מפגשפורום...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבקשר למפגש../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עד היום רוב הפורומים עשו את המפגש בקניון עזרעילי למה
Y
א] יש שם את הגג של עזריעלי שעולים למעלה ואף אחד לא נמצא שם יש שם רחבה ענקית אפשר לשבת ולדבר, עם מישהו הי רעב או צמא הוא היה יורד קונה והם היו עולים למעלה לאכול ביחד. ב] יש שם רכבת בקינון עזרעילי מכל האזורים שמורידה בדיוק בקניון, ככה היה לכולם נוח להגיעה... ג] הייתי גם אני במפגש כבר ב
של פורום בנות והיה משמ שולט
:) היינו בעזריעלי באותו זמן אני חייבת לציין שגם היה מפגש בעזריעלי של פורום על בנים ועל בנות וגם של פורום זינה נסיכה הלוחמת וגם של פורום של דתיים, אבל לא ממש דיברונ איתם זה רחבה ענקית...
במפגש היה ממש כיף:) קבענו כולם הצטלמנו קנינו אוכל ועלינו מעלה לדבר צחקנו והיה אחלה הצטלמנו ושמנו תמונות בפורום:)
זזתי לישון עושים לי בדיקות מחר מוקדם בבוקר ואני צריכה לקום ב 5 ולא לאכול פול שעות
יוווווו נ.ב היו כלאו שגם הגיעו מירשולים וממקומות יותר רחוקים כמו: באר שבע:)

יש לי רעיון אני גרה בצפון ת´´א וזה

לא כל כך רחוק מאזריאלי אז שכולם יפגשו ליד הבית שלי וליד הבית שלי יש מיגדלי זיו אז נלך לשם ומאחורה איפה שאזור התעשיה ויש שם גם את אולפני קשת ויש שם גם מקדונלדס וכל מיני דברים וגם קופי בין ועוד.............

אי אפשר לחשוב רק על עצמך..../images/Emo85.gif

איך כולם יגיעו ליד הבית שלך? גם אני יכולה להגיד כי אני גרה בתל אביב כולם יפגשו ליד הבית שלי ונלך וודוקא עזירלעי זה הכי רחוק ממני אני צריכה שתי אוטבוסים עם מלא תחנות וללכת 20 דקות ברגל, כל אחד יכול הליגד תבגשו ליד הבית שלי אבל צריך לעושת את זה במקום מרכזי

אני לא חושבת רק על עצמי ביגלל שמימי

זמן מישהו אמר שעדיך לעשןת את זה אצל מישהו וכולם רצו בת´´א ואני גרה בת´´א וליד הבית שלי יש כמו קניון ויש גם קניון אז אמרתי שאפשר ללכת לשם ואחרי זה שכולם יבואו אליי אבל זה תלוי כמה ילדים?

ויש שם גם אזור תעשייה ויש שם את האו

לפנים של קשת וילד זה יש הרבה מיסעדות וכל מיני דברים אז אפשר ללכת גפ לשם כי זה מאחורי מיגדלי זיו

האאאא../images/Emo85.gif

עם את מזמינה הביתה שלך ואת חושבת שיש מספיק לכולם ואת מוכנה לארח את כולם בלי שום בעיה אז אחלה.

boli bop

New member
../images/Emo66.gif תוספות הזכרות והחלטות :

טוב, הנה כמה פרטים נוספים שאולי יעזרו לנו בתכנון המפגש:
את הפגישה נעשה בבוקר ? או בצהרים ? תענו בבקשה
אפשר לעשות את זה בבוקר בין התאריכים : 7-1 בצדמבר כי בכולם יש חופש ואפשר חוץ מזה גם לעשות את הפגישה אחר הצהרים ואין ככה שום בעיה.
הצעה שלי : שאת הפגישה שלנו נעשה מחוץ לבית של מישהו ונאמר בקניון , מרכז, גינה או פארק כלשהו כי סך הכל אנחנו מכירים רק במילים (ואולי גם בתמונות...) אבל זה עדיין לא הכל. חשבו על זה
אמרנו (בעצם נראה לי שאריאלה או נועה או קארין הציעו - אני לא בדיוק זוכרת) שכולנו נבוא נגיד עם ג´ינס או כובד או מעיל - בקיצור משהו שנזהה בו את כולנו וזה דווקא רעיון נחמד.
אולי אחרי שנעשה פגישה בחוץ נוכל לבוא לבית של מישהו להחליף דברים, לראות סרטים, לדבר להצטלם וכו´ וכו´ וכו´
תגיבו מהר כי אוטוטו המפגש (סתאאאם צחקתי
) שלכם רומי - ותגיבו בבקשה

טוב לדעתי....

כדאי לעשות את המפגש בשעות הצהריים כי זה חופש כמו שאמרת
אז למה לקום מוקדם
חחחחחחחחחח וגם זה יכול להיות חמוד שכולם יבואו עם פריט זהה אבל זה לא כזה הכרחי... לדעתי כל אחד יצטרך לבוא עם מדבקה שרשום עליה את השם שלו ואת הכינוי שלו...

