מפגש הפורום

afon

New member
הלוך חזור

לירושלים זה חצי שעה לכול כיוון, לגבעת זאב זה באמת רק 20 דקות. בנתיים מי שאני בטוח לוקח הם סקינר ואיש הירקות, יש מישהו שהבטחתי לו ושכחתי?

afon

New member
ועוד משהו

יש .עדיפות לאנשים שזה קריטי מבחינתם, זאת אומרת שהם לא יבואו אלא אם תהיה להם הסעה, או שבלי הסעה כל העניין הופך להיות מאוד מאוד מסובך בשבילם. מצטער גיל מצטער אבקי :) כמובן שאם ישאר מקום אז בכיף...

afon

New member
ועוד משהו קטן ואחרון

על פי מה שהבנתי המפגש יוצא על היום האחרון של בראשית. אני מתכוון להיות ביומיים הראשונים בבראשית ולחזור בערב יום לפני המפגש. זאת אומרת שתמר או כל בן אדם אחר מהצפון מוזמן לקחת איתי טרמפ יום לפני לאזור המרכז. לבראשית אני לא בטוח יהיה עם אוטו אבל גם לנסוע שניים באוטובוס זה נחמד :)

וינסנטי

New member
אני בעדיפות ראשונה!

אני מסופק אם אמא שלי תיתן לי כסף כדי להגיע לקיסריה, ואני 100% אתקע בסוף איכשהו בלא-יודע-איפה. וטרמפים זה לא הגיוני, בהתחשב בזה שעד לפני יומיים התלבלתי בין מטולה לקיסריה..;)

avki

New member
יאללה מי בא עם המתנחל בטרמפים?

צ455

New member
אפגר לארגן הסעה

אני חושבת שיהיה יותר פשוט לכל אזור המרכז וזה פשוט לארגן הסעה הלוך וחזר!!! אם נבוא מספיק אפשר לדאוג להסעה!!!

NIR Y

New member
אהה ואני וכרייזי מתנגדים לזה שאין

אלכוהול !!!! למה ? לא צריך להגזים רק כמה בירות.

NIR Y

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז אני מביא סמים

oribarak

New member
די להיות לא מוסריים!!די די די

מה בירות, מה אלכוהול, די יש ילדים קטנים, גם לא נרגילות וסיגריות... לסמים לא היתי מתנגד, איזה שחט של אל אס די קטן, בשביל הפסיכדליה לא יזיק:) אולי יצא לנו איזה מוזיקאי

אורי אני מקווה שאתה צוחק

ממתי לקוחים שחטה מאל אס די אל אס די מלקקים! ועכשיו רציני! חברה אני אומנם לא מגיע למפגש אבל תקשיבו אל תביאו ת'חרא הזה ואורי סמים לא יוצרים מוזיקאי ותפסיקו לצחוק על זה כי הנושא הזה ממש לא מצחיק!

NIR Y

New member
אתה ציני ? וגם

חשבתי שיהיה מגניב עם ציף תכנס בשמה במחשב ואז נוכל לראות איך היא מוחקת הודעות וכל מיני דברים מגניבים. מה את אומרת ציף ?

חחחחחחחח גדול

באמת עניין אותי לראות את התגובה שלה כשהיא מחקה את כל התרגומים לפייפר שעמלתי עליהם עמל כה רב

NIR Y

New member
ועכשיו ברצינות

סבבה, מובן, לא באמת כזה אכפת לי.

למעלה