מפגש פאגאני במרץ (במולי בלומס)

Heathen Dawn

New member
עוד פעם מולי בלומס?

מה יש לכם מהמקום הזה? אה, כן, אני יודע: כל מה שקשור לאירלנד הוא פגאני. אני מבין את הלך המחשבה, אבל לא ממש אכפת לי מהלך המחשבה, אכפת לי איך אני מרגיש, ואני לא מרגיש אווירה מה-זה פגאנית במקום. זאת, בכל אופן, המחשבה הראשונה שעלתה לי כשראיתי את ההודעה על המפגש.

graciella

New member
מולי בלומס ומפגש פגאני

ברכות לכולם אני רוצה להבהיר כמה דברים: 1. מפגש פגאני מתקיים יותר מ- שלוש שנים, פחות או יותר ברציפות, אם בעיות לוגיסטיות והרבה אי רצון או חוסר נוחיות מצד הרבה אנשים קטינים או בוגרים אשר לכולם דעות וביקורות ---- אבל ---- בלי הצעות או תכלס רעיון טוב יותר, בעבר כתבתי הודעה בפורום הזה ולא קבלנו שום הצעה מעשית אלא שירשור בירבור ועוד טענות. אז לי אישית מאד, מאד חשוב מפגש הדו חודשי הזה כדי להותיר הרגשה של קהילתיות שיטחית לפחות, החלטתי להמשיך יחד עם ג'סטין לארגן, לטלפן ולברר במקומות ציבורים אם אפשר להגיע בקבוצה של 20 איש ו/או יותר. כשהמפגש התקיים בפארק הירקון - היו שטענו כי המקום קשה, ישיבה לא נוחה ועוד כאלה וכאלה, טוב אז בקיץ לח ולא נעים, בחורף גשום וקר ... בתקופה זו מזג האוויר משתנה ולכן מקום סגור עדיף, מולי בלומס תמיד קיבל אותנו ברצון יש שם פטיו רק לקבוצה, לגבי פאבים - קטינים יכולים להגיע אבל לא יוגשו להם משקאות חריפים, OK לידיעתכם - אני שהזמנתי מקום ושמי נרשם בפינקסו של מנהל הפאב נושאת באחריות להתנהגותכם ויבוא בטענות אלי, ככה זה בחיים!!! ג'סטין העלה דבר מאד כואב - קטינים והאחריות אשר כן נופלת עלינו אם נרצה ואם לא נרצה , היה לנו מקרה אשר אמא של קטינה התנפלה עלי והאשימה אותי בשחיתות ביתה הקטינה, הנושא רגיש מאד, אנו חברה מאד בשוליים, חברה של אנשים אשר דוגלת ומקיימת סיגנון חיים ודת אלילית אנטי יהודית ועוסקת בכישופים ומה לא, להתחיל להתוכח עם החוק כי אין פה הסתה או כת, אין לי שום כוונה או כילים לעשות זאת, לכן כל אותם הקטינים אשר מאד נעלבו, אני מצטערת. יש לכן הצעות מעשיות תכתבו, תתקשרו אלי ונארגן במקום אחר, אבל אל "טקטרו" ותזרקו ביקורות בלי להעלות משהו חחיובי, זה לא הוגן!

ToryMaster

New member
אוקי, תודה על ההבהרה

אני יכולה להבין את אי הרצון להתמודד עם הורים זועמים, אבל מצד שני אני גם יכולה להבטיח שאם אגיע זה יהיה באישור ותמיכה מלאים של ההורים שלי. [בכל מקרה, אני חושבת שבקיץ, או לפחות באביב, שווה לנסות ולעשות את זה שוב במקום פתוח. פאגאני שיקטר שחם ולח ודביק, שילך לבית כנסת
]

gwizard

New member
הצעות

היי אני לא יודע אם את זוכרת, אך בעבר כבר דיברנו על זה בטלפון ואני כן העלתי הצעות והצעתי מקומות אחרים, אולי נוחים יותר. מקומות שלא מכריחים אנשים שמגיעים ברכב פרטי לחפש חניה (= להסתכן בדוח של 100 ש"ח או לשלם במגרש 20 ש"ח) ומקומות שלא יוצרים בעיה עם כל נושא הקטינים. אני לא יודע למה מנהל הפאב הטיל עליך אחריות אישית לאנשים שמגיעים. כאשר אני הזמנתי מקומות לאירועים בעבר, לא נדרשה שום אחריות לאף אחד. אנשים שמגיעים נושאים אחריות על עצמם והפאב נושא באחריות לא למכור משקאות חריפים לאלו שלא מלאו להם 18 כפי שכתוב בחוק. אמאות דואגות שישמרו על ילדיהם בצורה טובה יותר ולא יאשימו אחרים. בתכלס, כל מה שצריך לעשות זה לפרסם את מקום המפגש ולכתוב שכל מי שמגיע עושה זאת על שיקול דעתו הבלעדי ומארגני המפגש לא נושאים בשום אחריות, בין אם אישית או משפטית.

graciella

New member
לא במדינתינו הקטנה

לצערי, כיוון ויש להם את שמי, מה שנוח ביותר להטיל עלי את האחריות, וכמובן ואני הבוגרת המזמינה. לנקודה העקרית לא נפל לכם האסימון? מה ה א ל ט ר נ ט י ב ה?

gwizard

New member
ה א ל ט ר נ ט י ב ה

האלטרנטיבה זה לעשות מפגש בבית קפה איפה שאין אלכוהול (אני אישית הולך לקיוסק ליד ומזמין לי בירה קרה) או בטבע (כנ"ל, רק עם מקרר נייד). את רוצה הצעות ממוקדות ?

