מפגש מוקפץ...

ס ט י י ק

New member
אז אפשר פשוט להישאר בעזריאלי

ולא לעבור יחד עם כולם לכיכר רבין. אפשרי לא?

ס ט י י ק

New member
עדיין לא בטוח מיכלי../images/Emo4.gif

יום חמישי או שישי תהיה לי תשובה וגמני אוהבת אותך

keeeren

New member
ואם יש אנשים מהפורום

שרוצים ללכת גם למפגש תפוז וגם למפגש שייגעצ? 23 היה הכי טוב מההתחלה.. תמיד אמרתי ש23 זה מצוין ומשום מה החליטו על ה20.. אי אפשר לקבוע את התאריך ככה סתם.. יש עוד זמן.. תנו לאנשים להחליט ואז נראה.. מה אתם כל כך לחוצים לקבוע כבר תאריך וודאי?

טוב

רק להגיד את דעתי... אני חושבת שיש הרבה כאן שיכולים להגיע ל2 התאריכים. לעומת זאת יש כאלה שלא יכולים להגיע ל23, ורק ל20... בקשר לפרוייקט המקלדת - אני אישית לא הולכת לזה, מי שרוצה ללכת שילך.. באיזה שעה זה? המפגש בשום אופן לא יהיה בכיכר רבין, על זה אין ויכוח.. רק בעזריאלי! או בסנטר.. עזריאלי עדיף... אפשר לעשות את המפגש לפני או אחריי... ואז בטח תהיה קבוצה שרוצה ללכת לזה, אז שילכו ביחד... השעה לא סגורה, לכן זה היה בסימן שאלה תעשו מתי שנוח לכם רק תתחשבו ברחוקים כי אני כבר ב9 ומשהו אצטרך ללכת [הכי מאוחר]...

המפגש של המקלדת ב15:00..

אי אפשר לפני.. יש אנשים שבצבא את יודעת..
9 ומשהו זה מוקדם? ממש לא.. גם אני צריכה ללכת בשעה הזו בערך. אבל חבל שזה יצא על אותו יום עם האירוע של תפוז.. אנשים סתם ייקרעו בין שניהם. וזה שאת לא הולכת למפגש של תפוז (האירוע) לא אומר שאחרים צריכים לא ללכת גם.. להיפך, אנחנו צריכים לעודד כמה שיותר אנשים ללכת לאירוע הזה, ולא להציב להם משהו שיפריע להם וימנע מהם להחליט.

פרקשון

New member
נמש תראי

בפורום אינפקציה הם עשו סקר על 2 תאריכים אפשריים של המפגש מה שקורה פה בערך אז תעשו סקר! הכי נוח

פרקשון

New member
זה רק תירוץ טוב לעשות את זה באותו

יום ככה לא תצטרכי ללכת פעמיים לעזריאלי

ס ט י י ק

New member
רק עכשיו שמתי לב שהמפגש של תפוז

הוא לא בעזריאלי אז מה הבעיה פה?!? לא יהיו איתו עוד 495856 פורומים בעזריאלי אז מה הביג דיל><

לא הבנת

יש כאלה שרוצים ללכת למפגש של תפוז, וגם רוצים לבוא למפגש שייגעצ. אבל אין מצב וגם אף אחד לא רוצה ש2 המפגשים יהיו באותו מקום.

למעלה