מפגש מוקפץ...

keeeren

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אהההה בירה זה כזה דבר טוב.. כמה שיותר קרה
טובורג, טובורג אדום, הייניקן, קורונה.. במיוחד הייניקן מהחבית.. פאק זה כזה טעיםםםם...

אמא'לה. ../images/Emo15.gif

תשושי. ומהר. ;[[[[[[[[[[[ עזבי את לא תביני. |: בכל מקרה, תפסיקי לשתות- תתחילי לעשן
סתם, אל תעשי לא את זה ולא את זה.

keeeren

New member
מה איכפת לי איך זה אנשים שיכורים?

כשאני שיכורה זה הכי כיף בעולם.. חברות שלי כבר רוצות להכניס אותי למלקישועה או איך שלא כותבים את זה.. (מכון גמילה אור סומטינג)

ישלי טראומה מאנשים שיכורים. |:../images/Emo15.gif

וזה גם איכסי לראותותם. הם נראים... האמ.. חסרי אונים[?] כן. חסרי אונים. חברה שלי השתכרה בפעם הראשונה וביקשו ממנה להוריד את החזייה והיא כמעט הורידה. את לא שולטת על עצמך כשאת שיכורה, את יכולה להיזדיין עם מישו מגעיל כמו.. כמו... כמו יובל מנדלסון אחד (
) סתם, באמת. את לא יודעת מה את עושה כשאת שיכורה, ואם אפחד לא משגיח עלייך את יכולה לעשות דברים מגעילים. חברה שלי איבדה את הבתולים כשהיא הייתה שיכורה והיא לא ידעה מה היא עושה >.< טיפשה. |:

keeeren

New member
אהמ את האמת

שלפני כמה שבועות כשהייתי שיכורה באמת עשיתי משו שהתחרטתי עליו מאוד, אבל זה לא שימנע ממני להפסיק לשתות.. ובקשר ללשכב עם יובל.. את זה אני אעשה בכל מצב צבירה ובכל זמן ברצון רב.. יש לך איתו קשרים?
סתם נו הוא לא עושה קטינות לצערי:(

זה גם כנראה התאריך

של פירסינג וקעקועים והיהודים.. אבלל... הרוב יכולים ב20 לא?! טוב אני כותבת את 2 התאריכים, תשרשרו
/
!!!!

למעלה