אני אפעם לא הייתי הכי נמוכה,אבל הגובה הנוכחי הוא 170 ,ואני חושבת שיותר אני לא אגבה.....אם כן אז לא יפריע לי.. בטח אגבה בעוד איזה ס"מ-שניים.. חוצמזה,בשביל מה יש מגפיים ונעלי עקב?
הבחור האידיאלי עבורי הוא בחור אמיתי וכנה, רציני אבל עם חוש הומור, מישהו חכם ומצחיק שיעניין אותי, מישהו רומנטי ויצירתי. ומבחינה חיצונית- מישהו שאני אימשך אליו, שנראה טוב לא חייב להיות הכי מדהים בעולם, אני לא מחפשת מושלמות.
שהייתי קטנה חשבתי שהבן המושלם הוא בערך פייסי מדוסון קריק (למרות המראה שלו. אחד האנשים שהכי אהבתי בחיים, הזכיר אותו בהמון דברים. (חוץ מהקטע של שבירת
י) אני עדיין חושבת ככה ) (יוווו איזה הודעה מפגרת) הטעם המובהק שלי הוא בלונדיני, עיניים כחולות, גוף של שחיין. בלי יותר מדי שרירים. אבל כל הבלונדינים הישראלים מה זה מכוערים
פנימית- חשוב שתהיה לו חכמת חיים, שיהיה כנה שידע מה הוא רוצה מעצמו בחיים (שיהיה לו כיוון) וגם חוש הומור לא יזיק.. חיצונית-שיהיה גבוה ולא רזה מידי (גם לא שמן מידי)
שאני די בקטע של בנות נמוכות אפילו שלפעמים זה לא בכוונה - תעזבו סיפור ארוך) פנימית זה כבר משהו אחר לגמריי למה לכול אחד יש את האופי שלו, אני לא חולם על מישהי שתהייה בדיוק איך שאני רוצה, יכול להיות שאני פשוט יפגוש מישהי עם אישיות שבחיים לא הכרתי, ויתאהב בה דווקא בגלל זה.... אז אני לא חושב שיש לי תשובה על זה
חיצונית היא צריכה להיות יפה ולא שמנה פנימית שתהייה חכמה נורא חשוב לי, חוש הומור(ושתאהב תחוש הומור שלי), הערכה עצמית טובה, ביטחון עצמי ואמממ בטוח שיש עוד אבל אין לי כוח להמשיך לחשוב זה כואב