מעונית להכיר בן 30 פלוס

oreldi

New member
תגידי לי אירנה היקרה, את חושבת שעם

הצורת כתיבה הזאת שלך יציפו אותך בפניות?? גם מישהו שעונה על הקריטריונים שלך הוא בטח מספיק אינטליגנט כדי לא לפנות אלייך. וזה לא שאת, עם כל הכבוד , מלכת היופי והשלמות. מה את מנכ"לית חברה? תואר ראשון-חובה, רצוי גם שני. עבודה מכניסה......טוב שלא בקשת גם נסיון זוגי של 5 שנים לפחות. היהירות שלך דוחה ומזעזעת אני קורא לכל חברי הפורום לא לפנות לאירנה

נו אם כבר......

הגעתי גם אני למסקנה, אחריי כ שנתיים של סינגליות משודרגת. שאני רוצה!... איש גבוה מאוד מאוד, בכל זאת אני רק 1.57...וזה כי אני מעוניינית להרגיש תמיד קטנטונת כזו.... מחייב שייגובה בתואר שלישי וכמובן דוקטורט במדעיי הספיכואנליזיה עם עדיפות לקרדיולוג מתמחה, כי התקפיי לב צפויים לו בשטח. מחייב עבודה שמכניסה אלמנטים, מכל הכיוונים ומוציאה כרטיסיי אשראי מיציאות אחרות.. אם הוא עונה על כל הרשימה הזו אזיי, הוא, אינטליגנט ללא תקנה, בטוח איש שיחה, ומעל לכל ספק, חננה מצויה שלא הייתי רוצה לחיות איתו. אז אם אתה עונה על הדרישות הנ"ל, כי אתה לא ערס מצוי, אתה לא אוהב לבלות ולהנות, אתה לא פנוי ריגשית, ואני לא פנויה אינטלקטואלית לניהול מערכת יחסים עם ספרים ומספרים.. לא לפנות אליי ביום כיפור אני צמה ומשלמת על חטאיהם של אחרים ע"ע אירנה קורניקובה שנותרה ללא זוגיות ועם משהו לא מזוהה על הכתף.. יום תכלת וכתום לכולנו... :))))

D e c e m b e r

New member
אחותי ../images/Emo6.gif

הצלחת להצחיק אותי על הבוקר...סחטיין על הכתיבה, אהבתי.

ניוזלטר

New member
מה כ"כ גדולה?

מאד לא מכובדת ההתנהגות שלכם ומרתיעה מאנשים כמוני לפתוח הודעה חדשה. מה זה חשוב מה היא מחפשת ומה היא רוצה, שפיתחתם ביטחון של פיל ללגלג ולצחוק עליה, חודש אחד הפורום הזה פתוח והפכתם להיות לעג לרש. האם אתם יותר טובים ממנה? וגב' אקסייטרית כגרושה עם 2 ילדות, ההתנהגות הבולדוזרית שלך מבהמת אותך ומרתיעה.

D e c e m b e r

New member
צודק...

זה באמת לא חשוב מה היא מחפשת ומה היא רוצה, כל אחד ורצונו הוא...וזכותה לכתוב מה שהיא רוצה... לשם כך הפורום... אבל להגיב לאחד מחברי הפורום "אכן, לפי התמונה אתה לא עונה לדרישות".. עד כאן... תנסה רגע להיות בנעליו... תאמר לי איך אתה מרגיש.

ניוזלטר

New member
תנו לו להגיב

אל תהיו פרקליטו של השטן. כל מי שבוחר להיחשף לומד גם להגן על עצמו במידת הצורך ולקבל ביקורות. אם הוא ירצה הוא יענה לה באותה מטבע או ימחל על כבודו וימשיך הלאה מתוך חשיבה שהיא לא ראויה להגבה, וכפי הנראה הוא גם בחר בדרך הזו. לאור הקריאה בדפי הפורום לאחור, ניכר שאף אחד כאן לא בוחר במהות והמטרה של הפורום הזה מלבד אלו שצברו יומיים של "ותק" כאן החלו לצחוק על הכותבים.

ת'ה צודק

רק שמת לב על מרוח הזמן שהיה למגיב על זמן התגובה? כך שאו שהוא או שלא...

ניוזיק..

"..וגב' אקסייטרית כגרושה עם 2 ילדות, ההתנהגות הבולדוזרית שלך מבהמת אותך ומרתיעה..." מרתיעה? את מי בדיוק? את הנחותים? את החלשיי אופי? או אנשים כמוך שגרושה +2 אסרטיבית מערערת אותם לפתע...{מה שייך הילדות לבצק הזה?> כן, אני הרבה יותר טובה ממנה, מעל לכל ספק!שאלת, עניתי, אבל זה לא האישו כאן.. האישו הוא, הרצון שלה, לתפוח לה על הפנים עם הרשימה הזו... אם בצורת הומור שבי או בכל דרך אחרת, שונאת יהירות! שונאת גאוותנו, שאין בה שמץ של בסיס!. לך יש? תענה לה, לא לי.

ניוזלטר

New member
ממש לא מעורער מנשים כמוך להיפך

מעניין רק איך היית מגיבה אם מישהו היה כותב לתמונה שלך משהו כגון:" יש לך שפתיים של מוצצת ואת נראית כמו פרחה" ואת כל המעטפת השמאלצית עם מכבסת המילים הגבהות שלך תשמרי למפצח חומות המגן ולא לי. בהצלחה לך.

הוא התכוון אליי ../images/Emo163.gif

וואלק מה יש לכם בני אדם צאו מיזה נראה שלא לה ולא לו איכפת. ושניהם צוחקים עליכם בחייתכום . לקחתם זה קשה מדאיי

ד נ י ת3

New member
../images/Emo124.gifניאו30!!!!

זוכר את שיחתנו מהבוקר? זה הזמן לסגור את המחשב!!!! דנית

תודה,אין לי ספק בהצלחותיי באשר הינן

איזכור השפתיים החושניות והבשרניות שלי מצידך כאן...משום מה, מעיד על "הכרות" קודמת לפורום ולתגובה שלך אליי כאן. תמהני.. {עוד משחק פזאל שלא צלח בדרך..???}

ניוזלטר

New member
ממש לא, אל תחמיאי לעצמך

קריאה לאחור, מבט בתמונה, מבט על הכתיבה לא צריך להיות גאון גדול להיקש על הדמות. ורק נרשמתי חומד, תודה על קבלת הפנים אין צורך להיות פרנואידית סכיזואידית ולחשוב שיש מישהו שבולש אחרייך. בזאת אסיים ברשותך, אין טעם להמשיך לדון על משהו שנכשל מייסדו, ברכות לך בהצלחה לי. הבה נגילה.

Got Game

New member
זה לוק מאוד נפוץ בקרב חלק

מסוים וספציפי מאוד של האוכלוסיה.

למעלה