מפגש פאגאני במרץ (במולי בלומס)

Heathen Dawn

New member
אל תגן עליהם

הפגאניזם יותר טוב מהיהדות, נקודה. אין מקום לוויכוח. הדיון סגור.

ToryMaster

New member
עבורך נקודתית, אולי

עבור הרבה אנשים לא, לא צריל לעשות הכללות [סליחה, זה סגור]. בכל מקרה, אני מוצאת שיש קשרים שהם חזקים ואמיתיים וקרובים, אבל האנשים נפגשים פעם באלוהים יודע כמה זמן. למה זה מהותי? אני גרה בקצה העולם, הדבר הכי קרוב לפאגאניםשיש לי כאן זה חבורה של אנתרופוסופים לייט. אתה יכול להעביר ביקורת על זה שנפגשים רק פעם ב- כמה שתרצה, אבל זה עדיין לא ישנה את העובדה שזה מה יש, ואם זה לא מוצא חן בעינייך אל תבוא. הרצון שלי להיות ולראות הוא כנה לגמרי, אל תכנה אותו מלאכותי.

RainBird

New member
שלומי- הפאנטיות לא הולמת אותך. נכון שיש הרבה דברים מגעילים נורא ביהדות, אבל זה לא אומר שאין בה גם דברים יפים. (חתיכות זהב בחרא). ארדן.

ToryMaster

New member
איימן.

צריך לטגלן את זה או משהו

gwizard

New member
פושע שכמוך !

זו האמרה שלי ! (חתיכות זהב בחרא) רק שאני אמרתי אז חרא בשדה פרחים

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif...

בטח שמעין פאנאטיזם\דארווניזם חברתי שכזה נגד קבוצה דתית לא מראה את זה. הרבה אנשים מפספסים (ואי אפשר להאשים אותם) שהאוייב הכי גדול של הערכים הנוצריים, לפי הבנתי, זו הכנסייה. לישוע הנוצרי היו אחלה שיעורים לחיים להעביר. צריך גם ליזכור שיחד עם האינקוויזיציה החברה הנורדים לא בדיוק ישבו בשקט בתחילת האלף שעבר. אם דת גורמת לבנאדם להרגיש טוב עם עצמו, ובאמת טוב עם עצמו, אם היא גורמת לו לתקן נזקים שבעיניו רעים, אם הוא מוצא משמעות לחייו בדת, הרי שהוא כבר מבורך. חוץ מזה, יש לי הרגשה שבקרוב מאוד נגלה שלדתות אברהם ולכל הפנתיאונים שהיו וקיימים בעולם יש הרבה מן המשותף, עד כדי התלכדות.

gwizard

New member
מוכר לי מאוד

התשובה הזו, הייתי משתמש בה בעצמי פעם. בתכלס זה אומר "לא שמים עליכם קצוץ, תמשיכו לנבוח באוויר". אז אחרי התייחסות כזו אני לא בטוח שאני רוצה להגיע למפגש הזה. אתה מוזמן לשבת עם גרסיאלה לבד, חביבי, ולספר איזה פקיד מוצלח אתה.

../images/Emo45.gif

ג'סטין, זה שאתה מנסה לארגן מפגש עוד לא אומר שיהיה מפגש. אני אומנם כלל לא קשור לכל זה, אבל בתור צופה מהצד: הגישה הזו ממש לא לעניין. נ.ב. אני לא קטין. אבל זה לא אומר שמי שצעיר ממני בכמה שנים לא ראוי להיפגש איתי בגובה העיניים (הצחקתם אותי: לקחת אחריות על קטינים בפני בעלי הפאב. אפשר לחשוב שאתם הראשונים שמכניסים לפאב קטינים).

graciella

New member
חבל ופיספוס...

בואו נסכם שמולי בלומס או כל בית קפה לא ממש אידיאלי להפגש אלון יש לך רצון ועוצמה, אתה אחד היחידים שעושים תכלס דברים למען הפגאנים, OK (כאן בא אבל) אנחנו נמצאים פחות משבוע לקראת המפגש אין באפשרותי כיום לארגן מקום אחר 1.קוצר זמן 2. אנשים יתבלבלו לא כולם נכנסים למיילים כל יום. אז עזוב את זה הפעם. בואו למפגש המתוכנן במולי בלום ונשים את הקלפים(לא טארוט) על השולחן לא תמיד רוצים לפגוע, קצת פירגון לא מזיק, מה עוד שכולנו אנשים עסוקים מאד וכולנו (זאת אמונתי) רוצים לחלוק זמן פיצי, פיצי עם שאר הפגאנים בארץ.

T i a

New member
../images/Emo72.gif ופטפוטים ../images/Emo13.gif ...../images/Emo45.gif

gwizard

New member
LOL

מה חשבת, שאני אפספס 2 כוסות של חצי ליטר של בירה אירית משובחת ? Happy Hour עד 8. חוץ מזה, ברור לי לחלוטין שלא משנים מיקום שבוע לפני. ההצעות שלי הם לפעם הבאה...עוד חודש ככה. בלי שום קשר למפגשים, אני מאוד אוהב את מולי בלומס. בגלל האווירה, בגלל הבירה האיכותית (למרות שבדבלין רחובות הרבה הרבה יותר טוב). אבל אני עדיין חושב שלעשות מפגש ^פאגאני^ צריך בטבע. נדסקס על זה כשנגיע.

ToryMaster

New member
באמת?

אתה מגיע למפגש הזה רק בשביל ג'סטין? בחייך, אלון, היחסים בקהילה הזו לא הכיקרובים ויש הרבה חיכוכים. אם בגלל אדם אחד שמעצבן כל אחד יחלי טלא להגיע, לא יהיה כלום. לא יותר יעיל לשבת, לדבר על זה? גרסיאלה הראתה יותר מפעם אחת שהם מוכנים לשבת ולארגן ביחד עם כולם, תן לזה צ'אנס.

Justin Angel

New member
אתה בטוח שזה מה שזה אומר?

ולא שאין לי זמן לעבור כרגע על כל השרשור ולתת התייחסות ראויה?

Dia Leoghann

New member
אני אהיה שם

עם קטינים, בלי קטינים עם שלומי, בלי שלומי עם אלון, בלי אלון אני אהיה שם ואני מקווה לפגוש כמה חברים וותיקים.. ולשתות בירה - אבל רק קצת

ודווקא הייתי היום בבית... וזה נדיר.

לטובת החי"רניקים שבינינו, שרואים בית (ומחשב) רק פעם בשלושה שבועות - יש סיכוי לפרסם את ההודעות על המפגשים מוקדם יותר? נגיד, בסביבות חודש לפני? לפחות את התאריכים שלהם? בכל מקרה, אני מקווה שכולם נהינו. כנראה שקשר מחודש עם הקהילונת שיש לנו אני אבנה רק בפרק המשימה (11 חודשים למנאייק!)... התעודד, נח"לאי, עוד מעט סוף הדרך...

למעלה