מפגש פורום- באיזה שעה? ואיפה?

DrKasperrrr

New member
סופר-זיו להצלת היקום ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני יכול להשיג לכם.

ShadowiT

New member
עזריאלי זה מקום גדול, מקום ספציפי?

ואחת נראה לי בסדר... ואני אולי מביאה גיטרה, אבל לא נראה לי כי זה גיטרה בת 30 שנה מארגנטינה (עם הרבה היסטוריה משפחתית וכל זה).

את ארגנטינאית??!?!?!? ../images/Emo168.gif

ומקום ספציפים הוא כמובן טאאור רקורדס.... (לא??
)

ShadowiT

New member
../images/Emo26.gifהמפגש../images/Emo36.gif

אני רק מסכמת את מה שבערך הוחלט (במקום שתקראו את כל השירשור) תאריך - 21.11.03 - יום ראשון מיקום - טאוור רקורדס שבעזריאלי (זה מעל יטבתה) שעה - אחת בצהריים אם יש הצעות אחרות בקשר לשעה או מיקום או כל דבר אחר תגידו. מי שיכול שיביא גיטרה, נרגילה ונראה לי מצלמה יהיה נחמד
מי שבא שיגיד

אני מקווה שאוכל להביא מצלמה ../images/Emo168.gif

כי ההורים שלי יהיו בתאילנד ואני מקווה שהם לא יקחו אותה...

ShadowiT

New member
ד"א ראשון - ../images/Emo45.gif

ד"א שני - אני מביאה מצלמה אבל רק עם 4 תמונות שנשארו בפילם... ואולי אני אפתח את הפילם בעזריאלי (אם יהיה לי כסף) כי יש בו תמונות של ההופעה של שחר בנתניה, ותמונות מהופעה של מוניקה בארנה

fushi e

New member
אני יביא מצלמה../images/Emo95.gif

חחחחחח הצחקתי את עצמי. נראה לי רק חן ועדי יכולים להבין את הבדיחה. לא אבל אני אביא בכל זאת,אחרי ההופעה תיקנו לי אותה

ודנע! האמ האמ האמ ../images/Emo110.gif

חחחחח כל ההופעה כלום לא עבד פתאום שהמצלמה צילמה אותי כן עבדה (נו ברור כי אני הייתי בתמונה... חחחחחח סתאאאאם
)

fushi e

New member
כן ,אבל יותר התכוונתי להופעה

שהיתה בת"א:) הייתי בטוהח שהפעם המצלמה תיסדר וגם שם היא לא עבדה. אז את נחשבת חצי מבינה:) לא נורא אוהבים אותך גם ככה.

fushi e

New member
כן,יופי שנזכרה.../images/Emo95.gif

יו שאני נזכרת בזה זה מעצבן אותי כי אחרי שהמצלמה התקלקלה היו מלא רגעים יפים בהופעה שלא יכלתי לצלם:( גם את כל האורחים שהיו לא הספקתי

Just Adi

New member
לכל מי שמעשן ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

שיביא קופסא בעצמו
פעם קודמת חיסלתם לי אותה לגמרי
ודנע ואלינור, אתן חייבות לי סיגריות
, סתם בלי התחשבנויות, פשוט אל תגמרו לי פליזזזז

DrKasperrrr

New member
חחח איזה קטע ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אתמול 'מישהו' ועוד 'מישהו' שברו ביומולדת של מישהו אחר את הנרגילה שהוא קיבל שהיא נורא נורא יקרה נראית פאקק, לא בכוונה:( דנה הם כועסים עלינו?

Just Adi

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo80.gif

כשההורים שלי היו בחו"ל באו אלי ככה 15 איש להתנחלות עד הבוקר, ועישנו נרגילה במרפסת, והחבר שלי (שהיה אז) העביר לי את הנרגילה שאני אחזיק אותה והוא החזיק אותה בכד ואני בגוף עצמו ואז הוא עזב אותה ו...אופס :)

Nulit

New member
תראו מי חזרררררר

חחח נראה לי חוץ מעדי ודנע אף אחד לא זוכר שהייתי פה בכלל!!! מה זה
התחלפו כל האנשושים?! איפה הישנים והטובים!? חחחחחחחחחחחחחח סתם .... מה אתה לוקחים ללב זה בריא!! "הספורט מזיק לסיגריות!!!!!" כל הזכויות שמורות ליז'י.. סיגריות... יותר מידי זמן לא עישנתי.. אווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף למה ב21?! למה?! דווקא בתאריך הזה אני עוברת דירה ועוד לא יצא לי לפגוש אותכםםםםםםםםםםםםם

Just Adi

New member
לא נורא בוב ... את באה אלי ../images/Emo80.gif

בשישי ונקנה פרלמנטטט ואגב , ברוכה השווה
ודנע אמרה שהיא תבוא בחנוכה לכפ"ס וגם זיו יבוא כנראה...... אז נסתדר איתם!

למעלה