Tnx
ע עוד פיה אחת פחות New member 3/7/12 #31 בהחלט! תתחדשי! גם אני מאוהבת בשלי, ובגלל אני חושבת שיש חפצים שההתאהבות בהם היא לגיטימית.
ע עוד פיה אחת פחות New member 3/7/12 #38 בסטנד לי אין פינה כזו, גם לתכשיטים יש לי סטנדים על הקירות (אם כי בחדר הארונות ולא בחדר השינה כמו הלקים), וכל האיפור שלי במגירה.
בסטנד לי אין פינה כזו, גם לתכשיטים יש לי סטנדים על הקירות (אם כי בחדר הארונות ולא בחדר השינה כמו הלקים), וכל האיפור שלי במגירה.
1 1שייכת New member 3/7/12 #39 תתחדשי, מקסים! ואיזה עושר של אביזרים! את נראית לי טיפוס ססגוני ביותר. נחמד...
H hollypop girl New member 3/7/12 #41 תתחדשי! תמיד רציתי סטנד כזה, אבל איפשהו שמעתי שלקים נשמרים טוב יותר בחושך. והמקומות היחידים שבהם אני יכולה לתלות מעמד כזה הם בדיוק מול החלון...
תתחדשי! תמיד רציתי סטנד כזה, אבל איפשהו שמעתי שלקים נשמרים טוב יותר בחושך. והמקומות היחידים שבהם אני יכולה לתלות מעמד כזה הם בדיוק מול החלון...
מ מיסיס בלק New member 4/7/12 #47 חחח דווקא המסכנים הכי מגניבים, יש מצב שתעשי סקירה של מה יש שם? השתתפת בפינת האוסף שלי?
מ מיסיס בלק New member 4/7/12 #49 או, אז עזבי שטויות למה שלא תשתתפי בפינת הלקים שלי? נראה שיש לך שם דברים מעניינים! חחח בגדול רציתי לראות קצת מהמנצנצים שמתחבאים לך שם, אבל אם כבר אז כבר!
או, אז עזבי שטויות למה שלא תשתתפי בפינת הלקים שלי? נראה שיש לך שם דברים מעניינים! חחח בגדול רציתי לראות קצת מהמנצנצים שמתחבאים לך שם, אבל אם כבר אז כבר!
L litals24 New member 4/7/12 #50 אז מתי יש עוד פעם את הפינה? כאילו אני יכולה לפרסם סתם הודעה עם האוסף? או שזה משהו קבוע שאת פותחת?
מ מיסיס בלק New member 4/7/12 #51 צריך לתאם עם לילו המנהלת של הפורום, אם אני זוכרת נכון בעקרון הפינה הזו זה פעם בשבועיים ביום ראשון. בכל מקרה מומלץ לתאם כדי שלא תתנגשי עם פינה אחרת
צריך לתאם עם לילו המנהלת של הפורום, אם אני זוכרת נכון בעקרון הפינה הזו זה פעם בשבועיים ביום ראשון. בכל מקרה מומלץ לתאם כדי שלא תתנגשי עם פינה אחרת