V Vegetable Salad New member 30/12/05 #103 בדקתי במילון ../images/Emo42.gif ונתנו לפחות שתי דוגמאות -אחת זה לגם ואחת זה אכל, אז...
S SuddenlyPsychotic New member 31/12/05 #116 תשובה תלוי בכלי כוס, קערה, וכו' אם זה כוס אז שותים אם זה צלחת (או מזלג) אז אוכלים וכו'
P PrayingFuckingMantis New member 31/12/05 #123 דיי דבילי! קראתי את זה רק עכשיו.. אבל זה לא מתייחס לפעולה זה מתייחס לכלי.. זאת סתם פלצנות.. אי אפשר לשתות מיץ מצלחת..?
דיי דבילי! קראתי את זה רק עכשיו.. אבל זה לא מתייחס לפעולה זה מתייחס לכלי.. זאת סתם פלצנות.. אי אפשר לשתות מיץ מצלחת..?
S SuddenlyPsychotic New member 31/12/05 #124 אפשר, אבל לא עם מזלג ../images/Emo13.gif אני אישית לא חושב שהוא כזה חכם בסדר אז הוא יודע לשון אבל אחרים אוהבים אותו אז שיתפתי אותם בזה
אפשר, אבל לא עם מזלג ../images/Emo13.gif אני אישית לא חושב שהוא כזה חכם בסדר אז הוא יודע לשון אבל אחרים אוהבים אותו אז שיתפתי אותם בזה
P PrayingFuckingMantis New member 31/12/05 #127 יש לי קרוב משפחה שקיבל פרס ישראל בלשון.. פי כמה וכמה על אבשלום קור אבל יש לו אלציימר הוא דברים כאלה לא זוכר.. לשון בכלליות הוא מילון אנושי אבל זה כבר מסקנות שהם הגיעו .. צריך למצוא אתר..
יש לי קרוב משפחה שקיבל פרס ישראל בלשון.. פי כמה וכמה על אבשלום קור אבל יש לו אלציימר הוא דברים כאלה לא זוכר.. לשון בכלליות הוא מילון אנושי אבל זה כבר מסקנות שהם הגיעו .. צריך למצוא אתר..