מעניין לדעת...

ilana4ka

New member
מעניין לדעת...

מי היא הבחורה האידאלית בשבילכם? ומי הבחור האידאלי? חיצונית, פנימית.

apl

New member
איך אני יכולה לדעת על אופיו

של האליל מס' 1 בעולם-אנריקה איגלסיאס
חיצונית הוא הכי מדהים לדעתי,וגם מחזיק בקול יפה...אבל ממש לא הייתי מתנגדת להכיר אותו פנימית
ובארץ איתן אורבך נראה טוב חיצונית... ואם מדברים על נשים.. אני חושבת שהישראלית הכי יפה היא נועה תשבי ואחריה עמית מכטינגר.. ובחו"ל-קטרין זיטה ג'ונס..

ilana4ka

New member
לא לא לא לזה התכוונתי

התכוונתי בכלליות, מה אתם הכי רוצים שיהיה בבחור/ה האידאילית בשבילכם. למשל, מבחינה חיצונית: שתהיה/יהיה גבוה, שיער, עיניים... בלה בלה בלה. וגם מבחינת תכונות אופי. זו הייתה הכוונה.:)

apl

New member
אז עדיין מה שכתבתי רלוונטי:)

אנריקה איגלסיאס.. החבר שלי לשעבר היה דומה לו(חוץ מהשיער הקצוץ* שהיה לחייל שלי לשעבר,וחוצ מהפלולה שהייתה לו במצח(ויותר קטנה מלאנריקה(שכבר אין לו את הפלולה..לפחות לא בקליפ האחרון
).. הוא ה-מודל.. שפתיים,עיניים,אף,וגוף סופ הדרך

apl

New member
אה,ותכונות אופי...

1.חוש הומור מפותח. 2.כנות. 3.ציניות לפחות כמו שלי:)(או שזה לא טוב...כי נבין אחד את השני יותר מדי וכולם יזכו ללעג
).. 4.עדיפות לקצינים משכילים.

ilana4ka

New member
נחמד:) אצלי...

תכונות אופי: 1. חוש הומור---> מחייב! אני אוהבת צחוקים, ולא יכולה להיות עם בנים יבשים ושלא מבינים צחוק. 2. ציניות גם חשובה לי האמת:) חשוב שהוא יבין את הציניות שלי, למרות שאני לא מ-א-ד צינית. נורמלי. 3. כנות ויושר-מאד חשוב. 4. שיאהב לצאת ולבלות. שלא יהיה משעמם איתו. אני אוהבת בילויים, ריגושים, אקשן. לא אוהבת שקטים מדי. 5. הכי חשוב: שלא יהיה ביישן. מאד קשה לי עם בנים ביישנים. עם בנים כאלה תמיד אני מוצאת את עצמי מחוייבת ליזום הכל, וכאילו אני זו שמחליטה הכל. אני צריכה בן שיהיה החלטי, ושלא יהיה מאד ביישן. חיצוניות: אמממ האמת היא שאין משהו מאד מסויים. לכל בן יש את השארם שלו. ויש כל מיני בנים שיכולים למשוך אותי, אני לא ממש יכולה להצביע על משהו ספציפי. אבל אני יותר אוהבת בנים עם שיער שטני, בהיר.

apl

New member
בקשר לביישנות..תדעי לך דבר אחד חשוב

ותזכרי אותו תמיד.. מים שקטים חודרים עמוק.. משפט כול-כך מדויק..מה שאומר שקודם את מרגישה בבייישנות שלו,אבל אח"כ הקרח מתפשר וזה הופך ליותר מבסדר:).. ואני חושבת שדוקא ביישן(במידה)ומישי שיוזמת וההפך מביישנית,זה שילוב מנצח. אה,ותוספת לדבריי....אני לא אוהבת תכונת אדישות אצל אחרים...זה יכול להוציא אותי מדעתי שאני (ועוד 100 אנשים אחרים)מתלהבים ממשו מדהים,ומישו אחד מסוים לא יתלהב מזה... אדישות=

Anna Karenina

New member
עכשיו אני..!! ../images/Emo13.gif

חיצוני בעקרון, הדבר הבסיסי אצלי, הוא שהם יהיו יותר גבוהים ממני..ולאחרונה, לצערי, לא מצאתי יותר מדי כאלה...
אם אני אמצא מישהו בגובה שלי, או ס"מ-שניים פחות, והוא יעשה לי את זה, ברור שזה לא נורא..אבל בעקרון, אני מעדיפה שיהיו גבוהים ממני.
אופי אההמ..קודם כל, חוש הומור. והרבה. אני נורא אוהבת לצחוק, ואני חייבת מישהו שידע לצחוק איתי, וכל המרבה, הרי זה משובח!!
מעבר לזה, ש"יתחבר" לראש שלי, שלא יהיה מנותק.. ושפשוט יהיה לי טוב איתו. זה הכי חשוב.

h e n y

New member
גם אני רוצה....

חיצוני- אהממ..... אני אוהבת גברים בהירים, לא חייבים להיות עם שער בלונדני ועיניים כחולות או ירוקות אבל הם חייבים להיות ביהרים{בדרך כלל אני נדלקת על רוסים/אמריקאים/רומנים וכ'ו}
פנימי- אהממ אני יכולה להסתדר עם כול טיפוס, אבל רצוי שהוא יהיה מצחיק/ציני, חמוד, חכם, ושיהיה אפשר לדבר איתו בסבבה. ובקיצור כמו ידידים שלי אבל לא סוגרים, כי יש בנים שהם סגורים ולא מראים רגשות.. אני לא סובלת את זה... א-ב-ל גם לא להפך, שמראים יותר מדי רגשות......

NBGirl

New member
גם אני! ../images/Emo3.gif

(בתקווה שמישהו יקפוץ ויגיד "זה אני! זה אני!" :)
חיצוני- לא רזה מדי, קו לסת מרובע (
), חיוך יפה.
פנימי- חכם, ביישן (אני אוהבת ביישנים!), משוגע. תזכירו לי על מה היה השרשור...

ilana4ka

New member
צודקת אחותי

גם אני תמיד חייבת גבוהים חח. מישו צריך להיות מעל המטר שבעים וחמש שלי!!!

Anna Karenina

New member
1.70 זה לא אמצעית..!!

זה גבוהה..!!
עוד 5 ס"מ, תגיעי לאילנה ואלי.
עכשיו יש לך לאן לשאוף...חח..

למעלה