מפגש פורום ביום שישי האחרון של אוגוסט

TheBursar

New member
יותר בכיוון

של הצהרת כוונות. צריך עדיין למצוא איפה לישון (מגיע מהדרום דרום דרום) ולראות אם מצליח להתשחרר מהעבודה

J e n i e

New member
לגבי עזריאלי

הייתי שם היום, אני לא יודעת אם כל הפסטיבל יהיה שם גם בשישי האחרון של אוגוסט, אבל היום היו: שלושה נגנים עם תופים וחצוצרות, דוכן של יצירת צמידים עם מכשפות, "כיתה" של קוסמים, כל מיני אנשים בבגדי מפלצות שרקדו / עשו הצגה, אנשים בבגדי פיות שאני לא זוכרת מה הם עשו, אנשים בבגדי גמדים שמכרו משהו, עוד דוכן עם אינדיאנים ובטח עוד כמה ששכחתי. הרבה מהם דיברו ברמקולים, הנגנים עשו רעש נוראי, וההרגשה הכללית היתה קצת כמו קייטנה. ואם חשבנו להימלט לגג, יש בריכה על הגג, במתחם סגור עם הרבה ילדים. אולי עדיף לשאול אם כל הבלאגן ישאר שם, ואז אפשר יהיה להחליף קניון?

limilu

New member
אני לגמרי אשמח

וכשאני לא אהיה בג'טלג או משהו אני אפרט. או שתחליטו מה שבא לכם ואז אני אתנגד נמרצות. +חיפה זה אחלה, אבל לא ריאליסטי אני מניחה.

limilu

New member
הידד! היאח!

[אבל ברצינות, יש עוד אנשים שגרים בחיפה?]

ויימס

New member
אני,

אבל אתם לא רוצים לבוא אליי. אין לי מזגן ואני חיה בחממה. זה יכול לעבוד רק אם נעשה theme של יער טרופי ונבוא עם בגדי ים.

בטח שיש

אני מכיר לפחות אחד. והוא מכיר עוד מישהו. אז זה כבר לפחות שניים.

J e n i e

New member
ביום שישי זה בעייתי

כי התחבורה הציבורית מפסיקה לפעול מוקדם. באופן אישי, אני כבר התרגלתי לעשות את הדרך מהבית לחיפה (לפחות לטכניון), ואין לי בעיה לבוא לחיפה כל עוד יש איך להגיע.

ויימס

New member
רגע, אני קצת מוטרדת בנוגע לתוכנית האומנותית.

מה אנחנו הולכים לראות/ לעשות? היי, אולי נשחק עולם הדיסק? (למישהו יש את המשחק?)

T h e G r i m

New member
אז מה הוחלט...???

שישי האחרון של אוגוסט זה השבוע... לאן הולכים? לאן באים ומי לעזאזל זאת ציפי?? כל זאת ביום שישי..הודעה מורחבת תצא ע"י קברניטי הפורום...

ויימס

New member
אם אנחנו רוצים לצפות במשהו, אנחנו

גם נצטרך את המקרן של מלדיקט. אנחנו נקבל אותו?

למעלה