מעניין לדעת...

אני מדבר ממש שמנה

כאילו נגיד אני רוקד בלהקה ונתנו לי לרקוד עם מישי ששוקלת בערך 80 קילו והיא כאילו 1.70 וזה כבד! בכלליות אפילו לא הייתי מספיק להכיר אותה כי דיי הייתי נגעל..יש דברים מוגזמים ואל תחשבו שאני סתם מניאק כי נגיד אם זה מישי שיש לה בעיות או משו כזה אז יש מצב למשו אבל בת שאומרת כה אני שמנה מאוד ולא אכפת לי ממכם ואני רוצה להמשיך לאכול זה דבר שמגעיל אותי כי אני בצעירותי (עד לפני שנה וחצי =\ ) הייתי ממש אבל ממש שאמן וירדו עליי מספיק בחיים בגלל זה אז אני מאמין שעכשיו יש לי זכות להנות קצת אחרי מה שעברתי אז בולבול!

ממש לא אמרתי את זה!!!

אמרתי שיש לי זכות להגיד לאנשים שלהיות שאמן זה לא כזה טוף וזה שהם עושים מזה משחק זה ממש קקה!

עוד משו

אני מאמין שכבר בגיל שלי צריכה להיות מודעות עצמית הרבה יותר גבוה ועם כל הכבוד בת בגיל התבגרות שהיא ממש שמנה ולא ממחלה או משו כזה זה לא דבר כל כך נעים בלשון היפה

ari q3

New member
תגובה

מה????????????

Bennytt4

New member
תשובה קצרה וממצה -

בחורה אידיאלית - מצחיקה ודפוקה בראש... בחור אידאלי - בן דוד שלי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bennytt4

New member
טעית בשרשור...

פה זה דרישות מהבחורה האידיאלית... לא דרוש שאני אהיה כמו הבחורה שאני מחפש...

ZBlaster

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

חיצונית - שיער שחור או בלונדיני, עיניים בהירות כחולות - אפורות זה התחום... גוף יפה זה חשוב, שהגוף יהיה לא יפה אלא נערץ, נשגב... שיהיה לה תחת חמוד זה חשוב, לא קטן מדי, וגם לא ענק, וכמובן שבסופו של דבר הכל יהיה שם פרופורציונאלי גוף לראש ראש לגוף תחת לגוף לאגן למותניים וכו' וכו' פנימית - קלילה, מצחיקה, שיהיה לה חוש הומור מפותח. שלא תהיה "נתקעת" ושתזרום. שתהיה אינטיליגנטית, כלומר שתהיה לי גם פרטנרית לשיחה ולא רק למיטה, אחרי הכל אם לא נוכל לדבר אז מה הטעם בכלל... שתהיה ספונטנית, ואגב בוקר אור כי הרגע התעוררתי ככה זה כשאתה הולך לישון בחמש אחרי הצהריים אז בוקר אור Z-Blaster

למעלה