RinRan

New member
החלטות..החלטות..החלטות..../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

לדעתי באמת צריך להפגש בת"א (בלי קשר שאני גרה שם...).
במקום שנריב על איפה נפגש- אפשר פשוט לערוך הצבעה וכמו שאני רואה בינתיים- הרוב הולכים על ת"א, ואם אתם לא יכולים להגיע- יור פרובלם פיפל...
לדעתי זה צריך להיות בבוקר, אבל לא מוקדם מידי...
לדעתי זה ממש, אבל ממש לא צריך להיות בבית של מישהו וגם לא צריך להפגש מתחת לבית של מישהו כי זה סתם בזבוז... ההצעה של נועה היא באמת אחלה- על גג עזריאלי, וכל היתרונות נמצאים בהודעה של נועה אז אין לי מה לחזור על זה.....
יש לי רעיון- במקום "תלבושת אחידה" לכולם אפשר לעשות משהו אחר... דבר ראשון- אני חושבת שכל אחד רוצה להכיר את כולם בטבעיות- כלומר להכיר גם את הטעם האישי באופנה, מה שתלבושת אחידה מונעת. אז לדעתי אפשר פשוט לכתוב על שלט- "מפגש פורום התאומות אולסן ב
" ואם צריך אז אני מתנדבת להכין
לדעתי כל אחד צריך להכין פעילות ככה שיהיה לנו הרבה מה לעשות, ועוד הצעה- נארגן כמה פעילויות ונחליט עליהן בפורום ואז נחלק אותן בינינו כדי שלא ייווצר מצב שכמה הכינו את אותה פעילות.
מקווה שתשקלו...
(
)חזרתי עכשיו מטיול שנתי והיה פשוט חרא... מחר אני כל היום בבית ועכשיו אני הולייכת לראות "סברינה", צ´או צ´או (התגעגעתי
)

Alexis14

New member
אוקיי.../images/Emo113.gif

כעיקרון אין לי בעיה עם כל הדברים שאמרת- חוץ מדבר אחד. אני רוצה להכין את השלט! L
L... וחוצמזה הכל
... חוץ מהעובדה שאולי לא ירשו לי ללכת...

אני

בצער רב אני ינצל את ההודעה ויגיד שאני לא יהיה עוד הרבה בפורום
כי אין חדשות על התאומות
וכל פעם שאני נכנסת לכאן,זה לא נראה ש אני בפורום שלהן...כי כמעט ואין על מה לדבר עליהן
וזהו,חוץ מזה אין לי הרבה זמן,למרות שאני נמצאת בעוד פורומים
בקיצור אולי אני כןיבוא למפגש,למרות שאני בזמן האחרון ממש לא שותפה לפורום
ואני כן משתדלת להיות פה... אז אם יהיה תאריך למפגש והכל יהיה מסודר יש סיכוי שאני יבוא
אני יכנס בכל זאת לפורום מידי פעם,כדי לבדוק אם יש התחדשויות בגלל מיני נושאים וגםלראות מה עם הפגישה
(לא מבטיחה שאני יכתוב הודעות) ואותי אתם יכולים להוסיף ל"רשימת הבאים"

../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

את צריכה לראות שני קוראת את השורההה הראשונה אני ישר ל-א
מה שווה שאת לא פה
גם אני כבר בקשוי כותבת עם את שמ´ת
מותק אבל בכל זאת כולם פה יודיעם מי את. (בלע עוד רגע יעקצוא ותי, כמה יטושים יש פה חח עיזבי,
) גם אני כולה הלגיד שאינ לא שותפה כי אני בקושי פה רק בערבים ובקושי גם יוצא לי לכתבו עד שאני כבר מגיעה היבתה אני ישר אוכלת ולמיטה:) שעורי בית
יאפפפפפפיייי הייייי:)

מאמייי קארינוש!!../images/Emo85.gif

קארינוש:)) בפורום בנות ניפגשנו מהבוקר וכל אחד הלך מתי שלבו היה כאלו ב 3 היו כאלו אפילו ב-7 כל אחד הביא ספר ועטים שיכתבו לו :) את יכולה לחפש סיפורים מהמפגש בחיפוש מתקדם בפורום ולראות את היספורים שהיו ממש נהנתי:) גם לחבורת שלי היה טיול שנתי אבל הן ביא´ ביבפצר שלך מה היה לכם ביחד בובה
עכשיו הכל מובן איפה את מאמי:)

Mandyִ

New member
תקשיבו, יש בעיה עם

הגג של עזריאלי! הרי עד שנפגש יהיה חורף וזה ממש לא נעים להיות על גג העולם בגשם וברוח...
פשוט תחשבו על זה

אבל../images/Emo85.gif

לא כ"כ מהררר
הגשם לא רוצה להגיע אמרו שיהיה קר אבל לא ירד הרבה גשם
ובכל מקום שניהיה נוכל להגיד ייהיה גשם לכ עם היהי גשם ניהיה בתוך עזריעלי=)

karin agajany

New member
אםםםם אולי למישהו מרשים לארח בבית?

כי אולי אמא שלי תרשה ל, אני יכולה להביא שני סרטים בוידאו או שני סירטי די וי די של התאומות, וכיבוד נסכם בינינו... כי אפשר נגיד רק אחרי חמש??? כי אם לא נראה לי שתהיה לי בעיה להגיע...

למעלה