מפגש עם עב"ם, אתמול בלילה

מצטער להודיע לך...

הרבה פצצות תאורה לא בדיוק מחוברות לשום דבר...ואני יכול להגיד לך שמול הבית שלי יש את ישוב עיסוואיה של הערבים וכל שני ושלישי יש פצצות תאורה ואת לא תאמיני לאיזה גובה הן מגיעות!

Gilliana

New member
גם אני מצטערת להצטרף לדעה שלך

אבל זה בהחלט נראה מאד מאד מאד כמו פצצת תאורה. לא כל גוף בלתי מוזהה הוא עב"ם.

Majestic12

New member
פצצות תאורה

מאחר ובאר-שבע נמצאת בסמוך למתקנים צבאיים, ובאיזור נערכים אימונים רבים, הרי שלא ניתן לשלול מצב שמה שצולם היא פצצת תאורה. פצצות תאורה משוגרות ומחוברות למצנח. משך התאורה שלהן כ-15 דקות והן נראות כאילו מקובעות בשמיים, תוך כדי תנועה עדינה כלפי מטה - עד לדעיכתן. יש לי כמה צילומים של פצצות כאלו וגם של זיקוקים - הם נראים ממש כמו עבמי"ם...

Alien

New member
אולי באמת תעלה צילומים של פצצות

תאורה רק לשם המחשה כיצד פצצת תאורה נראית .

ואלו תמונות שידיד שלי צילם (בקישור)

בקישור הבא (הן גדולות מדי להעלות אותן הנה). וגם פה. הן צולמו לפני כשנה. הוא יצא החוצה לשטח פתוח לצלם את הירח (היה לילה נטול עננים וירח מלא ויפה). כשהוא חזר הביתה והעביר את התמונות למחשב הוא שם לב לדבר מוזר. בשתי תמונות הופיעו עצמים שהוא לא ראה בזמן הצילום ולא אחריו, כשהוא הסתכל על התמונות שצילם במצלמה. באחת התמונות רואים ענן כחול מוזר. הגדלתי אותה לפי בקשתו ולא ממש הבנתי מה אני רואה... ראיתי מעין דמות. לא הגדלתי גם את התמונות האלו (הן המקוריות) כדי שאף אחד לא יחשוב שזייפתי אותן... תגדילו אותן לבד ותראו מה אתם רואים...! אני מוכנה להישבע שיש שם דמות כחולה מרחפת בשמיים!! והיה לי קטע מוזר בקשר לאותה דמות, אבל זה כבר לפורום אחר...
יש כאן אנשים ספקנים מדי.

pcp1

New member
התמונות בקישורים

בראשונה לא ממש מובן מה זה הפסים האדומים בשניה זה יכול להיות כוכב ולא הבנתי רואים בתמונה רק עצם 1 אז מה בדיוק הוא התכוון לצלם אם לא את אותו עצם???

pcp1

New member
ועוד משהו

איפה הירח היפה שהוא צילם?? זה ניראה כאילו הוא התמקד הכוכב או משהו התמונה הראשונה אני בטוח ב99.9 אחוז שזה זיוף

ירדן121

New member
אני לא אומרת כלום..

אבל זה ניראה כאילו מישהו הדליק פתיל קטן של נר במקום ריק וחשוךךך... הראשונה ניראת כמו כוכב..

למעלה