מעמד הלקים החדש שלי

Labello Girl

New member

lilo4

New member
מגניב, תתחדשי!

מהמם, איזה כיף
הלוואי והיה לי מקום בבית לשים עכשיו מעמד מגניב כזה. לגמרי מרגיש כמו מכון מניקור מקצועי

אורזיגל

New member
אז זהו, שלא צריך הרבה מקום

העובי שלו הוא כ-4.5. העמדתי אותו על השיש באמבטיה והצמדתי אותו לקרמיקה עם סקוצ' דו-צדדי (יש חורים לתלייה על הקיר, אבל מלכתחילה לא הייתה לי כוונה לקדוח). לפניו שמתי מלא דברים (תראי את התמונה). נכון שהיה נחמד אם היה יותר מקום, אבל זה מה יש ובמסגרת הצפוף, זה הכי טוב שסידרתי בשבילי.
הבלגן במגירה שיגע אותי והייתי חייבת פתרון כלשהוא.

poynter

New member
וווווואאאאאווו

האמת אוסף האקססוריז שלך יותר מושך אותי

Osnatz1

New member
היה מלחיץ אותי לא לקדוח

אם זה נופל מעבר לבאסה של לקים שבורים, רק לחשוב על לנקות הכל

בפעם היחידה שנשבר לי לק על הרצפה ישבתי שעתיים לנקות ועדיין יש כתם אדמדם עמום כזה..

אורזיגל

New member
לא מבאס בכלל

הצמדתי עם סקוצ' דו צדדי, ממש חזק, צריך להתאמץ למשוך אותו מהקיר.
לא הייתי מסתכנת בלי ההדבקה, פחות בגלל הלקים, יותר בגלל הלכלוך

תתחדשי ושימי

אני מקווה שבדקת את העמידות שלו גם אחרי שהנחת את הלקים ולא רק לפני. ועוד משהו - אם יש בחדר גם אמבטיה או מקלחת יכולים להיות שינויי טמפרטורה קיצוניים שעלולים בהחלט לפגוע בעמידות הסקוצ' או יותר נכון בדבק שמדביק אותו, בעיקר לצד החלק של הקרמיקה... תחשבי על האפשרות לקדוח לפחות חור קטן אחד, בחלק העליון של המעמד. לא רוצה לחפור לך, מדברת מנסיון של דברים דומים

אורזיגל

New member
בדקתי, לפני ואחרי, זה סקוצ' עם דבק חזק במיוחד

המקלחת לא בשימוש (שלל נעליי שוכנות במקלחת עצמה), כך שאין רטיבות.

lilo4

New member
אני חושבת שעלית פה על משהו!

חדר ארונות- פאסה.
חדר מקלחת שלא בשימוש- להיט מטורף! ואני לא צוחקת. מקלחת מלאה נעליים נשמע לי פרקטי לגמרי

אורזיגל

New member
נכון

חדר ארונות אין לי, לצערי.
מאחר וחדר כלשהוא הייתי צריכה והמקלחת עצמה היתה עם שימוש מינימאלי ביותר, ״הלאמתי״ אותו ויצרתי לי פינה שימושית ומקסימה. בתוך הגומחה של המקלחון ישנן ערימות של קופסאות נעליים, כמעט עד לתקרה. כאשר על כל קופסה רשום מה היא מכילה. חוץ מזה, זה גם חדר הלבשה, איפור, אקססוריז וכדומה.
כל מי שנקלעת לשם, אומרת שזה כמו להגיע לדיסנילנד של עולם ההלבשה, הטיפוח וכדומה.

אורזיגל

New member

העובי שלו הוא כ-4.5. העמדתי אותו על השיש באמבטיה והצמדתי אותו לקרמיקה עם סקוצ' דו-צדדי (יש חורים לתלייה על הקיר, אבל מלכתחילה לא הייתה לי כוונה לקדוח). לפניו שמתי מלא דברים (תראי את התמונה). נכון שהיה נחמד אם היה יותר מקום, אבל זה מה יש ובמסגרת הצפוף, זה הכי טוב שסידרתי בשבילי.

אורזיגל

New member

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! אכן לא זול, אבל לא נורא

זה ממש מגניב ונוח, עכשיו אני תוהה אם אני רוצה להוציא 200 ש"ח להשקיע בזה...

למעלה