה בלונדיני עם עיניים כחולות)

אז כתבה, אז מה?

הנערה הביאה את רשימת המכולת שלה וכמו כולנו גם היא אולי שכחה לרשום כל מיני דברים שרק בסופר היא תיזכר שצריך לקנות.... וכמו בכל סופר, קורה שלפעמים אין את החלב של תנובה ואז חלק מתפשרים ולוקחים חלב של טרה וחלק הולכים לסופר אחר.... בסופו של דבר זאת היא וזאת הרשימה שלה וכל אחד יעשה את השיקולים שלו אם לפנות או לא..
יופי- שוב שכחתי לקנות קוטג'

../images/Emo12.gifסלים? מה זה סלים?

היום הסלים הפכו לשקיות לא? עושה משלוחה בקריות? יאללה... בוא לעזור...

../images/Emo18.gif הבחורה טרולית מוכרת

אני זוכרת אותה עוד מהימים של פורום "מחפשי עבודה" שחסמו אותה גם משם. רגישות זה לא הצד החזק שלה, ובוא נגיד ככה 90% מההודעות שהיא כותבת היא כותבת סתם בשביל לעצבן/לשעמם, לא לקחת ללב כי היא בעצמה לא מתכוונת לחצי ממה שהיא אומרת.

Taz39

New member
תראי...

חוץ מההודעה שלה והתגובה של חוסר טאקט לבחור...לא רואה בה משהו פסול...הגיעה עם רשימת קניות שוואלה אלוהים יודע מאיפה הגרילה... אבל זו זכותה הלגיטימית ביותר...להגיע עם מה שהיא רוצה...אם היא טרול או לא...זה העתיד יגיד... עד אז אתן לה להנות מהספק... טאז - מהומה על מאומה...

drakkar noir

New member
שמישהו כבר יתן לה את הטלפון .

הטלפון או הכתובת שבו אפשר לקנות גבר . כמו אלה שבהם ניתן לפרסם נשים למכירה למטרות נישואין -נשים לאהבה . זו הסיטואציה שלה . כל טוב אני עומד בתנאים ולא הייתי זורק עליך שקל .

Kביטל

New member
../images/Emo26.gifהתופעה חזרה ובגדול

ואני עדיין טוענת שמדובר בפיקציה... אירנה מסרסקי- קבלו אותה עוד משנת 2004

למעלה