../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gifיםם פוסטרים../images/Emo37.gif
אתן תתעייפו לקרוא את זה אחרי ה20.. אבל תאמינו לי שזה שווה לכן
קודם כל הפוסטרים שאני רוצה כדי שלא תתעייפו לקרוא ולא תדעו מה אני רוצה כי זה הכי חשוב חיחיחיחיחי
אז כל מה שאני רוצה זה ככה
האחים ג'ונאס-
כל דבר קטן גדול בינוני, פוסטר, כתבה, שער של עיתון הכל
|
|
גוש שארלוט - כל הפוסטרים ובעיקר חשוב לי הפוסטר עם הרקע הכחול צהוב. על טבעי ישראל בר און גיבורים - בעיקר מיילו ונטימיליה או איך שלא כותבים
נייט מגוסיפ גירל וגם סימפל אבל אף אחת לא תביא כי חצי פורום אוהב אותם..
אז..תנשמו עמוק
הפוסטרים שיש לי להביא לכן
מייקל לואיס דיויד בקהאם אוסף פוסטרים של HSM ופוסטר ממעריב של HSM3 עדי הימלבלוי- 2 שונים ריהאנה- 2 שונים הראל מויאל- 2 אותו דבר פאראמור החברה של מיילי סיירוס מהאנה מונטנה אמה רוברטס- 2 שונים פו פייטרס ג'יימי לין ספירס (מאחורה יש תמונה של פאראמור
) אבנג'ד סבנפולד דנה פרידר - 2 שונים ונסה הדג'נס כתבה+שער של זאק אפרון אבריל לאבין-4 פוסרטים ו2 מהם אותו דבר עידן יניב בלייר וסרינה מגוסיפ גירל - 2 שונים אסטל ג'וני דפ - 2 שונים גרין דיי - 2 אותו דבר יהודה לוי - 2 שונים אסתי גינזבורג MCR - 2 שונים איימי לי מכבי חיפה ארץ נהדרת טל אלון לינקין פארק דה יוזד הראל סקעת - 2 שונים פול אאוט בוי רן דנקר (להפתעתי רק אחד
) הארי פוטר מיכל גבריאלוב טום וונלינג סינרגיה כריסטינה אגילרה בלק אייד פיז קלי קלארקסון - 2 שונים ביונה דרייק בל שאריקה - 2 שונים אורלנדו בלום סיסטם אוף דאון יעל בר זוהר דה רסמוס יש להם שיר אחד נורא יפה
בקסטריט בויז ווסטלייף רותם סלע ג'סיקה סימפסון טליה פויי
אני הזהרתי אתכן