מעין סקר: מיהי הדמות השנואה עלייך?

מבין כל הדמויות השנואות

הרוב מתות (כמו סאנדור קלאגן או ג'ופרי) אבל בין החיים אני הכי שונא את מליסנדרה. היא מכשפה תככנית שלא נרתעת מכל אמצעי כדי להשיג את מטרותיה. חוצמזה היא השחיטה את סטאניס וגרמה לו לבגוד באשתו.

lord snow

New member
?

אומרים במפורש שסאנדור קאלגן מת ?? בכל מקרה , לא נראה לי... הוא פשוט גסס כשאריה עזבה אותו ולא שמעו ממנו מאז... בכל מקרה , אם הוא מת אז ממש חבל. אני אהבתי אותו.

אור2221

New member
ליסה ארין

לא רואה בה תכונה טובה אחת. וג'ופ כמובן - אבל זה קל מדי, וחוץ מזה, עם הגנים שלו זו לא ממש אשמתו. אני דווקא אוהבת את סרסיי, ומתה על גיים.

Nightborn

New member
תהרגו אותי- טיריון.../images/Emo16.gif

לא יודעת למה. פשוט לא אוהבת... לא אוהבת את הפה המלוכלך שלו וכל ההיערות הסקסיסטיות, בעיקר. ><" האמת שגם את דיאנריז והדותראקים אני לא אוהבת. ווייסריז משעשע בדיבורים ההזויים שלו דווקא, אבל גם די מרגיז.

Envinyatar

New member
וייסריז הוא חלאת המין האנושי

ונראה כמו בבואה צעירה ופתטית של אאריז. מרגע שהתחלתי לקרוא את הספר, וקראתי כיצד הוא אומר לדאני שהיה מאפשר לכל ארבעים אלף הלוחמים בחלסאר ולסוסים שלהם לאנוס אותה בשביל הכתר, הוא גמר אצלי את הקריירה. שלא לדבר על העובדה שהוא פחדן, טיפש ושפל. אבל הוא לא המועמד שלי - פשוט בגלל שהוא פתטי מדי, וגם מת הרבה יותר מדי מהר.

Nightborn

New member
וייסריז-../images/Emo16.gif

הוא דבר מגעיל, נכון. אבל יש מקומות שאיכשהו הוא שיעשע אותי בדרק מוזרה ("מלך העגלה"...), ואולי חוסר החיבה שלי לדותראקים מוסיף לזה. הדמויות האהובות עלי, בכל מקרה, הן אריה וסאנסה סטארק (סאנסה פשוט משעשעת, בעיקר בהתחלה. ואריה מזכירה לי את עצמי. -.-), ג'ון (למרות הנטייה שלו למרי-סו.), ורוב. בקיצור- סטארק.

The West Star

New member
מממ

ויסרייז מסכן, וכמו שכבר אמרו, עם אבא משוגע, הבן משוגע. אני מרחם עליו לפעמים, ופעמים אחרות, הוא מעורר בי קבס. אבל ג'ון, לאחורנה הוא מעין ילד טוב ירושלים, וזה מגרד לי קצת את קצה העצבים כמו שכתבתי למטה

Nightborn

New member
ג'ון,אני מודה, נוטה באופן מסוכן../images/Emo16.gif

לכיוון המרי-סו (דמות הקדוש המעונה נטול החסרונות), ובכל זאת די קל לחבב אותו. או שאולי זאת רק אני?
ולגבי וייסריז- מסכימה עם כל מילה.

The West Star

New member
מעט מעט ובשקט בשקט

ג'ון קצת מגרד לי את העצבים... הוא כזה ילד טוב ומעצבן..

באמת הוא מכעיס..

אני מחכה לרגע שהוא יעשה משהו רע...משהו שהוא לא צריך לעשות... טוב.. כל דמות בשיר מתישהו מפשלת..גם התור של ג'ון יגיע.. ובנוגע לאח של דאניז..אהבתי את האכזריות שלו.. אבל הוא פתאטי...וזה עצוב... אהבתי את המוות שלו....חחחחחח..ואהבתי את האדישות של אחותו כשראתה את זה..

lord snow

New member
../images/Emo4.gif

מישהו מוכן בבקשה לענות על השאלה שלי לגבי סאנדור ? תודה.

ספויילר

סאנדור גסס, הוא היה במצב בלתי אפשרי, הוא בעצם ניסה לגרום לאריה להרוג אותו כדי שיפסיק לסבול. היא נטשה אותו באמצע שומקום. מרטין לא נוהג לחלק ישועות אלוהיות בספרים שלו, לכן אפשר להניח ב-99% שסנדור מת.

Hodor

New member
המשך ספויילר

לך תדע... אולי ת'ורוס יציל אותו... דונדאריון לא איבד את הזיכרון שלו בפעמים (או באחת הפעמים) שבהן הוא מת? לא יזיק להם לוחם חזק כסאנדור. אחרי הכל, הוא ניצח את דונדאריון בדו-קרב.

Vrock

New member
אמממ...

לא הייתי שם על זה כסף למרות שזה יכול להיות. התעוררה אצלי התחושה שהוא רואה את האחווה כצבועים בדיוק כמו האבירים אם כי בדרך אחרת, או כסתם מטופשים. אבל זה מה שהופך את סאנדור לדמות כ"כ אהובה עליי- אין שום ספק שאם הבחירה היא בין לטייל במלכויות כ"פרסונה נון גרטה" ולהעניק חסד אחרון לאנשים, ובין קנקן שיכר בטעם שתן, לחם, וסלט לפת ותפודים כשהוא נלחם על משהו שהוא לא ממש מאמין בו- הוא יבחר את הבחירה ההגיונית. אבל אולי אני מקדים את עצמי והוא מת

lord snow

New member
להיפך

לדעתי רק בגלל שהסיכויים הם 99% למותו של סאנדור הוא יחיה... אנחנו הרי יודעים שמרטין אוהב לשחק מלוכלך. מי יודע , אולי תיהיה לו POV בספר הבא ?

BarmaLena

New member
עונה

לא אומרים שסאנדור מת (נכון לפרק האחרון של טיריון) וגם לא נראה לי שימות, יש לו עוד הרבה קרבות לניסטארים ללחום ונסיך מדורן לסיים.

lord snow

New member
אתה מדבר על גרגור "ההר"

ואנחנו מדברים על סאנדור "כלב השמירה" לשעבר , של ג'ופרי.

למעלה