מפגש משותף עם היידפארק

dsol

New member
אמממ אבל

פעם שעברה ציקי תוכנן עלינו לא ההפך *נראה לי* וגם זה טיפה שונה כי 95% מציקי זה אנשים משייגעצ ולא כמו היידארק שזה אפילו לא חצי מהאנשים

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמה הקשר?

במילא תמיד יש עוד מפגשים... אז מהזה משנה אם זה שייגעצ או לא? זה לא שנהייה לבד שם אם נחליט לעשות את המפגש בלעדיהם..

ManRed

New member
בעד

אני לא רושם שם ואני בעד.. שנינו פורמים על שייגעצ! זה אנשים נחמדים תחשבו שהם נספחים וזהו!

בצה17

New member
דעתי בנושא-

מצידי אתם יכולים להביא אפילו את הקרקס איתכם!~@!!!~#$$ כל עוד זה נופל על ה1.1(לעת עתה בכל אופן, זה לא תאריך קבוע) זה באמת לא מענין מי עוד בא כל עוד אנשים באים(!) התאריך הוא מה שמשנה.. ואם הוא מאפשר לכם להיות נוכחים ב1.1 אז סבבה (ד"א זה עדיין דיי חיבור של 2 המפגשים למרות שהמפגשציקי מתוכנן לאחרי המפגשייגעצ) כל עוד כולנו נוכל להיות נוכחים באותו יום זה באמת לא קריטי אז שיבואו גם היידפארק.. ושיבואו גם לראות את ציקי(אם הוא בא בכלל
) העיקר שאנחנו שמה ביחד וסתם שתדעו, היידפארק נורא נחמדים^^ אני לא רואה למה זה בעיה בכלל. אתם תיראו שתתחברו איתם מהר מאוד.. פגשתי אותם כבר בהופעות, זכור לי טוב שפגשתי אותם בפטיפון והם באמת אחלה אנשים^^

ס ט י י ק

New member
אפחד לא אמר שהם לא נחמדים

אני בטוחה שכן. פשוט זה יהיה חבורות תפוז לחוד הייד פארק לחוד וזה לא כ"כ כיף ככה.

הדרי כפרות

זה ממש לא יהיה ככה.. וחוץמזה.. למי פה לא יצא להיות בעזריאלי במפגש זה או אחר ולהכיר או סתם לדבר פה ושם עם אנשים מפורומים אחרים או חברים שבאו עם מישהו? למי לא יצא?? אז תחשבו על זה ככה.. וזה גם לא אומר שתצטרכו לשבת בתוך התחת של כל היידפארק קאם און אתם מדברים כאילו אמרנו בואו נעשה מפגש פורום עם אנשים מעירק או משו ממה אתם מפחדים כלכך? אפחד מכם לא ישאר לבד ותקוע... ובלי קשר אני חושבת שאם בסוף נחליט על מפגש משותף, ומישהו לא יבוא בגלל זה, זה טיפשי והפסד שלו.

ס ט י י ק

New member
D:

אחרי שיחה איתך[כפרעליך] הבנתי שזה באמת לא כ"כ נורא. תראו מה רע? אף פעם לא ניסנו את זה,תמיד יש פעם ראשונה
אם זה לא ילך,פשוט נלמד שלפעם הבאה לא נעשה את זה וכל פורום יהיה בנפרד. זה באמת נכון שתמיד שיש מפגשים בעזריאלי מכירים עוד אנשים חדשים מפורומים שונים. אז כאן זה יהיה מפורום כביכול שונה,רק שהנושא שלו זה אותו נושא של הפורום שלנו. אז אני אומרת ששווה לנסות.

כנסו כולם!!!!

לא אכפת לי אם זה יהיה מפגש משותף, לא אכפת לי כלום העיקר שלא יהיה לפני ה-29 (לא כולל) בבקשהההה!! אני רוצה לבואאא התגעגעתי לכולם :(((( מתי המפגש של היידפארק יוצא?

ממ כמובן

שאני עם חזי (חברה מההנהלה עושים לי את זה..) ממ סתם כי אני לא בהייד פארק וזה לא יהיה נחמד כ"כ שהרוב ירגישו לא קשורים שגם ככה בחיים לא ראיתי אותכם אז אני ארגיש לא בנוח ועוד את הייד פארק אז בכלל..ממ :|

keeeren

New member
נגד נגד נגד ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אני מודיעה לכם שאם זה קורה אני לא באה... אני ארגיש ממש ממש לא קשורה, אני לא מתחברת איתם בכלל יש לנו את הפורום שלנו למה צריך עוד בלגאן על הראש? גם להתחיל להתאים תאריכים וזה? יאללה אנחנו מספיק אנשים בלי זה!! אני רוצה אותכם בשביל עצמי, ורק לעצמי!! מוחעחעחעחעחעחעחע קיצר אתם יודעים את עמדתי, תעשו את השיקולים שלכם..

../images/Emo99.gifאת לא יודעת כמה התגעגעתי

אלייך פשוט מטורף!!!! וגם אם התאריך יצא על אותו תאריך של היידפארק, את תבואי! תחשבי על זה שאני אהיה שם.....
מה אכפת לך מהסביבה? רק אני ואת....
סתם, עזבו אותי, היה לי יום קשה אתמול עכשיו ברצינות: היידפארק הם לא חיות מוזרות כמו שאביק כתבה, הם בסך הכל בני אדם כמונו... אני חושבת שכדאי לעשות מפגש משותף אחד, רק לנסיון. למה מה כבר יקרה? תמיד יהיה אפשר לזוז אחורה בקבוצה ולעשות את המפגש "לבד".זה כמו שאת פוגשת פורומים אחרים על הגג של עזריאלי. את מתרחקת מהם? אני אישית נהנת להכיר אנשים חדשים... (בלי קשר כי אני מכירה מהיידפארק) וזה לא כל כך נורא כמו שאתם מתארים.

למעלה