מפגש פורום ביום שישי האחרון של אוגוסט

J e n i e

New member
אם אפשר לשאול...

איפה הבית שלך? (איזה עיר) כדי לדעת עד כמה קל להגיע לשם, יש תחבורה ציבורית?

ויימס

New member
ת"א, ודי קל.

את צריכה לשלוח לו מסר כדי שהוא יגיד לך מה הכתובת שלו, ככה זה עובד.

הממ...

שכחת את הקטע של להתחנן. ולהתייסר. ולהתחייב לא לפזר פירורי במבה על השטיחים.

Maladict

New member
מה זאת אומרת לא לפזר פירורי במבה?

חשבתי שפיזור פירורי במבה על השטיחים היא חובה במפגש הפורום.

ויימס

New member
נכון!!! ../images/Emo99.gif

*דלת נפתחת* נטע- שלום!!! *הופכת לסופה המתרוצצת ברחבי הבית וזורעת כאוס, אימה ופרורי במבה בכל מקום* נטע- ביי!!! *דלת נטרקת* *תמונה נופלת מהקיר*

limilu

New member
אבל איזה עוד שימוש יש לשטיח? ../images/Emo12.gif

או במבה?

למרבה הצער, דברייך מדויקים

במבה אפשר גם לאכול. אך שטיחים לא נהנים מאותה הפריבילגיה.

אפשר, אבל היי!

אפשר גם לא! *שמח מאוד על העובדה שאין לו שטיחים בבית שנטע תוכל להטריד מינית*

ויימס

New member
אתה לא צריך לשמוח,

ככה לפחות הייתי מטרידה שטיחים במקום בני אדם. גילוי נאות: אין לי שטיח ואני בהחלט לא מתנשקת איתו, או שמה עליו כובע ושפם וקוראת לו, "ג'ק מיי דרלינג". מה, רגע, אם אין לך שטיחים איך נוכל לדרוך עליהם עם במבה?

סקרנות

כיצד דורכים על שטיחים עם במבה? מחברים במבה לסוליות הנעל? (יש ב-Mass Effect גזע של חייזרים שאומרים כל דבר באותו קול מונוטוני וחסר הבעה, ובגלל זה כל פעם שהם אומרים משפט, הם מכריזים קודם כל מהו הרגש שהם מרגישים באותו הרגע, לדוגמה "כעס. אתה דורך לי על השטיחים עם במבה.")

ויימס

New member
ידעתי שהניסוח לא ימצא חן בעיניך.

(תסכול, זעם, צער, אימה, אך באורח מוזר גם שעשוע.) טוב, אוקיי, קצת הגזמתי עם ה"אימה", וזה גם לא ממש "צער". אני מניחה שגם "זעם" לא בדיוק... נו, מילא.

וחוץ מזה

מאחר ואת תמיד מדברת על להיכנס למיטה שלי בכזאת התלהבות, אני חושב שהייתי מרשה לך לנשק את השטיח

ויימס

New member
אנחנו הולכים לצפות במשהו?

כי אם מישהו יכול להשיג את truckers או משהו נחמד אחר באמצעים כלשהם, זה יכול להיות נחמד.

morashty

New member
אפשר אולי

את Terry Pratchett: Living with Alzheimer's אם כי זה סרט קצת מדכא...

TheBursar

New member
הממ....

מפגש פורום? יום שישי האחרון של אוגוסט?? עזריאלי או הבית של גראני??? חברים יקרים, התשובה היא פשוטה כ"כ שזה לא מדהים שפיספסתם אותה. בטח! בטוח! ביטחון! (לא מצאתי משהו נוסף חוץ מזה עם השורש ב.ט.ח כרגע) אני אשתדל לסדר לעצמי יום חופש או שניים מהעבודה ואגיע. זו תהיה הזדמנות נהדרת לראות אנשים שלא ראיתי שנים (אם בכלל זוכרים אותי....) וגם לבקר את אחותי הקטנה שגרה באזור פחות או יותר. אז קדימה! אה, ואני בעד עזריאלי בתור התחלה ואח"כ לזרום אולי לכיוון בית גראני...

למעלה