מפגשפורום D= שלנו =) =)

נימרודל

New member
חהחהחה!!!

"אני אבוא לקחת אתם! מוווהאהאהאהאה!!!! חייב לשמוע פינק-פלויד. חייב ללמוד צרפתית..."

avki

New member
פינק פלויד הישראלים!

אין לי מושג מי זה מי, אבל בטוח מי זה מייסון! אה וד"א גיל נראה ממש קשוח ככה עם המשקפי שמש, וגל קצת דומה לווטרס. נ"ב - פאק אנשים! שכחנו את רייט! הבושה, הו הבושה!

avki

New member
אחד הקרובים של גל

מעניין אם הוא מכיר בכלל שירים של פינק פלויד...

avki

New member
-מפגש פורום פינק פלויד הראשון 2005-

משמאל לימין, עומדים: אני (אליאב avki), עידית (נימרודל), אלמוג\צנעני (the zanani), אורי (oribarak), גל (holo), נעם (afon), גיל (One Echo) וים. למטה, שמאל לימין: אלינור (Elinor EC), יערה (LuLuLu iT), ויושב ליד זה הקרוב הקטן של גל. גיל לא הסכימה להצטלם מטעמי פרטיות. בכל אופן, ציף וצנעני עשו את היום מבחינתי. ציף אפילו יותר מרשימה במציאות, וצנעני תימני אפילו יותר פסיכודלי! נהנתי מאד, ונקווה שהבא יהיה בקרוב עם יותר אנשים, אותם אנשים שכבר היו, ודברים חדשים לעשות. שייווווווו, זה היה ארוך...

Elinor BC

New member
ואההההההההההה ! א'סה יופי!!!!

ואיייייייייייי ציף! את חייבת לשים את זה בהודעת פתיחה עם תמונה של הפורום! :O זה ממש יפהההההה =)

One Echoe

New member
חיחחחחחחחחחחח

יואו זה ענק! אורי ניסה להיות בארט וזה היה הכי מצחיק בעולם חח ועידית היא מייסון
אבל תראו את אורי חח ולא שכחנו את רייט
פשוט לא היה מי שרצה לחקות אותו חח

מאי229

New member
ווי ווי תמונה

תודה על המחמאות!! "פמינסטית צפונית". לה לעזאזל אני ערה בשעה כזאת? כי המשפחה החמודה שלי העירה אותי ב-10 וחצי כדי להירתם למשימה המשפתחת ולצבוע את החדר של אחותי (פקצה בת 10) בוורוד כמובן... טוב אחרי שהוצאתי את העצבים... שיהיה לכולכם יומטוב! =]

נימרודל

New member
למה כולם צובעים בתים בזמן האחרון?

המ... אני גם רוצה לצבוע את החדר שלי. תראי, אחותך בת 10. זה יעבור לה. אבל אררר.... ורוד.

One Echoe

New member
חחח

איך יצאתי פה:) יש תמונה אחת שלי ושל עידית שהיא יותר יפה... בכל אופן, אבקי כנס אלי למסנג'ר: [email protected] אני רוצה את כל התמונות

edlessme

New member
באנה עידית יא רקובה!!

זה אותה חולצה שהייתה מהמפגש פורום המצומצם שעשינו בזמנו.. כן חבר'ה... נגמרה השנת שרות.. מתגייסים בשלישי...

נימרודל

New member
מה לעשות- אני מתה על החולצה הזאת!

היא רולעז. למעשה, זאת החולצה האהובה עלי. אני די לובשת אותה לכל מפגש פורום. מסורת זו מסורת.

edlessme

New member
באנה... איזה גאון אני!

זה האמת היה ניחוש די פרוע... כאילו.. באיזה סוג של זיכרון מעורפל של פלאשבאק מאיזה תהום נשייה שלפתי את זה שזכרתי חולצה בערך כזאת עלייך.... אחחח... אנשים לא מעריכים אותי מספיק... אני פשוט כלי מידיי...

נימרודל

New member
*שגיבה לבדן*

אתה באמת כלי
(במובן הלא- מיני של המילה) אגב, הפטיש היה הדבר הכי קרוב לכלי שהיה שם. טוב, גם פטיש זו מחמאה...

למעלה