מעניין .רוב הבנות שחזרו מהשבי חילוניות מוגמרות חזרו שומרות שבת ומקורבות יותר לדת

השמאלנין מעקמין את האף שלהם כי שמאלן חרוף הוא שונא דת כיפה טלית ומצוות שכל יהודי חייב לקיים כו למשל לא לאכול חמץ בפסח לכבד ביום כיפור ולא לנסוע בכביש במיוחד אם אתה מתגורר בארץ ישראל במדינת ישמעאל.
מעניין אם קרנן של החטופות שפתאום מספרין ההורים מדליקות נר של שבת וקוראות את התפילה יירד אצל הסמולנין .
שהרי כל סממן של יהדות מפחיד אותם. מעניינת התופעה הזאת אצל השמאלנין הפחד מלהיות יהודי הפחד הזה שאצל רבים מהשמאלנין מביא אותם לשנאת היהדות עד כדי כך שהם הולכים ביום כיפור ומפוצצים תפילה בציבור. או אוכלים חנזיר בהפגנתיות מול מתפללים יהודים. זאת תופע שצריך לחקור אותה ולדעתי מי שאוכל חנזיר בהפגנתיות בפרהסיה ביום הכיפורים צריך לשפוט אותו ולהכניס אותו לבית הסוהר לפחות לשלושה חודשים למען ביטחון הציבור. מי שאוכל חנזיר יכול לשרוף גם בית כנסת על יושביו ביום השבת או ביום הכיפורים.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
השמאלנין מעקמין את האף שלהם כי שמאלן חרוף הוא שונא דת כיפה טלית ומצוות שכל יהודי חייב לקיים כו למשל לא לאכול חמץ בפסח לכבד ביום כיפור ולא לנסוע בכביש במיוחד אם אתה מתגורר בארץ ישראל במדינת ישמעאל.
מעניין אם קרנן של החטופות שפתאום מספרין ההורים מדליקות נר של שבת וקוראות את התפילה יירד אצל הסמולנין .
שהרי כל סממן של יהדות מפחיד אותם. מעניינת התופעה הזאת אצל השמאלנין הפחד מלהיות יהודי הפחד הזה שאצל רבים מהשמאלנין מביא אותם לשנאת היהדות עד כדי כך שהם הולכים ביום כיפור ומפוצצים תפילה בציבור. או אוכלים חנזיר בהפגנתיות מול מתפללים יהודים. זאת תופע שצריך לחקור אותה ולדעתי מי שאוכל חנזיר בהפגנתיות בפרהסיה ביום הכיפורים צריך לשפוט אותו ולהכניס אותו לבית הסוהר לפחות לשלושה חודשים למען ביטחון הציבור. מי שאוכל חנזיר יכול לשרוף גם בית כנסת על יושביו ביום השבת או ביום הכיפורים.
תחזור לארץ ותנהל את המחקר. אולי תזכה לקבל על זה פרס. כדאי לך.

תחזור לארץ ותנהל את המחקר. אולי תזכה לקבל על זה פרס. כדאי לך.
נגיד וכדאי לבצע מחקר בנושא הזה בשביל מה אני צריך לחזור לחור הזה ששום דבר רציונלי לא קורה שם? אי אפשר לנהל את המחקר ממקום מושבי בפלורידה מיאמי USA?
אני לעולם לא אחזור למדינת ישמעאל להתגורר בה ולשלם מכיסי את משכורתם של אחמד טיבי איימן יודה ושאר הנבלות.
אני לעולם לא אחזור למקום בו המדינה שלי שאני מתגורר בה נותנת סיוע לאויב שחטף אנס ורצח את בני עמי. זה משהו חולני ולא רציונלי .
אני לא אחזור לעולם למדינה שמשחררת רוצחים בשביל חטופים מאות רוצחים על חטוף אחד ומבצעת פשע נגד אלה שנרצחו והמשפחות שלהם. זה כאילו ורצחת אותם פעמיים. יצא לך לדבר פעם עם משפחה שהבת שלה נרצחה בידי בן עוולה איסלמי שרואה איך הרוצח של הבת משתחרר איך הם מרגישים ?
זה לא רציונלי לשמח משפחה על חשבון העצב והטראומה הנוספת של משפחה אחרת.
ב2005 הבנתי שאני חי במקום שהרציונליות שלו אבדה ואיננה ובמקום שהאמוצניליות גוברת על הרציונליות לא אסכים לחיות ולגדל את הנכדים שלי.
אתם חברה חולה ,הטרור ניצח אתכם וגרם לכם לבגוד באחים שלכם לפשוע כנגדם.

