אבל אין על פרלמנטטטטט או כמו שרותם אמרה לי בפעם הראשונה שראיתי אותה (רותם זוכרת בניצנים?) "מה את מעשנת פרלמנט?! סיגריה של זקנות!" ואז הוציאה קופסא של פרלמנט מהכיס שלה אין - הסיגריה הראשונה שניסיתי ו.. זהו
אני והזבובים היינו היחידים שנכחו בפעם הראשונה שלה!!!!!! התחילה עם פרלמנט, ותסיים עם פרלמנט. (אל תסיימי~;$$^*^$# הבריאות מזיקה לסיגריות!!!!!!!) אז מה דנעעע... וזיו... כפ"ס?!
פרלמנט ארוך!!! ואחרי זה שסיימתי את הקופסא קניתי 2 קופסאת נובלס.. היום אין כסף לפרלמנט אז קונים ווינסטון אדום.. ואם יש כסף מרלברו אדום.. אבל הפרלמנט כבר חלשה לי מידי*סנוב*
חברים הכי טובים שלו קנו לו מתנה בעעע הם לא כעסו דווקא הם היו מזה פסדר.. הם אמרו שטויות וכאלה וסליחה שאמרתי לך שאתה אידיוט חחחח... יו הייתי בלחץ אל תביאו נרגילה או- שאל תקרבו אותה אלי ואל זיו(!) זיו אנחנו יותר לא רבים בחיים! רק אסונות יוצאים מזה ואווץ' עוד כואב לי הראששששש נפלה עלי הנרגילה וגם נחתכתי ביד מהזכוכיות וירד לי דם
טוב שטויות עדי לא נסיים לך ת'חבילה דונט ווארי דרלינג
אלמוג הכי מצחיק בעולם כשהוא שיכור זה פשוט ענק אבל צבי לדעתי לא היה שיכור, והוא אמר שזה פסדר ושטויות ושאנלא אדאג ואתה בורח חחחחחחחחח.. הלכת לאמנזיה בסוף?