מפגש פורום - סיכום

Neta558

New member
מפגש פורום - סיכום ../images/Emo142.gif

נפגשנו לנו על הדשא, במזג אויר קריר אך נחמד. אכלנו פסטה מסוגים שונים ומשונים (המון פחמימות
), קינחנו בעוגיות וכדורי שוקולד ובסוף הגיעו גם סלטים (בלי צנוברים) ומיץ... אכלנו, דיברנו, הכרנו... וכל השאר - לא בפורום הזה!
נטע (למחוק הודעות זה כמו לרכוב על אופנים, כל אחד מקבל סיבוב)

../images/Emo18.gifהודעה חשובה מפגש הפורום...

הרגע חזרתי מפגש פורום "סקס אחר"... לא הפסיקו לדבר על טבעונות...
קבלו

נו, באמת...

(ואני שוקל מילים כדי שנטע לא תשקול לי שיניים) השאלה היא כמובן, עם מי מחברי הפורום, הכי הייתי רוצה לאכול ארוחת בוקר (טבעונית כמובן.) אני כמובן העלתי את האופציה המועדפת של ארוחה קבוצתית, אופציה שהתחילה כבר להתבשל אתמול. עם פסטה כמובן. אבל אם לצמצם את הבחירה לאחת - אני חושב שלראות את יעל *מלקלקת* את ארוחת הבוקר שלה עד תום יסב לי אושר רב. (לצורך העניין: "ארוחת הבוקר שלה" = נטע...)

דורון ק

New member
לא יפה...../images/Emo9.gif

לפחות הייתם צריכים לצלם או לרשום(בפרטי פרטים)או משהו...לאלו שאיחרו!
ובנימה רצינית-היה כיף לפגוש: את האנשים מאחורי ה"ניקים". את הליקוקים מאחורי ה*ליקוקים*.
את הנשיקות מאחורי ה...(צונזר). ובכלל נחמד! אה,ואני מתנצל על האיחור ה"קטן",מקווה שאתם מבינים...

בואי´נה...../images/Emo70.gif

רק עכשיו התחלתי לקרוא את כל הימים שהחסרתי (מאז יום חמישי) וראיתי שהענקת לי את פרס תחרות השבוע! ועכשיו גם הבנתי את ה
!!! (אגב, שכחתי להוריד את המדבקה אחרי הפגש. נתקלתי בהמון מבטים תמהים בהמשך הערב, ולא ממש הבנתי מה הם רוצים. הם רק מלמלו "אוריארד אוריארד" ולא הבנתי מאיפה כולם מכירים אותי.) אגב, שמחתי לראות שגם שאר חברי הפורום אימצו את ההצעה שלי בשמחה. (הפגש הבא - בסימן מיץ תפוחי-אדמה) חג-שמח!!

Gal-Mo0D

New member
מה כבר אפשר לכתוב ?

הגעתי באיחור, אבל הגעתי... פגשתי את רוב חברי הפורום (מאור ? מדוע נטשתני ?! האם אתה מעדיף אוטובוס קר על פני בנאדם חם ?), עשינו דברים שלא היינו צריכים לעשות... וזהו
הכדורי שוקולד היו מדהימים, כרגיל.

ווינגז

New member
אני ממש...

מצטערת שלא יכולתי לבוא... כל כך רציתי... אבל........
את המפגש הבא תנסו לארגן בחיפה טוב? ביי,יעל

התנצלות לגל + הסיכום שלי

גל[ח]מוד , אנא קבל את התנצלותי הכנה על כך שעזבתי את המקום מוקדם מדי. הייתה לכך סיבה מוצדקת (לפחות מבחינת אמא שלי). אני לא אלאה את שאר חברי הפורום, אבל אתה מוזמן להתקשר ולשמוע את כל הסיפור ואף יותר מזה. ולעניין המפגש בכללותו - נהניתי מאוד לפגוש את כולם, הרבה הכרתי לפני כן וחלק קטן פגשתי לראשונה. עד שהלכתי היה מאוד משעשע, לפי ההודעות המסתוריות אני סבור שהפסדתי הרבה. אנא עדכנו אותי בכל אמצעי אפשרי... אני סקרן למדיי.
באהבה גדולה וציפיה למפגש הבא, מאור (ששכחתם לתת לו משימה בnever)

באמת???

כנראה בידך מספר מוטעה. מאחר שישנו איסור לפרסם מספרי טלפון בפורום, אני אבחר להבטיח לך להתקשר אליך הערב. הולך?

Gal-Mo0D

New member
אני נפגש עם חברים בלילה...

אבל עד הערב אני בעבודה. שלח לי SMS לפלאפון עם המספר שלך ואני אתקשר אליך מהעבודה שלי...

כלום לא קורה... בינתיים... ../images/Emo9.gif

אני מניח שאם ייקרה זה לא יהיה טבעוני, כי אין לי כסף לקנות אריזה של חמישה קונדומים ב-64 שקלים! די לקיפוח משפחות חד-הוריות. ארררגגגג. אתה מוכן לקחת על עצמך את ההוצאה, גל? מבטיחים לעדכן בהמשך.

Gal-Mo0D

New member
מכיוון שאני עובד כבר 3 שנים

יש לי כסף להמון אריזות של קונדומים טבעוניים. Brace yourself Maor! מבטיח לעדכן כשנתחיל להשתמש בהם!

Veggie John

New member
אני תורמת בזאת ../images/Emo26.gif

את חפיסת הקונדומים הטבעוניים שלי למטרה קדושה זו. כל עוד יתאפשר לי לפקח מקרוב על התהליכים, כמובן

Gal-Mo0D

New member
מה יש לך מהומואים ? ../images/Emo6.gif

אין איזה גן חיות שאת יכולה ללכת לראות אותנו שם או משהו ?

למעלה