מערכת הפורומים החדשה-עכשיו זה רשמי

כן-אני יודעת :]

וואי אבל זה היה ממש מזמן! מסתבר שהוא הלך להסתפר,והספרית פיספסה עם המספריים ובטעות פגעה לו באף (עם המספריים!) :// מסכן שליי.. לא נורא,כמה ימים הוא הלך עם פלסטר והכל עבר

rox love BSM

New member
מה?XDDD איפה שמעת את זה?

הוא סיםר בסרטון שהוא נכנס בדלת במלון ובגלל זה זה קרה

וואי צודקת חחח סורי על הטעות :]

טום סתם חירטט את הסיפור הזה בהתחלה.. הוא באמת נתקע בדלת זכוכית כי הוא לא ראה אותה חחח איזה גאון XD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

...... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה?

../images/Emo204.gifאיכס. ><

אני שונאת את המערכת החדשה של הפורומים. היא כלכך לא נוחה!! >< אוה, ו
קטן...: אם למישהי יש שירים של קייט ווגל [Kate Veogele, אומשו כזה *מסמיקה*], אני רוצה אותם! *פאפיפייס* ראיתי עכשיו את החלקים שהיא שיחקה ב'מגרש ביתי'. היא שרה מקסים. ^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחדשות רעות...צריכה חיבוקים דחוףףף

קודם על רציתי להגיד שהיחןם אולי אני לא אפתח את the chosen pic עם התחלת המשחק עם דני אלא אם כן המחשב שלי יחליט להתעשת.... אני אצל חברה עכשיו.. [ד"א הבגרות היום היה קלה
חוץ משל\אלון E חחח בערך.. גם D היה טיפה קשה..] הבשורה השניה... שאני ממש חייבת עליה חיבוק היא.. אתמול הלכתי לבדיקות אולטרסאונד בחזה... לפני כן שאלו אם היה היסטוריה של סרטן השד אצלנו ואמא שלי אמרה שכן.. לסבתא שלי היה היא שרדה כמובן
אז בבדיקות גילו אצלי מין גוש כזה.. והוא ממש גדול.. ואני כנראה צריכה לעבור ניתוח כדי להוציא אותו ואני כל כך פוחדת.. שזה יתפתח למשהו אחר בכלל ואני לא רוצה לחשוב.. אני גם ממש מרגישה אותו.. אני פוחדת
.... אפשר חיבוקים?? רק שתדעו, שאני אוהבת אתכן
סורי על הפינה היום.. ועל העדרותי בזמן האחרון המחשב לא טוב הלימודים מלחיצים..

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ברור שתקבלי חיבוק ../images/Emo2.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וואי דבר ראשון אל תיכנסי לפאניקה, דברים כאלה נגרמים בניתוח ולא יותר מזה. זה לא יתדרדר, אני מבטיחה לך
תהיי חזקה, ושיהיה לך בהצלחה בניתוח! הכל יעבור בשלום ב"ה!

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי,הכל יהיה בסדר
זה בטח לא משהו מסוכן וזה סתם גוש... תהיי אופטימית ואל תפחדי

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאומייגאד.. ברור שתקבלי חיבוק../images/Emo24.gif

ואינלך סיבה לדאוג..כאילו אני לא אומרת שאת צריכה לשכוח מזה או משו אבל את צריכה להודות על זה שהם גילו לך את הזמן ויש ניתוח שיכול להוציא אותו. וגמלנו היה היום מבחן באנגלית ..חח אבל לא בגרות..בגלל זה המורה שלנו לאנגלית לא הייתה איתנו במבחן המורה שלנו לספורט שכל שנייה הזכיר ה עוד כמה זמן נישאר ולא הפסיקה לדבר בטלפון ולהחיץ את כולנו!!! [אבל לפחות היה אפשר להעיתק בנחת חח..]... ובכל מקרה..הינה כמה חיבוקים נישלחים אליך בזה הרגע
. ו.. זהו ^_^.

../images/Emo204.gif../images/Emo24.gifכמובן!

אל דאגה, יע"ה יהיה הכל בסדר. ^^ את תעברי את זה כמו גדולה, ובסוף יתברר שזה היה סתם. *מחזיקהלךאצבעות*
Xמיליון

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יהיה בסיידר!!!

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifכמה שתרצי !

אל תדאגי
הכל יהיה בסדר

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאיזה שאלה !../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo57.gif

אל תדאגי בעז''ה יהיה טווווב
אל תכנסי ללחץ זה יעבור אני בטוחה
X10000000

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo24.gifגם לאמא שלי מצאו גוש ועשו לה

ניתוח ובסוף זה היה כלום אבל היו חייבים להוציא בגלל שלא הצליחו לזהות מזה, בסוף זה היה סתם גוש שומן והיא עוד הייתה בת 39 אז אני לא חושבת שיש מה לדאוג בגיל שלך, זה בטח כלום

גרבע

New member
../images/Emo24.gifבדילי D:

שתדעי לך,היום הדבר הזה כל כך נפוץ שאין לך סיבה לפחד תיהי אופטימית ואל תדאגי
אני חייבת-זה פשוט כזה מגניב-
חעח

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי הכל יהיה בסדר!!!! זה בטח שום דבר רציני והכל יעבור בשלום-את תראי!!! שיהיה לך המון בהצלחה בניתוח ובהכל!! תהיי בריאה ותרגישי הכי טוב שאפשר!!!

למעלה