Sweet Clementine
New member
מפגש עם עב"ם, אתמול בלילה ../images/Emo4.gif
טוב, אז אתמול יצאתי להוציא את הכלבה שלי לטיול, וכשחזרתי, בערך בסביבות השעה 20:00, משהו זוהר ששט בשמיים הציק לי בזוית העין, ממש מעל הבניינים שמול הבית שלי. עמדתי והסתכלתי על זה איזה שתי דקות. זו היתה נקודת אור שפשוט היבהבה מספר דקות במקום מסויים ושינתה צורה כל הזמן. חזרתי הביתה והבאתי את המצלמה שלי והתחלתי לצלם כמה תמונות של העצם הזה עד שזה הפך לנקודת אור קטנה וכחולה ונעלם...
כשהעברתי את התמונות למחשב, הגדלתי אותן וראיתי צורות משונות מתפתלות. באחת התמונות רואים ממש צורה שמזכירה צלחת מעופפת עם מעין דבשה קטנה בולטת במרכזה... יש לציין שלא ערכתי את התמונות בפוטושופ, אלא רק הוספתי הסברים והגדלתי אותן בצייר. אין לי מושג מה זה היה, אבל זה לא היה מטוס ולא השמיע שום רעש, ופשוט עמד במקום איזה 15 דקות ופשוט נעלם! ואין שום סיכוי שבעולם שזה היה סתם כוכב, כי כבר צילמתי פעם כוכבים והם ממש לא נראו ככה... אז הנה התמונות - לשיפוטכם...
טוב, אז אתמול יצאתי להוציא את הכלבה שלי לטיול, וכשחזרתי, בערך בסביבות השעה 20:00, משהו זוהר ששט בשמיים הציק לי בזוית העין, ממש מעל הבניינים שמול הבית שלי. עמדתי והסתכלתי על זה איזה שתי דקות. זו היתה נקודת אור שפשוט היבהבה מספר דקות במקום מסויים ושינתה צורה כל הזמן. חזרתי הביתה והבאתי את המצלמה שלי והתחלתי לצלם כמה תמונות של העצם הזה עד שזה הפך לנקודת אור קטנה וכחולה ונעלם...