evglev1

Well-known member
מנהל
נגיד וכדאי לבצע מחקר בנושא הזה בשביל מה אני צריך לחזור לחור הזה ששום דבר רציונלי לא קורה שם? אי אפשר לנהל את המחקר ממקום מושבי בפלורידה מיאמי USA?
אני לעולם לא אחזור למדינת ישמעאל להתגורר בה ולשלם מכיסי את משכורתם של אחמד טיבי איימן יודה ושאר הנבלות.
אני לעולם לא אחזור למקום בו המדינה שלי שאני מתגורר בה נותנת סיוע לאויב שחטף אנס ורצח את בני עמי. זה משהו חולני ולא רציונלי .
אני לא אחזור לעולם למדינה שמשחררת רוצחים בשביל חטופים מאות רוצחים על חטוף אחד ומבצעת פשע נגד אלה שנרצחו והמשפחות שלהם. זה כאילו ורצחת אותם פעמיים. יצא לך לדבר פעם עם משפחה שהבת שלה נרצחה בידי בן עוולה איסלמי שרואה איך הרוצח של הבת משתחרר איך הם מרגישים ?
זה לא רציונלי לשמח משפחה על חשבון העצב והטראומה הנוספת של משפחה אחרת.
ב2005 הבנתי שאני חי במקום שהרציונליות שלו אבדה ואיננה ובמקום שהאמוצניליות גוברת על הרציונליות לא אסכים לחיות ולגדל את הנכדים שלי.
גם המיסים שאתה משלם אצלך יכולים להגיע אלינו בתור מענקים ואז להיות מנוצלים למשכורות של הח"כים תומכי הטרור וחוגגי שחרור המחבלים הנאצים.

גם המיסים שאתה משלם אצלך יכולים להגיע אלינו בתור מענקים ואז להיות מנוצלים למשכורות של הח"כים תומכי הטרור וחוגגי שחרור המחבלים הנאצים.
אני חצוי בן שני עולמות. בתור פטריוט אמריקאי היום אני אזרח שהנאמנות שלי לאמריקה היא מעל הכל. אם למשל נגיד אצטרך לבחור בין אמריקה או ישראל מי תיעלם מהמפה ברור שאבחר בישראל שתיעלם מהמפה. . ולכן המיסים שאני משלם באמריקה מנותבים למען השמירה על האינטרסים הגלובליים של אמריקה וישמעאל היא חלק מהאינטרסים הגלובליים של אמריקה . מצד שני ישמעאל היא מקום הולדתי הפרומיס לנד של העם היהודי .
קח לדוגמא את טראמפ שביטל את ה US AID ועכשיו אנחנו יודעים שאין יותר כסף שלנו שהולך לאש"פ ולאירגוני טרור ועמותות תומכות טרור בחסות שקרים.

הן זרמו עם אגם,

עכשיו שחוזרות לחילוניות הן יפסיקו עם זה.

הן זרמו עם אגם,

עכשיו שחוזרות לחילוניות הן יפסיקו עם זה.
אתה לא יכול לדעת אם הן תחזורנה לחילוניות המוגמרת או שדווקא תתחזקנה . גם אני לא יכול לדעת אבל העובדות מדברות בעד עצמן . אגם ברגר מגיעה ממשפחה חילונית מוגמרת ובכל זאת היא מתעקשת להדליק נרות שבת להתעטף בשישי בשאל ולהדליק נרות שבת ולשמור שבת . זה אומר משהו על חוזקה של האמונה ושל הדת.

