מפגש עם עב"ם, אתמול בלילה

מפגש עם עב"ם, אתמול בלילה ../images/Emo4.gif

טוב, אז אתמול יצאתי להוציא את הכלבה שלי לטיול, וכשחזרתי, בערך בסביבות השעה 20:00, משהו זוהר ששט בשמיים הציק לי בזוית העין, ממש מעל הבניינים שמול הבית שלי. עמדתי והסתכלתי על זה איזה שתי דקות. זו היתה נקודת אור שפשוט היבהבה מספר דקות במקום מסויים ושינתה צורה כל הזמן. חזרתי הביתה והבאתי את המצלמה שלי והתחלתי לצלם כמה תמונות של העצם הזה עד שזה הפך לנקודת אור קטנה וכחולה ונעלם...
כשהעברתי את התמונות למחשב, הגדלתי אותן וראיתי צורות משונות מתפתלות. באחת התמונות רואים ממש צורה שמזכירה צלחת מעופפת עם מעין דבשה קטנה בולטת במרכזה... יש לציין שלא ערכתי את התמונות בפוטושופ, אלא רק הוספתי הסברים והגדלתי אותן בצייר. אין לי מושג מה זה היה, אבל זה לא היה מטוס ולא השמיע שום רעש, ופשוט עמד במקום איזה 15 דקות ופשוט נעלם! ואין שום סיכוי שבעולם שזה היה סתם כוכב, כי כבר צילמתי פעם כוכבים והם ממש לא נראו ככה... אז הנה התמונות - לשיפוטכם...

D A R E L

New member
איך רואים שזייפת את זה

תסתכל הירח מודבק כל טמבל רואה את זה

אז צר לי לאכזבך- לא זייפתי כלום

ואם אתה ספקן- אז אף אחד לא ביקש ממך להאמין. התמונה פשוט הוגדלה ולכן זה נראה גדול יחסית לירח!! אני לא עורכת מקצועית, וכל זה נעשה בצייר רק כדי לתת מבט מקרוב על התמונות שצילמתי... אז שקט.

ואגב, אני בת!!

טוב שאתה טורח להסתכל בכרטיס לפני... לא משעמם לי בחיים עד כדי כך כדי ללכת לזייף תמונות של עב"מים... פשוט חשבתי שיש כאן אנשים רציניים. אבל מסתבר שיש כאן אנשים שנהנים להחליט ישר שזה זיוף.

Majestic12

New member
התצלום לא זוייף !!!

א. נא לא לכנות איש "טמבל" ב. התצלום לא זוייף כלל. איני יודע מה צולם, יתכן ואין זה עב"ם אלא פצצת תאורה או משהו דומה, אך התצלום מקורי ועבר רק הגדלה.

זה לא גוף תאורה...

כיוונתי את המצלמה גבוה לשמיים והפעלתי את הזום המקסימלי שלה... וזו מצלמה דיגיטלית מקצועית ולא סתם מצלמה שנכנס אליה אור וישר היא מעוותת את התמונה. יש לי גם תמונות שידיד שלי צילם (הוא צלם מקצועי ויצא לילה אחד לצלם את הירח (היה ירח מלא ויפה) וכשהוא העביר את התמונות למחשב הוא ראה משהו שנראה כמו דמות עשן משונה שטה בשמיים... אני אחפש אותן ואעלה אותן לכאן בהזדמנות.

daniel771

New member
D A R E L תפסיק לכנות אנשים כאן

בכינויים לא מאמין אל תאמין כל הכבוד על הצילומים רואים שהם לא מזויפים גם לי יצא לראות דברים כאלה בשמים - אך לצערי לא היתה לי מצלמה

I A F02

New member
האחרונה מזוייפת וכך אני בטוח גם

האחרות.... אפשר לעשות אתזהבצייר בפשטות....ששומרים את קובץ הצייר כקובץ JPEG זה מתעוות. תנסו לבד לצייר בצייר ולשמור כקובץ JPEG. תראו איזה עבמ"ים יפים אתם עושים!

Majestic12

New member
התמונות מקוריות

שוב - התצלומים אינם מזוייפים!לאחר בדיקת התיאור והצילומים, אני עדיין חושב שמה שצולם נראה יותר כמו פצצת תאורה, אך בכל מקרה, הדיווח הועבר למרכז לחקר עבמי"ם, ואילו התצלומים פורסמו באתר המרכז.

אומנם לא אני צילמתי אותם...

אבל זה ממש לא נראה לי מזוייף ובטח שלא פצצות תאורה. פצצת תאורה שנזרקת לא יכולה להגיע לכזה גובה בשמיים, ואם כל דבר שאתם רואים- אתם ישר מניחים שהוא פצצת תאורה, משתמע מזה שכמעט כל יום מישהו זורק פצצות תאורה, וכל דבר מוזר שמצולם הוא בעצם פצצת תאורה.. הגיוני? זהו, שממש לא.

I A F02

New member
בטח שכן הינה עבמ שצילמתי לאחרונה

מתקפת עבמ"ים על הארץ?!

I A F02

New member
בידיוק! כמו התמונה האחרונה

של סוייט קלמנטין שהוא זיוף עוד יותר פתטי......

Majestic12

New member
אני לא מתכוון להתווכח יותר...

א. לדעתי מה שהיא צילמה, כנראה שזה לא עב"ם, אלא יתכן שזהן משהו יותר ארצי - עדין נראה לי כפצצת תאורה. אבל לא ניתן לדעת כרגע בוודאות, עד להמשך בדיקת הצילומים במרכז לחקר עבמי"ם. ב. היא לא זייפה שום דבר!! תפסיקו לקשור "תארים" לכל אחד ולכל פרסום... ג. חלק עצום מתצלומי העבמי"ם בעולם הם "צילומים מוטעים" - כלומר, עצמים מוכרים שצולמו, ופשוט לא זוהו כהלכה...

למעלה