מפגשפורום...

karin agajany

New member
ל = לי אההה ועוד משהו

כשאמרתי שהיא תרשה לי התכוונתי ללכת לבית של מישהו אחר, כי הבית שלי לא כל - כך גדול...

gntk

New member
../images/Emo26.gifדעתי בקשר למפגש הפורום../images/Emo36.gif

קודם כל, לדעתי, צריך לקיים את המפגש ביום שישי בערב
פלייייז אל תעשו את זה בשבוע של חנוכה, כי אני מחפשש לי בחו"ל....... ואני בטוח שעוד אנשים פה.....
כמו שאמרו פה כבר, לא לעשות את זה בבית של מישו, וגג עזריאלי זה דווקא רעיון טוף

gntk

New member
טוף...... ../images/Emo70.gif

עכשיו קראתי את כל התגובות בנושא, והנה המסקנות:
אי אפשר לקיים את המפגש בחופש חנוכה, הרבה אנשים בחו"ל או עסוקים אז אולי שכל אחד ירשום את התאריך / תאריכים שהכי נוח לו, נקבע מועד ואח"כ נקבע את המיקום
ואם כבר מיקום, בקשר לזה צריך לעשות "הצבעה"

gntk

New member
../images/Emo70.gifההצבעה../images/Emo70.gif

טוב, הנה השיטה בתקווה שתעבוד....... כל אחד מהמעוניינים לבוא למפגש, ישרשר לפה תגובה אחת
בלבד, ובה הדברים שהכי נוחים לו.
שעה אח"כ נדאג לפרטים הקטנים, כמו שלטים וכו´...

gntk

New member
שלי.....

מיקום - בגג של עזריאלי
תאריך - הכי נוח לי ב-13 בדצמבר, זה שבוע אחרי חנוכה, יום שישי
שעה - התחלת הפגישה בין 21:30 ל-23:00 בערב

shelly cool

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני לא בטוחה שאני אבוא אבל 21:30 23:00
אין סיכוי

אני../images/Emo70.gif

טוף, אז ככה: |כוכב|אני לא ממש רוצה על גג עזריאלי, כי...לא נראה לי שירשו לי...אז בכל מקום אחר (כמעט), זה טוב לי
|כוכב|תאריך...מממ...משהו אחרי ה2-4 באוקטובר. |כוכב|שעה-לא ממש משנה לי

doosie

New member
שרון חמודה...

אוקטובר כבר היה אנחנו עכשיו בנובמבר...

שלי

מיקום-גג עזריאלי תאריך-לא ממש אכפת לי אבל שיהיה שבת בבוקר או שישי בערב דרך אגב מישהוא פה שומר שבת? שעה-אם בערב אז משהוא כמו 6-8:30 כי יש אנשים שגרים רחוק ואם בבוקר אז 11

תקשיבו../images/Emo85.gif

אי אפשר ביום שישי בערב אנשים מגיעים ברכבות ובאטובסים ואין תנועה הכי טוב זה בחופש בכל חופש תמיד יהיהו את אלו שלו יוכלו אז בפעם הבאה הם יבואו גם במפגש בפורום בנות היו שתי מפגשים מי שלו יכלה להגיע לאחד היה לה עוד הזמדונת איא פשר להתאמים את זה לכולם. בחופש זה הכי נואח וקל שיש תחבורה, והחניות +מסעדות פתוחות ביום שישי בערב יש פול אנשים בעזריעלי אבל איך שבלכם:)

נ.ב../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

אני מה זה לא רוצה להרגיש שתלטנית אז באמת מה שבלכם
גם בבדרך כלל נפגשים כולם בבוקר מי שיכול מגיעה בבוקר מי שיכול מגיעה יותר מאוחר, כי יש את אלו שיכלים בבוקר וללכת בצהרים ויש את אלו שיוכלים יותר מאוחר בבוקר כלל אחד יבוא ואילך מתי שבלו עד שמישהו הישאר כבר לבד חחח אז ברור שגם הוא יחזור.

אז תקשיבו:

מי שלא יכול בחופש חנוכה, שישים
ומי שכן
ואז נראה אם שווה... ו-נ.ב נועו´ש, אני מקווה מאוד מאוד שאת התבלבלת, כי היו לך שם שגיאות כתיב רציניות. בלי להעליב או משהו...

Mandyִ

New member
טוב אמממ ../images/Emo45.gif ו../images/Emo31.gif

כי אני לא יודעת עדיין אם אני נוסעת בחופש חנוכה ומתי...סורי..

שרונוש:)../images/Emo85.gif../images/Emo45.gifניראה לי:)

יש לי בעיה במקלדת האותיות לא מסודרות כמו שבמקלדת רגילה פעם היה לי מקלדת רק עם אותיות באנלגית אבל היה שם אפשר לכתוב בעברית ואני כותבת בשיטה איוורת:) בגלל זה, זה יוצא לי ככה. ביינתים
כי אין לי משהו מיוחד לחנוכה, אולי יהיה משוה ברגע האחורן איי דונט נוו:)

../images/Emo45.gif

אני כמעט בטוח פה בגלל שאני נוסע לאילת שלושה ימים לפני תחילת החופש

למעלה