T i a

New member
תודה

גרסיאלה תודה באמת על ההבהרה רק חבל שג'אסטין לא מנסח דברים קצת שונה. אם הוא היה מציג את זה אחרת אז לא היו מתנפלים ככה. אולי אתם לא חייבים לנו הסברים ואתם באמת משקיעים זמן ואנרגיה בארגון אבל יש דרך לדבר עם אנשים.

HeathenDawn נכבדי -

מה קרה לך , היהפוך כושי עורו , נמר חבורבורתיו ופגאן שבלוניותו ?
רק לפני חצי שנה זעמת , רתחת וגידפת אותי תוך ניבול פיך לשמצה היות והרשתי לעצמי לדבר על הפאגאניזם הקיטשי בעליל כחבורה של תמהוניים שסוגדים לעציצי מריחואנה - הפלא ופלא , נהפכו היוצרות - האם זה אכן שלומי Heathen Dawn אשר מבקר בריש גלי את המנהג לקשר פאגאניזם לאסוציאציות קיטשיות , צפויות מראש וחסרות מקוריות ?
תן לי לנחש -
אתה יושב לך מאחורי שולחן עם אומצת בשר משובחת , לבוש חולצת תיירים מסקוטלנד ואיזו פנטגרמה קיטשית מחנות צעצועים , מוציא מפיך משפטי נעצה וזעם על אלוהים באופן גנוסטי משהו , חבר מרעיך צוהלים ומהללים את הפנתיאון הקלטי לצלילי Cry Of The Celts ( קיטשי דל קיטשי סניורה - הרי עסקינן בבנות האלה
) , ארדן ישוב על כסא עץ חורק , ולאור הירח סורג סוודר ומספר סיפורי מכשפות של האחים גרים על מנת יתר של קנאביס...
חחחח, אמור לי - כמה קיטשי אפשר להיות for god's sake ?! מפגש פורום פאגאניזם יכול להתנהל על מי מנוחות ( או אף על מנה גדולה של כיף ואדרנלין ) במסעדה הודית לצלילי סיטאר ופסלים מן הפנתאון הוודי ממש כשם שיכול להתקיים במסעדה אירית עם מנות צפויות מראש , מוסיקה צפויה מראש וסוגדי אלות צפויים מראש ...
וכמובן - שאין בדבריי משום שמצה או דיבה כלפיי אף אחד ( כלה מסעדות או אנשים פרטיים ) כי אם אך ביקורת משועשעת , צינית , סרקסטית , עוקצנית ושחורה בנוגע להיות כל השמעטס מפגשים האלו קיטשים ל-מ-ה-ד-ר-י-ן .

נ.ב -

על אף שאתם so called קרובים לטבע , אולם מרשים לעצמכם לאכול בשר במצח נחושה ( ומה זה אם לא רודנות כלפי האדמה ? ) - לא יזיק גם להיפגש למשל ב... צפת/עכו/ירושלים או אפילו יפו העתיקה - העיקר לשבור את השגרה המשמימה הזו.

driftwood89

New member
אוי באמת

כיוון שאני לא הכי מכיר פה אנשים ואני עדיין הולך אם עצמי מכות לגביי האמונה שלי וכאלה (וגם בגלל שאין לי כסף) אני לא בא למפגש, אבל לדעתי זה ממש מפגר מה שקורה פה, שהקטינים (סתם להבהיר, אני בן 16) יכנסו וישתו קולה ושהבוגרים לא יזמינו להם אלכוהול... זה דיי פשוט... אי אפשר להאשים את המארגנים בכך שהם זהירים בנוגע לעיניינים האלה, זה באמת נושא רגיש ויש פוטנציאל לתסבוכות חוקיות... אומנם הדתות הפגאניות רבות ומגוונות, אבל רובם מאוד קשורים לטבע, לא יותר הגיוני לעשות על האש באיזה יער או משו? ובקשר למזג האויר, חם ולח זה ישראל, אין מה לעשות וגשם? פשוט לראות את התחזית ואם היום שנקבע יהיה גשום אפשר לדכות את המפגש ביום - יומיים

MetalSinagouge

New member
אני גם קטין...

לא יודע מה ואיך בקשר לגיל כניסה, אבל אותי מרתיעה השעה המאוחרת

Justin Angel

New member
תודה לכולם

תודה לכולם על חוות דעתם בנושא מיקום המפגש. נשתדל להתייחס באופן הטוב ביותר בהצעות שהעליתם בתכנון המפגש הבא.

Heathen Dawn

New member
אתה נשמע כמו פקיד

רק חסר "עמכם הסליחה על אי הנוחות הזמנית" ואז אני ארגיש לגמרי כמי שעומד מול האשנב בתחנת השירות של חברת הטלפון הנייד. אין לי כוח, אנשים. זה מלאכותי. שמירה על "קשר" מזדמן דרך האינטרנט, ופעם בחודש-חודשיים מארגנים איזה מפגש פנים מול פנים ב... בית קפה או פאב. אם זה ככה, אז היהודים החרדים כבר הרבה יותר טובים מאיתנו. שמא שכחו רבותיי שפגאנים אמיתיים לאורך התקופות היו רואים אחד את השני מדי יום ביומו, ומתקבצים במרכז הכפר לעיתים קרובות כדי להפליא בריקוד ובשירה ובכל סוג של כלי נגינה? ותחשבו על זה.

Diableror

New member
ומאיפה הרושם

שאי פעם היית טוב יותר מה"יהודים והחרדים"? Diableror

למעלה