נועם שר שיר אהבה לאלינור.
נ נימרודל New member 5/8/05 #175 דיבוב לתמונה: נועם: "בסמה... בסמה מוצ'ו..." אלינור: "אוי אלוהים ההשפלה. נו טוב, יש גם כאלה..."
E Elinor BC New member 5/8/05 #198 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיייייייייי ענקקקקקקקקקקקקקקקקק זה ממש יצא ככה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיייייייייי ענקקקקקקקקקקקקקקקקק זה ממש יצא ככה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
L LuLuLu iT New member 5/8/05 #159 ../images/Emo69.gif חבר'ה, תעריכו. ../images/Emo11.gif לקח לי המון זמן להקטין ולהעלות את הכל. >< זה התימני שתפס לי את המקום במצלמה. והוא היה גם נורא הזוי. [עם הספר של ציף!]
../images/Emo69.gif חבר'ה, תעריכו. ../images/Emo11.gif לקח לי המון זמן להקטין ולהעלות את הכל. >< זה התימני שתפס לי את המקום במצלמה. והוא היה גם נורא הזוי. [עם הספר של ציף!]
L LuLuLu iT New member 5/8/05 #160 ../images/Emo69.gif אורי הכושל. ../images/Emo3.gif מנסה להוכיח שהוא הכי גמיש ברגליים.
E Elinor BC New member 5/8/05 #207 כל הכבודדדדדדד! D= תמונות יפיפיות כמוך! את ממש יפה! וחמודה וכולם כאן! ואני נלהבת יותר מדי, אני נרגעת לאט לאט בכל אופן, אחלה של תמונות צילמת, באמת... ואני אומרת ציף, למה לא לפתוח לזה גלריה?
כל הכבודדדדדדד! D= תמונות יפיפיות כמוך! את ממש יפה! וחמודה וכולם כאן! ואני נלהבת יותר מדי, אני נרגעת לאט לאט בכל אופן, אחלה של תמונות צילמת, באמת... ואני אומרת ציף, למה לא לפתוח לזה גלריה?
צ ציףציף1000 New member 5/8/05 #212 כי אין בזה עניין לציבור הגולשים ואני גם לא בטוחה שעוד כמה זמן, המצולמים עצמם ירצו שהתמונות האלו יהיו נגישות לכל.
כי אין בזה עניין לציבור הגולשים ואני גם לא בטוחה שעוד כמה זמן, המצולמים עצמם ירצו שהתמונות האלו יהיו נגישות לכל.
L LuLuLu iT New member 5/8/05 #163 ../images/Emo69.gif תמאר מוכיחה שהיא.. גמישה יותר! [ואיך עידית צרחה. D:]
L LuLuLu iT New member 5/8/05 #164 ../images/Emo69.gif ותמאר עושה את התנוחה.. של ההיא מהספר של ציף. [של מייסון? P:] כמה שייני!
O One Echoe New member 5/8/05 #190 אחת התמונות היותר מכוערות שלי! לא ראיתי שצילמת אותי בכלל..אני שונא שעושים את זה.