מפגש משותף עם היידפארק

Hezi The One

New member
מפגש משותף עם היידפארק

טוב,אתמול הסבו את תשומת ליבי למפגש עם הייד פארקP: קיצר,עכשיו בלי לריב שכל אחד ירשום את דעתו בנושא וכל זה. אני באמת באמת חושב שאין מקום למפגש עם היידפארק כי מי שלא שם (אני בינהם) ירגישו לא נוח. אני לא ממש רואה את זה מסתדר. סביר מאוד שמי שרוצה לקיים מפגש עם הייד פארק גם כותב שם,ואלה שכותבים רק פה לא ממש ירצו,אבל אני רוצה לשמוע גם את דעתכם,אז שתפו פעולה וזה...

פרקשון

New member
אני כמובן בעד

אם תתנגדו אז לא נורא נפצל את המפגשים אבל אני לא מבין למה שלא תרגישו קשורים זה כמו מפגש פורום שייגעצ בתפוז רק עם עוד אנשים שהם לא מתפוז זה לא נגיד שאני אהיה רק עם היידפארק ולא אתייחס לתפוז הכל יתחלק יפה אבל עזבו תעשו מה שאתם רוצים אני רק אומר שהרבה זמן פנוי לא יהיה לי בחופש

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifכנ"ל...

אחרי חנוכה ישלי בגרות בהסיטוריה מה שאומר שכל חנוכה אני חייבת לחרוש.. ובלי קשר אני מעדיפה שזה יהיה או לפחות באותו יום, רק שעות אחרות.. אבל אם לא אני אשתדל לבוא לשני המפגשים..

../images/Emo3.gifטוב..האמ..חז אתה תומך בי כן?

לדעתי חזי צודק כי מי שלא נמצא בהייד פארק באמת לא ירגיש בנוח, ואני לא חושבת שזה גם ייתרום משהו. אם אתם רוצים אפשר לעשות את המפגש באותו יום, ככה שזה גם ייקל על האנשים שכן נמצאים שם, בכל מקרה, אני אישית לא רוצה מפגש עם הייד פארק.

LiLdon

New member
נו באמת

יכאב לכם לשבת עם אנשים חדשים? שדרך אגב תנו לי להזכיר לכם,שהמשותף לפורום של תפוז והיידפארק זה אותו הנושא. אישית, אין לי בעייה שתפצלו לתאריכים שונים, טכנית יש. זמן בחופש.אין לי. אבל..נו מילא מה שתרצו.

פיס אנד לוב מיי פריינד ../images/Emo23.gif

אני תומכת בכווולם

ס ט י י ק

New member
אני חושבת שאתה צודק

כי את רוב היידפארק אני לא מכירה. וזה יהיה קצת לא קשור לאנשים שלא מכירים אחד את השני. ואל תגידו "אז תכירו" כי זה לא כ"כ פשוט.

LiLdon

New member
תקשיבו.

אף אחד,לא ביקש מכם להכיר אנשים מהיידפארק' ולהיות איתם בקשר מקסים ומדהים עם פרפרים ורודים ונוף פסטורלי ,אוקיי?! וכמובן שרובכם תמיד אוהבים להכיר חבר'ה חדשים, אז הנה הזדמנות ולא בהכרח להשאר איתם בקשר הדוק. אף אחד לא אמר את זה. לשבת,כולם. לא אומר שאתם חיייייייבים לדבר עם כולם,או לחלוק סודות מדינה עם כולם או מעשים עם כולם <מיכלי,סתמי.כי גם "שון" פעם כתב בהיידפארק.> בקיצור אחלה אנשים,תאמינו לי. שבו,תכירו,אף אחד לא אמר שמיד מאותו רגע אתם חברים טובים. תנסו לזה צ'אנס. X_X

הממפ

זה היה צפוי.. שמי שלא בהיידפארק לא יסכים ומי שכן בהיידפארק כן יסכים אבל תכלס כולכם [רובכם] אוהבים להכיר אנשים חדשים אז למה שלא נעשה ניסיון?

B a m b o o o k

New member
אני חושבת שזה יהיה יותר כיף רק

הפורום שלנו... אבל אם הם גם יהיו אז בסדר... שיהיה...

dsol

New member
נגד

אנחנו מספיק אנשים לקיים מפגש משל עצמנו ולהעביר את הזמן ביחד בלי שנשתעמם או משהו אז כה שהיידפרק יהיה סתם נספחים או אנחנו נספחים אליהם כי להתערבב ולהיות ביחד איתם זה לא ילך...

Forever NemeSh

New member
מה אתה מדבר בכלל ../images/Emo6.gif

אתה בכל המפגשים האחרים נטשת אותנו והלכת לך עם פורומים שכנים

Hezi The One

New member
שקר גס@#%@#%23

מפגש קודם הייתי רק עם שייגעצ ונטשתי את אוונסנס@#%@#%@# באמת:( תשאלו את כולם מזה

למעלה