מפגש פורום חנונים 28.12

SuperKeren

New member
פשוט אסור לדבר בפורומים

על הורדות, לכן גלגלתי עיניים ^^ ואני מורידה בשביל לשמוע את השירים. אם אני אוהבת אני קונה! אם לא, אז מוחקת
אני מוצאת לנכון לקנות דיסקים מקוריים של אמנים מתחילים\ישאלים. נגיד אני לא אקנה דיסק של אמן ידוע כמו בריטני ספירס (בכל אופן אני לא אקנה
) כי יש לה מספיק כסף -.-

SuperKeren

New member
../images/Emo45.gif

אסור להעלות לאינטרנט קבצים כי יש להם זכויות יוצרים... אבל להוריד זה חוקי
, וגם לצרוב זה חוקי. רק ההפצה אסורה.. כלומר הדיסק שנצרב-לשימוש פרטי בלבד

שקית ניילון הפתיעה אותי

שכחתי לספר על חוויה מעניינת דיברתי עם כמה אנשים מהפורום, ואז הסתובבתי כי ידידות שלי מישראבלוג באו דיברתי איתן ופתאום עפה שקית גדולה ולבנה על הפרצוף שלי וכיסתה את הפרצוף שלי ככה סתם, מהרוח וכולם צחקו עלי היה משעשע, לא לי, אבל משעשע

bernie92

New member
זה קרה לך?!

זה היה משעשע בטירוף. אני אומר שאלוהים (או מי שנמצא שם למעלה) כיוון עליך, כי הוא רצה לצחוק

נאא.

הוא היה קוקסינלP: וההומואים השווים שמצאתי אח"כ בלעדייך. יואו. אם הם לא היו הומואים...
><"

הוא דו מיני../images/Emo12.gif אפילו הוא אמרP:

סליחה אם פגעתי עם הקוקסינל, כולן קראו לו ככה מתוך חיבה*O*

זה עדיין לא הומו

וזה בסדר לא אכפת לי הוא לא חבר טוב שלי סתם אני רואה אותו לפעמים ומדבר איתו (הרגע ראיתי אותו את האמת, ברוקי)

Vegetable Salad

New member
נו נו... יופי, תגרמו לי לקנא ../images/Emo42.gif

אבל אני פגשתי את אבשלום קור!!! -קדימה, איפה מבטי הקנאה? כן, אני רואה את זה בעיניים שלכם! בזמן שאתם ביליתם לכם בחברת חנונים לא מקצועיים, אני פגשתי את המלך שלנו! הו, חה חה חה! תקנאו! הוא בא להופעה של המקהלה שלי (מקהלת נופר רולז) ושל מקהלת בת קול בבית התפוצות, ויצא כזה שליטה. חוץ מזה שהייתי במבחן של יאס"א לפני זה ולא נראלי שעברתי... אבל למי אכפת? פגשתי את אבש'!

גם אני, בערך

הייתי בחידון תנך בשביל מישהו מהכיתה שלי שהתמודד חברים שלי (שהיו יותר נכון) שאלו את אבשלום קור שאלה שכנראה הטרידה אותם הרבה זמן האם אוכלים מרק, או שותים מרק נחשו את התשובה שהוא ענה - אני אכתוב אותה בהמשך אם תזכירו לי

למעלה