מערכת הפורומים החדשה-עכשיו זה רשמי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אומייגד OO
אל תדאגי מיקס! בעזרת השם הכל יהיה בסדר! יעיפו לך תחרא הזה ותהיי בריאה ושלמה ותתמזמזי עם עוד הרבה הרבה הרבה בנים ואני אצטרף! [XDDDDDDD] i love you love you love youuuuuuuu אני תמיד פה אם את צריכה

Orange Sky

New member
אומגייד..../images/Emo24.gif

רק תזכרי שיהיה בסדר, ובסוף הכל יהיה מאחורייך... תחייכי ותעבירי את זה הכי טוב שאת יכולה!

kelly7i

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo71.gif

מיקי! אני ~בטוחה~ שיצליחו להוציא את זה כמו שצריך, והכל יהיה בסדרD:

../images/Emo95.gif בטח , כמה שתרצי! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

הכל יהיה בסדר ! הניתוח יעבור בשלום... אין לך מה לדאוג זה יעבור מהר !

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיקוששש ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני מאמינה שהכל יעבור בשלום וזה לא ניתוח מסובך במיוחד והכל יהיה טוב!
~אופטימיות!~ אני פה אם את צריכה כתף תומכת או כל דבר אחר
Love you
BTW, למה D ו-E? עשית 4 יח"ל? את יודעת שהטקסט שהיה ב-D היה אותו דבר ב-F? G דווקא הלך לי יותר טוב מ-F חחח אבל בסוף מתברר שהציון שהיה לי ב-F הרבה יותר טוב מב-G
קיצר, מועד ב' חודש הבא. יופידוו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo24.gifוכן אני עושה 4יחי'

רק עד 4 אני יכולה.. כי אני במבר.. וואי הטקסט ב-D דווקא היה די קשה, כולם אמרו ככה.. ובדקתי גם תפיתרונות באינרנט ואני כבר יודעת שעברתי
מועד ב'?? לבגרות?? מה? XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לייק דה, יש בסוף חודש הבא

כי באנגלית ומת' את ישר יודעת אם נכשלת, חוצמזה בבגרויות הם לוקחים ת הציון הגבוה ביותר מבין מה שאת עושה ולא את המבחן האחרון אז מה אכפת לי לעשות עוד אחד גם אם לא נכשלתי? אניווי תמיד יש מועדי ב' לבגרויות, רק שזה שנה בדיוק מהמועד הקודם. מזל שבאנגלית ומת' זה לא ככה הטקסט ב-D דווקא לא היה כ"כ קשה, כן היו לפחות 5 מילים שלא הכרתי אבל השאלות היו אלו שהכשילו
לא ידעתי שאת במב"ראצלנו קוראים לזה 'סטאר' חחחח

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif ברור!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בהצלחה
ואל תדאגי אין לך מה לפחד תחשבי חיובי יהיה חיובי (שמעתי את המשפט הזה איפשהו) כבר קבעו לך תור לניתוח?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo9.gif לא קבעתי עדיין יום שני יש לי פ

פגישה עם איזה מומחה... תודה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוו בנות תודה../images/Emo9.gif אתן נורא מעודדות

ואני שמחה על כך
תודה רבה...
לאביווווו

m o r 1 0 2

New member
מיק'וש../images/Emo9.gifאנחנו איתך בכול../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אמן תעברי את הניתוח בשלום
ואל תחשבי על הרגוע מכל
אוהבת

YuvalJones

New member
../images/Emo207.gif XDDDD

טוב שאין לי את הידיד הכי קרוע בעיר XD אני מתה עליו. אין לי כוח לחכות למקוויקנד ולכן אני אנצלש. (21:30) ‎יוביקק: וואי מישהו ברחוב לידי דורש כאפה! נדפק לו האוטו ועכשיו זה מצפצף כל הזסמןןןןןןן ><" (21:30) ‎אופק.: חחחח את במחזור!! (21:35) ‎יוביקק: חחחח אני לא D: (21:35) ‎אופק.: ממש חח סתם (21:36) ‎יוביקק: חחחח אוף אבל כואב לי כל הגוף כבר כמה ימים! אולי אני חולה במחלה סופנית שתהרוג אותי סופסוף (21:36) ‎אופק.: חחח ברור (21:37) ‎יוביקק: הלוואיD: בא לי לדעת מה כולם יגידו כשאני אמות. אתה תהיה בבאסה אם אני אמות? ^^ (21:37) ‎אופק.: למה ניראה לך!!!!! למה מי מת חח סתם כפרה ברור!! (21:37) ‎יוביקק: XDDDDDDDDDDDD (21:38) ‎אופק.: אני יתחיל ליבכות חח (21:39) ‎אופק.: למה מה את תעשי אם אני ימות.. (21:39) ‎יוביקק: אני אבכה. כאילו מן הסתם חחח אם הידיד הכי טוב שלי מת... אבל חס וחסה! רק לי מותר למות (21:39) ‎אופק.: היית מתה! חח (21:40) ‎אופק.: לא הבנת יעני הית מתה שרק לך מותר למות.. (21:40) ‎יוביקק: האאא חחחחח (21:40) ‎אופק.: נמות ביחד.. (21:40) ‎יוביקק: סבבה D: (21:40) ‎אופק.: יאלה.. איך את רוצה? המוות הכי מהיר.. אממ יש ליי דודה שלי רגה קומה 21 (21:41) ‎אופק.: בואי נלך לשם וניקפוץ.. (21:41) ‎יוביקק: פחחח!#$$#%$#^%%^& עזוב! המשרד של אבא של יובל קומם הוא קומה 53, יותר טוב P: (21:42) ‎יוביקק: XD (21:42) ‎אופק.: הוא מגיע לבניין ב-8 בבוקר ועד שהוא מגיע לקומה 53 הוא צריך לחזור הביתה.. (21:42) ‎יוביקק: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפהההההה XDDD (21:42) ‎אופק.: מה קורה אם המעלית מיתקלקלת.. (21:42) ‎יוביקק: אין עבודה D:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifהכל הם תמיד מקשרים למחזור הבנים האלה

"אני לא מרגישה טוב " "את במחזור?" "למה את עצבנית ?את במחזור?" סתוומים=\.. חח "אין עבודה" XD.. מצחיקים אתם..:]]..

YuvalJones

New member
יפה אמרת!

הוא במיוחד! כל רגש שיוצא לי מהפה מהראש או כתנועה הוא מקשר את זה לזה שאני במחזור... מישהו חייב לגלות להם שמחזור זה רק כמה ימים XD

../images/Emo207.gif עזרה דחוף!

למי שיש להעלות לי כמה שירים בספרדית אני ממש ממש ממש ממש אשמח!! :] הנה השירים: desde que te vi - בנחמין שר את זה asi sin ti - גם בנחמין שר,מהדיסק של אלמה פיראטה que se siente - המורדים estas seguro - המורדים אני ממש אודה למי שתעלה לי

Orange Sky

New member
אני עוד שנייה נכנסת לדיכאון על הסרט

של המורדים חחח קה ססינטהההה חבל שהדיסקים שלי של המורדים לא עולים על המחשב

למעלה