מפגשפורום D= שלנו =) =)

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif באמת תעריכו,

אני יושבת כאן מ3 בערך. [עשיתי כם עוד כמה דברים,אבל בכלזאת.] היה אחלה, חיבוק לכולכם.

avki

New member
הולי פאק! גדול!

התמונות של יערה (וגם יערה עצמה :p )>>>> שלי! וגם ההערות! ח"ח יערה! וההערות של ידית! כשזה בא ביחד, זה פשוט ענק! יאללה שבת שלום אנשים...

oribarak

New member
מעריכים..אבל יש לי טענה אחת אליך

למה אותך בקושי רואים למה למה למה???? ועוד שאלה..את ג'ינג'ית טבעית? ג'ינג'י זה הדבר הכי יפה שיש..אבל לא ראיתי עוד ג'ינג'יות כמוך!!!!ג'ינג'ית כהה..משהו משהו!!!!ילדה קטנה שכמותך חיחי

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif כי אני צילמתי? ../images/Emo3.gif

ציף צילמה כמה תמונות שוראים אותי, זה מספיק. :) אני ג'ינג'ית מזוייפת וחבל שכך.
וניסתי לעשות ממש אדום, אבל אמא לא הסכימה, אז הכרחתי את חברות שלי לצבוע לי - והתוצאה הכושלת הייתה לפניכם.

חיחי גם אני=/

חחע אז את באה איתי למפגש הבא? גם חבר שלי בא, ופספס את הפורום בכ10 דקות
החיים קשים

Elinor BC

New member
שברנו שיא! תראו כמה הודעות! אפילו

באיחוד של הפלויד לא היה כזה מספר של תגובות! הידד !

thezanani

New member
להלן מס' השמצות וקללות.מצורף שיער

נימרודל חוסיין(מעממת),אלינור(יכולה לרקוד עם פלשתינאים לצלילי מאטילדה מאדר מרוב אופיטמיות חורבנית),אבקי(שילוב מעורר אורגזמות דביקות של חנוך דאום וריק רייט),אפון(מה בא אחרי D?אל תענה!!!!לא!!!!אל תשתלב!!!!!!),אורי(האיש והטחורים),גיל(שהביא את המצפון שלו),הולי שיט(הבייביסיטר מסאן טרופז),יערה(האבטיפוס של הגזע שישמיד את האנושות-גוטיות ג'ינג'יות,ועוד מרצון),וציף(בתור דוס מסוקס ונוטף הורמונים חשבתי הרבה דברים על גוד,אבל לא פאקינג מאטר פאקר האמנתי שיש לו תחבושת אלסטית) כולכם בולבולים. אני בז לאנשים מושלמים. ואתם המתבגרים צריכים להבין,גזר זה הפתרון להכל בחיים.

נימרודל

New member
o__0

יואו צנעני, אתה כל-כך מוזר. אבל אל תיעלב! מוזר זה טוב. אגב, אם כבר אז נימרודל פראג'.

למעלה