מפגש הפורום

מפגש הפורום

כאמור, נדברנו עם נעמן להפגש בביתו ב-20 לחודש. לא קבענו עוד שעה. אנו מתארגנים להקרין סרטים, להשמיע מוסיקה, ולהסתלבט. במפגש לא יהיה אלכוהול, או כל חומרים אחרים(!!!) אנא העלו את שמותיכם אם ברצונכם להשתתף. אלו מכם שזקוקים להסעה, אנא ציינו זאת, ונארגן הסעה (ציבורית או פרטית) עבורכם.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אני זקוקה להסעה.

אם תהייה לי, אבוא. [להתחשב בזה שיש לי בסביבות ה50 שקל לנסיעות. רכבת וכל זה עולה יותר, לפי מה שהבנתי.]

One Echoe

New member
אני זקוק להסעה.

כי אין לי כסף לרכבת עד קיסריה:\ ולדעתי תעשו את זה בבוקר. ב12, ככה.

לבאים ברכבת,

תרדו בתחנה בבנימינה. עוצרות בה יותר רכבות ותחנת קיסריה-פרדס חנה לא קרובה יותר לבית שלי. מונית מתחנת בנימינה לבית שלי ביום עולה 30 ש"ח. לארבעה אנשים זה יעלה 7.5 ש"ח לכל אחד.

צ455

New member
מה עם עזיראלי???

לא עדיף לעשות בעזריאלי הרי ככה לכולם יהיה יותר נוח לבוא!!!!

כבר עשינו בעזריאלי

ואנחנו מנסים עתה פורמט שיאפשר לנו גם להנות מסרטים/דיסקים וכדומה, בסביבה יותר נוחה.

Pitudi

New member
אפשר להביא נרגילה ?

זה הדבר שהכי משתלב עם פינק פלויד שיש.

oribarak

New member
יש ילדים קטנים

מתחת לגיל 16:) אנוכי אם כבר אז בנגים, מה זה פה נרגילה מה אנחנו חנונים? סתם סתם ציף צחקתי אני בחיים שלי לא נוגע בדברים האלה ובשביל לחסוך התעצבנות, אל תביא

ת'אמת באמת יכול להיות טוב,

כזה כולם יושבים בשקט ושומעים SHINE ON YOUR CRAZY DIAMOND החלום שלי אבל קיסריה?!?! פייייייי זה רחוק

itaikuskus

New member
זה ל-א הדבר הכי משתלב שיש

זה טוב, כשאתה בן 14. בעצם, לא יודע עד כמה זה טוב. זה דיי חסר משמעות לטעמי.

וינסנטי גם זקוק להסעה

מאזור ירושלים/גבעת זאב. נועם, אתה נמצא באזור, נכון?

afon

New member
אני גר במודיעין

סקינר נראה לי הכי טוב שתבוא איתי, אתה גר חמש דקות ממני בהליכה. בנוגע לאנשי ההר (ירושלים וכאלה) זה יותר בעייתי, הכיוון שלי הוא מערבה ואז צפונה, ואם אני נוסע לכיוון ירושלים זה מוסיף עוד שעה מינימום לנסיעה. אבל יש אוטובוס מירושלים למודיעין (כרטיס עולה 10 שקל), אם אנשים יוכלו להגיע למודיעין אז זה יהיה הכי נוח.

וינסנטי

New member
מגבעת זאב, למודיעין, שעה??

אני דווקא זוכר שזה 10 דקות, במקרה הטוב, 20 במקרה הרע... אבל לא נורא, אני כבר אשלח לך מסר... נ.ב לכל האלה מתחתי- גיל 13 זה מספיק טוב? או שאני בדרך להיות הכי צעיר פה? :(

למעלה