מפגש עם עב"ם, אתמול בלילה

Alien

New member
זה גם יכול להיות משהו שמיימי

כדור הארץ מפיק לעיתים אורות משונים ואנשים חושבים שמדובר על עב"מים..

bite me ../images/Emo46.gif

אני לא הולכת להתווכח כאן עם אדם קטנוני כמוך. אתה חושב שזה זיוף? תמשיך לחשוב. בתמונות המקוריות שלי הופיעה נקודה כחולה קטנה כשהעצם נעלם וכשהגדלתי אותה (בצייר- לא התוכנה הכי מקצועית וטובה) זה פשוט נראה כמו סתם כתם כחול לא ברור. אז אם ההודעה הצינית שלך באה לצחוק על ההודעה שלי- יש לי דבר אחד לומר לך: לך תמצא חיים. לא זייפתי ולא המצאתי כלום. רק הגדלתי את התמונות המקוריות שצילמתי, ובטח שלא ערכתי אותן!!

כולכם כאלה צדיקים שזה לא ייאמן...

הרי אף אחד מכם לא היה לידי בזמן שצילמתי את התמונות, אז לפי מה אתם קובעים שזה זיוף?! בגלל שזה יצא מטושטש בהגדלה?? אחותי היתה לידי כשהן צולמו וגם היא ראתה בדיוק את מה שאני ראיתי, כך שאני לא ממציאה ולא הוזה ובטח שלא מזייפת שום דבר...!

pcp1

New member
תיראי באמת

חלק מהתמונות ניראות יותר אמיתיות אני מדבר על התמונות שמראות נקודות אור שניראות כמו כוכבים רגילים בקשר לכל הקוים האדומים והדבר הכחול אני בספק רב מאוד

כאמור...

את התמונה עם הקווים האדומים והדמות הכחולה או מה שזה לא יהיה- צילם ידיד שלי. לא אני. כך שאין לי מושג מה הוא בעצם צילם שם. הוא נשבע לי שזה לא מזוייף, ואני מאמינה לו. אין לו אינטרס לשקר לי. הוא בעצמו לא יודע להסביר מה הם אותם קקוים אדומים. ואף אחד מכם לא מדען ויכול לקבוע פה אחד שזה זיוף.

pcp1

New member
אף אחד לא מתיימר גם להיות מדען

אבל זה ניראה כזיוף מה לעשות תשלחי את זה למדענים וניראה מה יגידו

שלחתי את זה למרכז הישראלי לחקר

עב"מים... בחיי שהפורום הזה מזכיר לי את הסיפור על הילד שצעק "זאב, זאב"... יום אחד כשמישהו אולי יצלם צלחת מעופפת אמיתית ויעלה את התמונות, גם תגידו לו שזה זיוף..!

Alien

New member
מה שצילמת דומה מאוד למה שצילם

אסף בר בתמונות שנמצאות באתר המרכז.

אז שוב: אלו התמונות המקוריות

ללא שום עריכה...! לא בתוכנת הצייר ולא בפוטושופ או כל תוכנה אחרת. אתה לא רוצה להאמין- אל תאמין. רק אל תקרא לי שקרנית!

pcp1

New member
תחליטי את צילמת או לא צילמת?

בהודעה הראשונה כתבת שאת צלמת

א-נ-י צילמתי.

מה לא ברור. את שתי התמונות האחרונות שהוספתי היום ידיד שלי צילם לפני כשנה והן בכלל לא דומות.

Majestic12

New member
דיווחים וצילומים של עבמי"ם

שימו לב - ראיתם ו/או צילמתם עב"ם - פנו מייד את יו"ר המרכז לחקר עבמי"ם, מר אבי גרייף (050-6935665), על-מנת לדווח על המקרה. מקרים שלא מגיעים לידי המרכז - פשוט הולכים לאיבוד !!! כמו כן, אתם מוזמנים גם ליצור איתי קשר ולהעביר לי את המידע והצילומים, כך שנוכל לפרסם אותם גם באתר - אמנם אנו יכולים לקחת את המידע שכבר פורסם, אבל מעדיפים לקבל אישור ממי שצילם ו/או ראה את העב"ם... פרטים מלאים, על צורת הדיווח הנכונה וכ"ד, תוכלו למצוא באתר המרכז לחקר עבמי"ם: WWW.UFOISRAEL.ORG בתודה

תודה. כבר שלחתי לך מסר... ../images/Emo13.gif

ומחר אני אעביר לך את התמונות המקוריות במייל. (המייל שלי כרגע עושה לי קצת בעיות..
)

pcp1

New member
תגידו הירח כמעט מלא ??

או שזה רק בתמונה פה?? כדיי לנסות ולדעת אם התמונות אמיתיות צריך להיסתכל על הירח היום בלילה ולראות אם הוא כמעט מלא כמו פה וזה לא שאני לא מאמין

פצצת תאורה

לפי דעתי לפחות... פצצת תאורה נעה באוויר כך שהיא יכולה ליצור צורה כזאת כמו "נחש מתפתל" וגם רואים שהעצם נהפך לכחול בסוף וכך גם פצצת תאורה...התאורה נובעת מהאש ולפני שהיא נכבית רואים את הכחול של האש דואך...

באמצע השמיים?!?!

זה היה תלוי ממש גבוה בשמיים, במרחק ממש גדול מהקרקע. אפילו יותר גבוה מגגות הבתים... ולא מחובר לשום דבר. איך זה יכול להיות פצצת תאורה!?

למעלה