נערך לאחרונה ב:
אגם ברגר מגיעה ממשפחה חילונית מוגמרת

קראתי באיזה שהוא מקום שהאמא שלה נהייתה דתיה ולכן זה השפיע עליה.

"הכיתוב הבא שנכתב על ידה כמה חודשים בודדים לפני שהיא התגייסה לצה"ל: "אל תסגרני בשום כלוב, לא גשמי ולא רוחני". ציטוט מכתביו של הרב אברהם יצחק הכהן קוק. "

"בדיוק לפני שנה, ביום הולדתה ה-19, היא כתבה ביומן ברכה לעצמה: "בעשר הדקות האחרונות ליום ההולדת אאחל לעצמי ולקרוביי אושר ובריאות איתנה עד 120. שאמשיך בדרך שלי ורק אצליח בכל אשר אעשה ויהיה לי באמת טוב. בטוחה ב-ה' שילווה אותי בכל צעד, תודה על המשפחה שלי".

מחר משפחתה תציין את יום הולדתה: "ביום שישי הקרוב י״ט באב יחול יום הולדתה ה- 20 של בתנו האהובה אגם ברגר ששבויה בעזה. אנחנו קוראים לעם ישראל היקר, בארץ ובתפוצות, שעומד לצידנו באהבה ובנאמנות ולא עוזב כבר למעלה מ-10 חודשים, לקחת חלק יחד איתנו ביצירת מגדלור של אור שיגיע עד כיסא הכבוד בעולמות העליונים וישבור את כל המחסומים והחומות להחזרתה של אגם יחד עם כל החטופים הביתה במהרה. נאיר לאגם ולכולם את הדרך הביתה".

ולכן - לא חילונית ובטח לא חילונית גמורה.

אז גם היהודיה הצעירה שניסתה להתפלל בהר הבית ואמרה מול כוחות הביטחון "מוחמד הוא חזיר" צריך לשבח אותה על אומץ?
כן

אז גם היהודיה הצעירה שניסתה להתפלל בהר הבית ואמרה מול כוחות הביטחון "מוחמד הוא חזיר" צריך לשבח אותה על אומץ?
הגזמת. אצל השמאלנין רק יהודי שאוכל חנזיר ביום כיפור הוא אמיץ ויש לשבח אותו, ויהודי שאומר מוחמד הוא חנזיר צריך לקלס אותו ולהכניס אותו לכלא על פגיעה ברגשות הדת האיסלמית.

lemner40

Well-known member

רוב הבנות חזרו אחרי שילדו בשבי
לא מדברים על זה בישראל
רואים שאלוהים לא שומר על בנות ישראל

evglev1

Well-known member
מנהל
לא מדברים על זה בישראל
אתה קורא להן שקרניות? כי הן לא מספרות שילדו בשבי, אז הן מסתירות את זה ולכן זה לא ידוע לציבור? ומה עם בתי החולים, אי אפשר להבחין באישה שעברה לידה, גם הרופאים בבתי חולים שבדקו את השבות, מרמים ומסתירים שהן עברו לידה?

lemner40

Well-known member
אתה קורא להן שקרניות? כי הן לא מספרות שילדו בשבי, אז הן מסתירות את זה ולכן זה לא ידוע לציבור? ומה עם בתי החולים, אי אפשר להבחין באישה שעברה לידה, גם הרופאים בבתי חולים שבדקו את השבות, מרמים ומסתירים שהן עברו לידה?
אף אחד לא משקר.
הרופאים יודעים , המשפחות יודעות , הממשלה יודעת.
כל מי שצריך יודע.
אין סיבה שהתקשורת תדבר אל זה.
אני משער שמתישהוא בעתיד ידברו על זה.
וכן , חצי מהן ילדו בשבי .

רוב הזמן נח

Well-known member
אף אחד לא משקר.
הרופאים יודעים , המשפחות יודעות , הממשלה יודעת.
כל מי שצריך יודע.
אין סיבה שהתקשורת תדבר אל זה.
אני משער שמתישהוא בעתיד ידברו על זה.
וכן , חצי מהן ילדו בשבי .
למה פלשתינים צריכים ילדים מנשים יהודיות?

