מפגש מוקפץ...

כנראה שלא.

למה לגרום לי להתחרט על זה שבכלל אמרתי משהו כזה? עזבו, אני לא באה למפגש.. הרסתם לי. רציתי להפתיע ולבוא בצורה מיוחדת, ולהביא לכולכם מתנה מיוחדת.. לא משנה.. סתם הרסתם לי את זה..

ס ט י י ק

New member
למה להתחרט?

אפשר לחשוב מה הם אמרו שהרס לך את זה. ניסו לנחש את ההפתעה? ביג דיל><

keeeren

New member
למה?...../images/Emo12.gif

זה ממש טיפשי לפי דעתי.. לא ניסינו להרוס שום דבר סתם ניסינו לנחש ברוח כיפית וספורטיבית.. אם זה ביאס אותך אז אני ממש מצטערת לא ניסיתי להרוס שום דבר.. בכל מקרה חבל שלא תבואי בגלל זה.. עוד לא יצא לי להכיר אותך בכלל ואת המנהלת!!

טל

לא התכוונתי לגרום לך להתחרט ולא התכוונתי לחפור בנושא... ובטח שלא להרוס
את המשפט הראשון בהודעה הראשונה כתבתי סתם כי הייתי מופתעת, בכללי. ובהודעה השניה רק הסברתי את עצמי... לא רציתי שזה יגיע למצב הזה, ואני מצטערת
תבואי למפגש...

מפגש מוקפץ... ../images/Emo3.gif

כי השרשור כבר לא קופץ, אז עכשיו הוא כן
חשוב אז נעוץ.

הצילו!

בוהו 0_0 אינלי כח לקרוא את כל השרשור אולי מאוחר יותר אבל אני יוצאת לטיול בתאריכים 18 19 20 21... אז ככה שעם חשבתי לברוח אל המפגש והוא יהיה בתאריכים האלה זה לא יצא לפועל...

וואי,כמה זמן לא הייתי פה..

טוב אז ככה..דבר ראשון אני מצטערת שנאלצתם להתגעגע אליי, זה לא ייקרה שנית. סתם נו, אני פנויה כל החופש נראה לי, חוץ מה-26 כי אני טסה לפולין אז פלייייז אל תעשו את זה ב-26 או ב-25..כי אני גם צריכה להתארגן לטיסה ואני מקווה מאוד שאני באמת פנויה כי אני ילדה מאוד עסוקה. טוב נו, לא כלכך. אבל בכל זאת..

תעבירו את זה ל-23!!! ../images/Emo124.gif

ה-20 יוצא ביום שיש את האירוע בכיכר רבין, אנחנו סתם הולכים עם ראש בקיר והורסים הרבה תכניות של הרבה אנשים עם העניין הזה.. יש לכם חופש בכל אופן, מה הפאקינג פרובלם להעביר את זה לכמה ימים אח"כ? האירוע של תפוז הולך להיות מעולה, וכדי לא להפסיק את המפגש באמצע כדאי להעביר את התאריך. המפגש הולך להיות ממש כיף, יש כמה דברים באוויר שאני מקווה שיתממשו ואני אוכל להגיע כמו שתכננתי. עשו טובה תחליפו תאריך!!!!!!!

ס ט י י ק

New member
רגע...ההאירוע של תפוז ממש כיף?

אז למה שלא נהיה שתאריך הזה? לא הבנתי.. לעשות שני מפגשים? הסתבכתי. אני בכלאופן לא יכולה ב23 ובטח שאם הייתי יכולה לבוא פעמיים זה די בעיה

לא לא לא לא לא לא לא לא לא

המפגש שלנו לא הולך להיבלע בתוך ההמון בכיכר רבין. פשוט לא
אני לא מסכימה!!!!!!

למעלה