מולי בלומס ומפגש פגאני
ברכות לכולם אני רוצה להבהיר כמה דברים: 1. מפגש פגאני מתקיים יותר מ- שלוש שנים, פחות או יותר ברציפות, אם בעיות לוגיסטיות והרבה אי רצון או חוסר נוחיות מצד הרבה אנשים קטינים או בוגרים אשר לכולם דעות וביקורות ---- אבל ---- בלי הצעות או תכלס רעיון טוב יותר, בעבר כתבתי הודעה בפורום הזה ולא קבלנו שום הצעה מעשית אלא שירשור בירבור ועוד טענות. אז לי אישית מאד, מאד חשוב מפגש הדו חודשי הזה כדי להותיר הרגשה של קהילתיות שיטחית לפחות, החלטתי להמשיך יחד עם ג'סטין לארגן, לטלפן ולברר במקומות ציבורים אם אפשר להגיע בקבוצה של 20 איש ו/או יותר. כשהמפגש התקיים בפארק הירקון - היו שטענו כי המקום קשה, ישיבה לא נוחה ועוד כאלה וכאלה, טוב אז בקיץ לח ולא נעים, בחורף גשום וקר ... בתקופה זו מזג האוויר משתנה ולכן מקום סגור עדיף, מולי בלומס תמיד קיבל אותנו ברצון יש שם פטיו רק לקבוצה, לגבי פאבים - קטינים יכולים להגיע אבל לא יוגשו להם משקאות חריפים, OK לידיעתכם - אני שהזמנתי מקום ושמי נרשם בפינקסו של מנהל הפאב נושאת באחריות להתנהגותכם ויבוא בטענות אלי, ככה זה בחיים!!! ג'סטין העלה דבר מאד כואב - קטינים והאחריות אשר כן נופלת עלינו אם נרצה ואם לא נרצה , היה לנו מקרה אשר אמא של קטינה התנפלה עלי והאשימה אותי בשחיתות ביתה הקטינה, הנושא רגיש מאד, אנו חברה מאד בשוליים, חברה של אנשים אשר דוגלת ומקיימת סיגנון חיים ודת אלילית אנטי יהודית ועוסקת בכישופים ומה לא, להתחיל להתוכח עם החוק כי אין פה הסתה או כת, אין לי שום כוונה או כילים לעשות זאת, לכן כל אותם הקטינים אשר מאד נעלבו, אני מצטערת. יש לכן הצעות מעשיות תכתבו, תתקשרו אלי ונארגן במקום אחר, אבל אל "טקטרו" ותזרקו ביקורות בלי להעלות משהו חחיובי, זה לא הוגן!