אולי בשביל שיצאו להם ילדים פחות דפוקים?
אין הסבר אחר.

מלבד שבמעשים האלה הם מראים שהם פושעים מחורבנים,
הם גם במעשים האלה למעשה ממש מודים שהם חירבון אנושי פגום שלא יכול להשתפר אם ימשיך להתרבות עם הנשים הדפוקות והמחורבנות שלו.

evglev1

Well-known member
מנהל
למה פלשתינים צריכים ילדים מנשים יהודיות?

אולי בשביל שיצאו להם ילדים פחות דפוקים?
אין הסבר אחר.

מלבד שבמעשים האלה הם מראים שהם פושעים מחורבנים,
הם גם במעשים האלה למעשה ממש מודים שהם חירבון אנושי פגום שלא יכול להשתפר אם ימשיך להתרבות עם הנשים הדפוקות והמחורבנות שלו.
נכון, אם הם כבר הכניסו להיריון, אז הם היו מעדיפים לעשות הפלה בחודשים הרביעי או החמישי כדי להכאיב כמה שיותר ולהרוג עובר שהוא כבר ייצור וגם להתעלל באם עם הייסורים של ההפלה ויכאב לה גם מהאינסטינט האימהי שכבר מתחיל להתפתח. אז גם אם הכניסו להיריון הם סאדיסטים מכדי לאפשר ללדת והיו מתעקשים על הפלה בתת תנאים.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה מאותו מקור ש'יודע' לספר על שלל מחלות שיש כביכול לנתניהו, מבלי שאיש יודע על כך :). אז כן, כולם כמובן משקרים, אבל רק הוא יודע את האמת. שוין, גם אנשים כאלו הם חלק מהחברה ועלינו להכילם, על אף שנהיר שדווקא הם אלו שנדרשים להתמודד עם בעיות רפואיות למיניהן.

יש משהו בדבריו. ללא שום קשר אם הוא משקר או לא היו שמועות על כך וחצי מהמדינה שלכם מדברים על זה ויכול להיות שכן חלק מהן היו בהריון ואולי רק אחת מהן ואולי כולן אבל העובדה שאין שום בזה גורם רשמי שמספר לציבור את האמת זאת הבעיה שלכם שמרמים אתכם ומסתירים מכם את האמת.
קח לדוגמא את הסיוע שמקבל החמאס אתה ידעת שבהסכם מכניסים להם קרווילות למגורים? לא סיפרו לכם עד כמה הכניעה שלכם לחמאס הייתה בושה עלובה.
ראש הממשלה נתניהו היה נואם לציבור ואומר לציבור הנה כל פרטי העסקה עד לאחרון שבהם ואני רוצה שהציבור יקבע אם ללכת על ההסכם הזה או לא ללכת על ההסכם הזה ונעשה משאל עם רק בין היהודים אתה יודע מה הציבור היה מחליט? לא ללכת על ההסכם הזה כי המחיר שהציבור היהודי משלם על 70 חטופים הוא מחיר לא רציונלי .מחיר של כניעה, מחיר של בושה עלובה מחיר של ביזוי הנופלים והפצועים 70 מול 1200 אזרחים ומול כמעט 1000 חיילים לוחמים מאז ה 7.10.

לא מדברים על זה בישראל
אומרים על לירי אלבג שילדה בן כשהייתה בשבי. אם מדברים על זה או לא מדברים על זה אני מתייחס רק למה שאני יודע שקרה באמת ויש לי הוכחות ברורות לכך. ולכן במקרה הזה כשאין בידי ידיעה ברורה והוכחה שמי מהבנות שהיו בשבי ילדה בשבי לא אתייחס לכך .
עצם העובדה שלא מדברים על זה מוכיח לי אתם חברה חולה ,הטרור ניצח אתכם וגרם לכם לבגוד באחים שלכם לפשוע כנגדם.

למעלה