מפגשפורום...

מפגשפורום...

טוב, אז בואו נחזור כמה זמן אחורה לחופש סוכות (אואה... הרבה זמן אחורה) שבו עקב תכניות עמוסות לחופש של הרבה ילדים החלטנו לדחות את המפגש פורום לחופש חנוכה אז... סופרייז
עוד שבועיים הוא כבר כאן
אז כדאי כבר להתחיל לדסקס על איך
מי
מה
ובמיוחד איפה
כי כמו שאני מכירה אותנו, ייקח לנו יותר משבועיים לתכנן הכל... לדעתי זה צריך להיות בתל אביב (ולא, אני לא גרה בתל אביב) בגלל שזה המרכז וזה המקום שהכי קל להגיע אליו...

netta12

New member
מה זה מפגש פרום

היי אני חדשה ואין לי מושג מה זה מפגש פרום?
נטע
החמודה

Alexis14

New member
כמה דברים.../images/Emo113.gif

דבראשון- תשרשרי. אני לא כועסת עלייך כי אני יודעת שאת חדשה, אלא אני באה ללמד אותך. כשאת פותחת הודעה חדשה, בסופה יש לך כפתור קטן ואדום שכתוב עליו ´הוספת תגובה´. תלחצי עליו, וכשהדף יעלה- תכתבי שם. דבר שני- אני אסביר מזה מפגש פורום בשרשור של המפגש, אוקיי?

shelly cool

New member
כן, ולא שואלים אות זה../images/Emo70.gif

ושוב- אני לא יכולה ללכת למיפגש

Alexis14

New member
המפגש.../images/Emo113.gif

דבר ראשון- לנטע, מה זה מפגש פורום. אני אציין את הברור מכל ואגיד שזהו... מפגש של הפורום (הפתעה...)! ויותר בפירוט- נפגשים איפה שהוא ומתי שהוא, ופשוט רואים אחד את השני, אפשר להביא מצלמות, מחברות לזכרונות וכו´... דבר שני- תל אביב- הכי טוב! אני גרה 45 דק´ נסיעה משם, והייתי מעדיפה שזה יהיה מטר מהבית שלי, אבל אף אחד לא יגיע לכאן (חוץ ממנדי...), או לכל חור אחר, אז ת"א- הכי טוב! וכמובן- אם יש מישהו מת"א או מהאיזור שמוכן לארח אותנו בבית שלו- הכי טוב! ואני מתחייבת שהוא לא יצטרך לדאוג לכלום- אם יהיה צריך, אני אשאר שם ואנקה ואסדר אחרינו! שומדבר לא על אחריותו! אם נחליט להביא סרט אז מישהו אחר יביא, אחר יביא כיבוד וכו´. קאפיש? ואם אין אף אחד כזה... אז אפשר בעזריאלי, למרות שלא נראה לי שירשו לאף אחד (או לי...) מה דעתכם?

Bla©k ¢At

New member
לת"א אני לא יוכל להגיע ../images/Emo15.gif

אבל אזור אשדוד רחובות יש יותר סיכויים

בקשר למפגש...

פליז אל תעשו את המפגש עד ה-2 באוקטובר! כי אני לא יוכל להיות ואני מתה על הפורום הזה!
פליז אני יאכל ת´לב! אני גם ככה מפסידה את הבת-מצווה שלה החברה הכי טובה שלי, ושל עוד חברה טובה, ושל עוד ילדה מהכיתה שלי, ואני מפסידה את רוב הימים של נדיה וסבסטיאן, אם אני יפסיד גם את מפגש הפורום אני פשוט לא אסע לניו-יורק!!!!!

shelly cool

New member
לאלקסיס-

אני לא יודעת איך להגיע(אי בת 9וחצי) ואם אני מגיעה זה עם אמא שלי וזה...... וביכלל, אני לא יכולה להגיע לת"א

התכוונת ה-2 לדצמבר...

וגם אני לא אוכל לעשות מפגש בין ה 1-4 לדצמבר בגלל שאני בטיול חנוכה של הצופים (תהיה בסוף הופעה של מוקי
)

למעלה