מפגש פאגאני במרץ (במולי בלומס)

Justin Angel

New member
מפגש פאגאני במרץ (במולי בלומס)

שלום לכולם, אנו מתכבדים להזמינכם למפגש הפאגאני אשר יערך ביום חמישי ה-2 למרץ. ניפגש בשעה 19:30 בפאב "מולי בלומס" תל-אביב ברחוב הירקון 100 פינת מנדלי מוכר הספרים 2. לפרטי הגעה בלבד ניתן להתקשר לפאב בטלפון 03-5221558. פרטים נוספים (תפריטים, מחירים, מפה וכיו"ב) זמינים באתר הפאב. קטינים לא יוכלו להצטרף למפגש זה עקב מדיניות הפאב. לפרטים נוספים על המפגש ניתן ליצור קשר עם המארגנים: ג'סטין:פלאפון 0546-567789 או אי-מייל [email protected] גרסיאלה: פלאפון 052-5115694 או אי-מייל [email protected] נשמח לראותכם, גרסיאלה וג'סטין

ציטוט:

"קטינים לא יוכלו להצטרף למפגש זה עקב מדיניות הפאב." דרך נוחה להסוות את האפליה.

gwizard

New member
אה

אגב, זו לא מדיניות הפאב, זו המדיניות של ג'סטין. מדיניות הפאב לא למכור משקאות חריפים לקטינים (כי זה החוק), אבל אף אחד לא מונע מקטינים להיכנס ולשתות קולה.

לא אכפת לי מדיניות של מי זה

ברור לי שהבחירה בפאב היא בכוונה, וכבר הערתי על כך בפעם הקודמת. מאחר ואיני מרבה גם כך להגיע למפגשים, לי אישית זה לא משנה, אבל המסר שמועבר כאן הוא מגעיל לדעתי.

Justin Angel

New member
המפגש הקרוב יהיה במולי בלומס

בשיחה עם מנהל המקום לפני המפגש הקודם הבהרנו כי אין בכוונתו לקחת אחריות על קטינים ובהתאם בקשתו של מנהל המקום. אם ברצונך לשנות את המצב אתה מוזמן לקחת במפגשים בעתיד אחריות אישית על קטינים במהלך מפגשים בפאבים. הפאב נבחר עקב ההיסטוריה החיובית שלנו עימו, מיקומו במרכז תל-אביב והנכונות שלהם לארח אותנו. ברכות זוהרות,

ToryMaster

New member
בבקשה, אל תקרא לזה מפגש פגאני

זה לא מפגש פגאני וזה בהחלט לא מזכיר לי את הרעיון של המפגשים האלו כמו שהכרתי אותם בהתחלה, באווירה מזמינה וחיובית שמוכנה לקבל את כולם. זה מפגש של כמה פגאנים, שמשום מה מרגישים שפור של כמה שנים נותן להם איזה שהוא יתרון על פגאנים אחרים, חבל. רק לידע הכללי, יש לי הורים והם אחראים עלי, אתה לא צריך לקחת עלי שום אחריות אם אני אהיה שם, לא ברור לי מאיפה הגיע הרעיון המטופש הזה.

Justin Angel

New member
OK

יעל, אני קולט ממך שאת מרגישה שיש איזהשהי בעיה במפגשים וחבל שבמקום להעלות את זה אחד-על-אחד קודם לכן נתנו לזה להצטבר עד עכשיו. הייתי רוצה לדבר איתך בפורמט יותר מצומצם כדי שנוכל לפתור את המצב שנוצר. קחי את הכרטיס ביקור שלי ובבקשה תמצאי מתישהו זמן להתקשר (מתי שמתאים לך, ביום או בלילה) - http://www.justinangel.net/images/front.jpg (בסופ"ש הבזק יותר רלוונטי מהפלאפון)

נו, ברור.

למה לא לעשות את זה באופן שבו גם אחרים יוכלו להשתתף? הפרובלמטיות הזו נוגעת לעוד אנשים ולא רק ליעל.

ToryMaster

New member
אני אל משתמשת בטלפון, אבל תודה

עוד נקודה היא שבפעם האחרונה שניסינו לחשוב ביחד על מקום שיותר יתאים להרבה אנשים, הטלת וטו באמרה שאתה מארגן אז אתה קובע. עכשיו אתה אומר לאילן שאם לא מוצא חן בעיניו הוא מוזמן לקחת חלק פעיל יותר, זה לא ברור לי.

Wing Chan

New member
השאלה היא למה מישהו מכם צריך

מלכתחילה, לקחת אחריות על קטינים? אני מניח שיעל והאחרים פה שלא מלאו להם 18 עדיין (אני ביניהם, באפריל) מספיק בוגרים בכדי לדאוג לעצמם. לא שזה כזה משנה לי כי במילא אין לי שקל על התחת (הידד לבטלה!), אבל סתם להעיר משהו.

T i a

New member
חוק

חברה נו באמת חוק זה חוק ולא ג'סטין ולא אילן לא יכולים לשנות אותו וגם לא מנהל הפאב. אני לא יודעת למה הוא אמר לך (ג'סטין) שאתה חייב לקחת אחראיות על הקטינים כי לי זה נשמע לא הגוני.הם אלה שצריכים לדאוג לא למכור שתיה לקטינים. אני אפנה את השאלה הזאת לפורום הקשור ואברר. עד כמה שאני באמת באמת אוהבת מולי בלומס ותמיד אשמח ללכת לשם וגם שמחה שיש שם מפגש פגאני או אחר, דנו מקודם של מקומות "ללא הוצאה כספית" בהם נתן להעביר את המפגש. עכשיו התחילו ימים יפים אז למה לא לחזור לפארק? מה היה כל כך רע שם? או שלמקומות מסחריים באים יותר אנשים? מה הסיבה האמיתית? נטלי

ToryMaster

New member
השאלה שבאמת מעיינת אותי

וזה בכלליות, היא האם יש איסור כניסה גולל מתחת גיל 18 ואז אנחנו סתם נטפלים אל ג'סטין, או שהאיסור מתייחס רק למכירת משקאות. על פי ההודעה המקורית הבנתי שזה השני ורק ליתר ביטחון, אבל שווה לברר לעומק.

מהיכרות עם פאבים בירושלים:

אני וחברים שלי באנו לא פעם ולא פעמיים עם אנשים שהם מתחת ל18 ונתנו להם להיכנס רק אמרו שהם לא יכולים להזמין. מותר לקטינים להיכנס לפאב. אסור לקטינים להשתמש בפאב.

Wing Chan

New member
אני נכנסתי לפאבים עם חברים שלי כבר

איסנפור פעמים (אני עוד לא 18), ופשוט מי שהיה לו 18 או מעל הזמין לכול האחרים. אני יודע שאכן קיימים פאבים שלא מסכימים להכניס בכלל קטינים, על אחת כמה וכמה למכור.

T i a

New member
...

ב"חוק ומשפט" הפנו אותי לזה:
חוק עונשין 193. שכרות (א101/) (תיקון: תש"ן) (א) המתפרע או המפר את הסדר במקום ציבורי בהיותו שיכור, דינו - מאסר שלושה חדשים. לא ממש ענו אבל כמו שכולם אמרו כאן..."המכירה אסורה".

למעלה