הנושא מוצה כבר לפני כמה שבועות ולא ראיתי צורך להתחיל לדון בו מחדש.
צ ציףציף1000 New member 7/10/05 #35 הנושא מוצה כבר לפני כמה שבועות ולא ראיתי צורך להתחיל לדון בו מחדש.
א אייל הצלם New member 7/10/05 #40 בכיף שאלה ראשונה פתורה, ועכשיו, איך אני אגיע כולי גלמוד בן 17 רק התחלתי ללמוד נהיגה, ואני בכלל לא בטוח שאני בדרגה שאני יכול להיות במפגש. אבל אף פעם לא הייתי עם כל כך הרבה אוהבי פלויד בבת אחת, כך שאני מת להגיע.
בכיף שאלה ראשונה פתורה, ועכשיו, איך אני אגיע כולי גלמוד בן 17 רק התחלתי ללמוד נהיגה, ואני בכלל לא בטוח שאני בדרגה שאני יכול להיות במפגש. אבל אף פעם לא הייתי עם כל כך הרבה אוהבי פלויד בבת אחת, כך שאני מת להגיע.
O oribarak New member 7/10/05 #49 מרכז ראשון גבר?אני במערב הישן איפה שרוטשילד וכל השיט הזה איפה אתה גר?
N NIR Y New member 7/10/05 #34 לא, זה בדיוק הגיל האסור, ואל תחשוב אפילו על לזייף תעודת זהות, זה לא מצחיק וזה לא יעבוד.
ש שלום חן New member 7/10/05 #44 ../images/Emo10.gif ידעתי שזה יקרה לי ../images/Emo7.gif באותו יום יש לי תערוכה שנתית של מועדון בוני הדגמים במוזיאון חיל האויר בבאר שבע. אני מתלבט לאן להגיע.
../images/Emo10.gif ידעתי שזה יקרה לי ../images/Emo7.gif באותו יום יש לי תערוכה שנתית של מועדון בוני הדגמים במוזיאון חיל האויר בבאר שבע. אני מתלבט לאן להגיע.