מעניין לדעת...

apl

New member
בגיל שלי כבר לא צומחים לשומקום../images/Emo13.gif

אבל אני שואפת.תמיד.:)

Anna Karenina

New member
יקירתי,

את תאמיני לי אם אני אומר שעד כיתה י' הייתי בערך 1.60..??
תשאפי, תשאפי. רק תזהרי לא לקחת לריאות.

apl

New member
אבל זה עניין של גיל

אני אפעם לא הייתי הכי נמוכה,אבל הגובה הנוכחי הוא 170 ,ואני חושבת שיותר אני לא אגבה.....אם כן אז לא יפריע לי.. בטח אגבה בעוד איזה ס"מ-שניים.. חוצמזה,בשביל מה יש מגפיים ונעלי עקב?

jessy19

New member
הבחור האידיאלי

הבחור האידיאלי עבורי הוא בחור אמיתי וכנה, רציני אבל עם חוש הומור, מישהו חכם ומצחיק שיעניין אותי, מישהו רומנטי ויצירתי. ומבחינה חיצונית- מישהו שאני אימשך אליו, שנראה טוב לא חייב להיות הכי מדהים בעולם, אני לא מחפשת מושלמות.

מיטללל

New member
מממממ

שהייתי קטנה חשבתי שהבן המושלם הוא בערך פייסי מדוסון קריק (למרות המראה שלו:). אחד האנשים שהכי אהבתי בחיים, הזכיר אותו בהמון דברים. (חוץ מהקטע של שבירת
י) אני עדיין חושבת ככה :)) (יוווו איזה הודעה מפגרת) הטעם המובהק שלי הוא בלונדיני, עיניים כחולות, גוף של שחיין. בלי יותר מדי שרירים. אבל כל הבלונדינים הישראלים מה זה מכוערים
ואף פעם לא היה לי חבר כזה.
חוץ מכיתה ז'.

apl

New member
../images/Emo45.gifקראת את הכתבה עליו ב7 ימים?<

איןןןןןןן הוא

yofi tofi

New member
שני,הפסדת.. הוא באמת מלך :)

אחלה כתבה... אני מתה עליו... ובאמת יש לו גוף-אני אוהבת! חוץ מהעובדה שמעריב דחפו לו פעם את התמונה המזעזעת ההיא...

מיטללל

New member
לא..

כאילו איתן אורבך מדהים אבל הוא לא "הטיפוס" בה' הידיעה.. למרות שלו אין כל כך "גוף", זה יותר זאק מהצלצול הגואל אם מישהו זוכר בטעות.

ס22ית

New member
הטיפוס האידיאלי? אמממממ

פנימית- חשוב שתהיה לו חכמת חיים, שיהיה כנה שידע מה הוא רוצה מעצמו בחיים (שיהיה לו כיוון) וגם חוש הומור לא יזיק.. חיצונית-שיהיה גבוה ולא רזה מידי (גם לא שמן מידי)

קטרפי

New member
לדעתי ../images/Emo110.gif

חיצונית זה די ברור
שיער שחור עניים ירוקות הגובה לא משנה (שמתי
שאני די בקטע של בנות נמוכות אפילו שלפעמים זה לא בכוונה - תעזבו סיפור ארוך) פנימית זה כבר משהו אחר לגמריי למה לכול אחד יש את האופי שלו, אני לא חולם על מישהי שתהייה בדיוק איך שאני רוצה, יכול להיות שאני פשוט יפגוש מישהי עם אישיות שבחיים לא הכרתי, ויתאהב בה דווקא בגלל זה.... אז אני לא חושב שיש לי תשובה על זה

האישה האידאלית

חיצונית היא צריכה להיות יפה ולא שמנה פנימית שתהייה חכמה נורא חשוב לי, חוש הומור(ושתאהב תחוש הומור שלי), הערכה עצמית טובה, ביטחון עצמי ואמממ בטוח שיש עוד אבל אין לי כוח להמשיך לחשוב זה כואב

LCA

New member
../images/Emo4.gif

אתה לא חושב שאופי בונה את האדם ולא המשקל? מה יקרה אם תמצא בחורה שעונה על כל מה שאתה מחפש אבל מה לעשות שמנה.. תעזוב אותה? אפילו לא תתחיל איתה?

למעלה