מפגש פורום- באיזה שעה? ואיפה?

Just Adi

New member
ווינסטון גם סבבה... ../images/Emo80.gif

אבל אין על פרלמנטטטטט או כמו שרותם אמרה לי בפעם הראשונה שראיתי אותה (רותם זוכרת בניצנים?) "מה את מעשנת פרלמנט?! סיגריה של זקנות!" ואז הוציאה קופסא של פרלמנט מהכיס שלה :) אין - הסיגריה הראשונה שניסיתי ו.. זהו :)

אוי נוסטלגיות! ../images/Emo8.gif ../images/Emo110.gif

אני הייתי נוכחת בסיגריה הראשונה שלך! (שזאת בערך הייתה הסיגריה ה134566654 שלי) חחחח חמודה ונול יפתי, תבואי לפגישה%@#$% גרררר

Nulit

New member
הלו הלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני והזבובים היינו היחידים שנכחו בפעם הראשונה שלה!!!!!! התחילה עם פרלמנט, ותסיים עם פרלמנט. (אל תסיימי~;$$^*^$# הבריאות מזיקה לסיגריות!!!!!!!) אז מה דנעעע... וזיו... כפ"ס?!

רותמיקה

New member
אוי נוסטלגיה..ועדידה אני מבקשת../images/Emo29.gif

פרלמנט ארוך!!! ואחרי זה שסיימתי את הקופסא קניתי 2 קופסאת נובלס.. היום אין כסף לפרלמנט אז קונים ווינסטון אדום.. ואם יש כסף מרלברו אדום.. אבל הפרלמנט כבר חלשה לי מידי*סנוב*

DrKasperrrr

New member
נעלבת אותי ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

הבלונדה האהובה עליי בפורום, איך אני אשכח?!

יו זיו מזה לא נעים לי מטל ../images/Emo10.gif

חברים הכי טובים שלו קנו לו מתנה בעעע הם לא כעסו דווקא הם היו מזה פסדר.. הם אמרו שטויות וכאלה וסליחה שאמרתי לך שאתה אידיוט חחחח... יו הייתי בלחץ אל תביאו נרגילה או- שאל תקרבו אותה אלי ואל זיו(!) זיו אנחנו יותר לא רבים בחיים! רק אסונות יוצאים מזה ואווץ' עוד כואב לי הראששששש נפלה עלי הנרגילה וגם נחתכתי ביד מהזכוכיות וירד לי דם
טוב שטויות עדי לא נסיים לך ת'חבילה דונט ווארי דרלינג

DrKasperrrr

New member
אני אגיד לך למה...../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני אגיד לך למה הם לא כעסו ואמרו שטויות וזה.. הם היו שיכורים!$!$&@*# שימי פלסטר:<

jamesT

New member
יוו

זה מזה מזכיר לי מה היה אתמול!! יצאתי עם חברים והיינו שיכורים מסטולים פרן!

כן איזה בידור היה אתמול ../images/Emo110.gif

אלמוג הכי מצחיק בעולם כשהוא שיכור זה פשוט ענק אבל צבי לדעתי לא היה שיכור, והוא אמר שזה פסדר ושטויות ושאנלא אדאג ואתה בורח חחחחחחחחח.. הלכת לאמנזיה בסוף?

למעלה