מפגש משותף עם היידפארק

דוודוודוו.. ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

צריך לעשות מפגש עם הייד פארק!!!1111 אם לא נעשה עם הייד פארק האלה שכותבים בהיידפארק ופה לא בטוח יבואו. ): ומי רוצה מפגש בלי עידני גלי וליל?! <יש עוד מישו שם?
>

דעתי בנושא

אם אנשים לא יבואו למפגש בגלל הסיבה הספציפיט הזאת...אז בחלט נגד...וגם לא אבוא אם אנשים לא יבואו בגלל שזה מפגש משותף...

פרקשון

New member
סתם רציתי להגיד עוד משהו

פעם שעברה בכוונה תוכנן שהמפגש יצא על המפגש של ציקי ובאותו יום די פעלנו על פי איפה ציקי נמצא לי ממש לא הפריע שנמצאים שם עוד אנשים לא יצא לי לדבר איתם כמעט אבל זה לא אומר שהרגשתי לא קשור הייתי עם אנשים שאני מכיר מהפורום אני יכול לעשות דווקא ולהגיד שאם המפגש יהיה ביחד עם ציקי אני לא אבוא אבל למה לי המטרה של מפגש זה לראות אתכם

זהו, שבמקום רוסי תהיה סתם שחור

ובטח גם לא יהיו לך תהילים ליד הקופסא של הנדבות וגם לא תקרא ספרים סתם תשב ותסתכל על העולם כמו מסכן

פרקשון

New member
אבל תהיה לי טלויזיה!

אני לא רואה את העתיד שלי בלי טלויזיה ואני אשב כל היום מול רפי רשף ואחכה לרגעי התהילה שלי ואז יבואו ילדות ביישניות כמו איזה מישהי שאני מכיר...ויתביישו לתרום לי 2 שקל מסכנים!

מכור../images/Emo150.gif

עידן, כדאי שמישהו יגיד לך את זה המצלמה בכלל לא עבדה. הם סתם רצו לשמח אותך. ואני שמעתי שהמישהי הזאת רצתה לתרום הרבה יותר אבל ידיד שלה אמר לה לא!! אז היא תרמה רק 2 שקלים מסכנים ואחרכך קיללה את הידיד הזה כל הדרך הבייתה.

אתה לא מבין בכלל כמה..זה היה מטורף

נווו עידן תהיה מציאותי איך אני יכולה לקלל אותך פשוש קטן שלי?

פרקשון

New member
כמו שהרגע קראת לי קטן

אגב אלברט איינשטיין היה טיפש!! ואני מוכן לשאול עוד 30 איש העיקר שתהיי לידי לראות את זה

חמוד..איינשטין היה דיסלקט..

אבל ברור שהוא היה חכם אחרת איך הוא המציא את כל מה שהוא המציא?

למעלה