מפגש פורום - סיכום

../images/Emo15.gifאני אכולת קנאה...

רק אם הקנאה היא צמחית,כמובן... ההורים שלי הם כוכך...הורים. רבתי איתם יותר מדי בשבוע האחרון,אז לא היה נראה להם שאני אלך לחנוכה בנוער מרצ. ואז התנחמתי לי-טוב-תמיד יש את מפגש פורום צמחונות טבעונות. תכננתי לבוא בשושו ולומר שאני אצל חברה...רק שיש מאין צמח לו מצפון. חסרת יכולת לשקר,שאלתי את אבא אם אפשר ללכת למפגש פורום צמחונות טבעונות. התשובה היתה- "מהההההה?!?" בדיעבד,מזל שגדל לי מצפון,כי כדי להתנחם הלכתי עם חברה שלי להעביר את הזמן במקום שלא דורש אישור הורים, ובזמן שלא הייתי בבית התקשרה החברה שהייתי אמורה כביכול להיות אצלה,שאלה איפה אני,ואז נזכרה שאני אצלה וניתקה במסתוריות... הממ ורק שתדעו שגם אני הכנתי למפגש פורום אטריות-אבל אטריות אורז סיניות עם מוקפץ תאילנדי....בסוף הוא נתרם למקרר האימתני של ביתנו. וזהו. בעעעעעעע!!!!! אבל אני שמחה שנהנתם! ואפילו זיהיתי חלק מהאנשים בתמונות.. טלטול
שדות התותים לנצח

EaTit442

New member
המפגש

אז נדמה לי שכולם הצליחו לסכם את מאורעות אותו הערב, תוך כדי רמיזות קלילות לחבורת תשומת הלב מגהה. היה מופלא, נהנתי המון והבאים זכו לליקוקים רבים מספור. היה חושני. נותר לי רק להתנצל על המזון המעובד בעליל שהבאתי למפגש (ועמכם הסליחה) ולחלוק אתכם את המחלה האכזרית שתקפה אותי לאחריו. בבוקר שאחרי התעוררתי מסוחררת קלות (או שאולי שוב חשבתי על אוריארד?) ובמשך כל היום שאחריו מצבי הוגדר כבינוני עד קשה, אפילו הקאתי (ולא בכפות ידיה של נטע). היה מבחיל למדי, ולמעשה עד רגעים אלו ממש אני מוצאת את עצמי מנמנמת רוב שעות היום. כמה טראגי. היה משעשע, מרגש ומלא ברק ובואו נרים כוס מיץ תפו"א למפגשים שעוד יבואו! -יעל-
(שקר לה מיליון)

וווו-הוווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(כתגובה על:"או שאולי שוב חשבתי על אוריארד?") אם כי סביר שמצב בריאותך נובע מסלט העגבניות של אוֹריארד ולאו-דווקא מחשיבה עליו. אוֹריארד. (שממליץ ליעל לעבור זריז על ההודעות הפורום. אותי זה חימם.)

lifegirl

New member
מילשלי! מילשלי!

(לנטע נתתי אישור רשמי להשתמש בה, אבל לא לאפאחד אחר!!!) בושה וחרפה!! חוצמזה, מליון כותבים בכתיב חסר!!

רשמים מהמפגש.

היה ממש ממש כיף. יצא לי לפגוש כמה חברי פורום חדשים שלא הכרתי, ושמאוד שמחתי להכיר, וכמה שאני מכירה מזה זמן רב, ותמיד´ כיף לשוב ולפגוש. אז היו כמה דיונים משעשעים, ודוגמיותצ של מוצרים נטולי לטקס. נבר משעשע, נטול משימות ברובו, (אני אמורה לקבל איזה 3). פסטות טעימות, וכדורי שוקולד מצוינים, במיוחד המהדורה המוגבלת. אני מחכה בקוצר רוח למפגש הבא, ומאוד אוהבת את כולכם. נ.ב. ואפילו מצאתי מתכון לסלט פסטה טבעוני ומגניב, בחיפושי אחר מה להכין לאכול, ואני מבטיחלה להעלות אותו בקרוב לפורום.

SMOLANIT1

New member
../images/Emo39.gifיצאתי לחופש מגהה !

והכל כדי לכתוב בפורום... רק רציתי להגיד שהיה מפגש נחמד (חוץ מהקטע שפיספסתי את האוטובוס בחזרה..) ו... הממ... היה ***** (לפירוט אפשר להיכנס לפורום מס´ 57)

נו?...

שברת איזה שיא מה-never?.... אגב - 57 זה קטן עליכן... הייתי הולך על 155 או 571 (או מהצד שלי - 234...)

למעלה